ASUS Zenfone Max Pro ZB602KL 64GB Siyah Yorumları

ASUS Zenfone Max Pro ZB602KL 64GB Siyah yorum ve tavsiyeleri

(622 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bende istiyorum ama para yok işte

    Dünyanın en iyi bataryasına sahip girin internetten bakın saf android ve android 10 gelecek bu telefona.Şuan ki telefonum iphone 4 ama iğrenç youtube video izleyince 2-3dk sonra atıyor.Çok istiyorum bu telefonu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Asus kalitesi

    Ürün 1 gün sonra elime geçti.Hızlı teslimat için teşekkürler, Bir önceki telefonumda asus idi. Bu nedenle tekrar Asus tercih ettim. Telefon sağlamlığı, yüksek pil kapasitesi ve hızı ile beklentilerimi karşıladı. Saf android olmasını da çok yadırgamadım, çabuk alışıyor, Ayrıca yekpare alimünyum kasa elde sağlamlık hissini arttırmakta, sim kart ve hafıza kartı girişleri kutu içeriğinde gelen bir iğne yardımı ile açılmakta, Bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan bir tanesi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başka telefonlara yüksek para ödemek mantık dışı

    70 lerin Uzay Yolu dizisi vardı...Mr Spak Mantıklı bulmadığı olaylar-durumlar karşısında Mantık dışı yorumunu yapardı... Bu telefon için bende benzer yorum rahatlıkla yapabilirim.. Metal kasalı elinize aldığınızda kaliteyi hemen anlayacağınız bir telefon.. Plastik malzemeden üretilen çokda gerekli olmayan bazı özellikler için binlerce lira fazla para ödemek Mantık dışı...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet hızlı ama

    ram yeterli gayet hızlı hiç tikanmiyor fakat boş bir android ara yüzü ile geldiği için bazı özellikler için uygulama yükleme gerekiyor. kamera iyi değil. fotoğraf çekme amaçlı alınacak telefon değil. 3d 2d uygulama performansı gayet iyi. pil performansı ise çok iyi, iki gün rahatça yetiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Faturayı Göndermemişler

    Ürün güzel ancak fatura gelmedi

  • HepsiB. aracılığıyla
    asus telefon

    10 numara telefon dur tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    oyun ve sosyal medya için gayet tatmin eden bir telefon

    asus zenfone max pro fiyat olarak gayet iyi pil gücünün 5000mah olması beni cezbetti hem sosyal medya ve oyun oynamak istiyorsanız gayet yeterlidir kameraya gelirsek 12+5 kamera çözünürlüğü bulunmakta arka kamera bu beni yeterince tatmin etti 1 yıldız kırmamın sebebi ön kamera 8 MP olması beni ciddi oranda üzdü ön kamerayada arka kamera gibi biraz önem verilseydi güzel olurdu fiyatıda kendisi kadar iyi almanızı tavsite ediyorum ( xiaomi redmi note 5 pro ) bir göz atın o da sizi cezbet'cekdir elbet yararlı olabildiysem teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Asus max pro

    İ phone kullanıyordum ama bir yandan da Asus'un modellerini takip ediyordum. Bu modeli görür görmez ön sipariş verip aldım. Hiç pişman değilim iyi ki almışım diyorum.Siddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tek yildiz

    telefonun tek avantajı bataryası denilebilir oda günlük kullanımda sabah dan akşama %65 şarj i bitiyor. yazılımsal anlamda tamamen boş. alıştığımız uygulamalar yok galeri rehber vs.. standart Asus arayüzüne alışkın olanlar çok sıkıntı yaşar. bazı uygulama apk lerini internetten bulup yükleyebilirsiniz. ama çoğu hata veriyor. kısaca yazılım tarafı sıfır. batarya eh işte. ben geri satmayı düşünüyorum. boş bu telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle piyasayı sarsacak bir telefon

    Forumlarda bazı arkadaşlar uzaya çıkmışcasına ürünü kötülemek adına işlemcisi eski wi-fi yavaş usb-c yok vb. olumsuz yorumlarda bulunmuşlar. O özellikleri arayanlar zaten 10bin ödeyip malum telefonları alsınlar yanlarında da powerbank taşısınlar. En son teknolojiye sahip telefonu alıp, bataryası sayesinde tek gün bile kullanamamaktansa bu telefonu tek şarjla doya doya 2 gün kullanırım daha iyi. Telefona şurası kötü diyeceğim bir şey yok. Face id parmak izi ve hızı çok iyi. Bataryası efsane. 64gb olması da durumu kurtarıyor. F/P konusunda 10 üzerinden 10. Hiç düşünmeden alın .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre en iyilerinden

    Ürünü neredeyse 1 senedir kullanıyorum, hepsiburada'dan satın almıstım. Ürünün artılarına sayarsak : 4 gb ram, 64 gb hafıza, 6.0 ekran, 5000mah batarya, parmak izi Eksi yönleri ise : Ön ve arka kamera'da cok basit düzeyde, type-c şarj olmaması Yorumum ise : Şu ana kadar tek yaşadığım sıkıntı usb kablosunun 5 ay sonra şarj etmemesi, yeni bir tane kaliteli usb aldım sıkıntı çözüldü, bunun yanında ben telde kamera kullanırım hep diyorsan bu model sana göre değil ama ben kamera cok takmam oyun oynarım video izlerim sosyal medyada gezinirim diyorsan kesinlikle almalısın, çünkü 1 sene sonunda bile batarya performansı halen aynı, 1 günü net cıkarıyor o kadar müzik video izlediğim halde

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pro derken?

    Çok kırpılmış özellikler. Parasının karşılığı olduğunu düşünmüyorum. Bu telefon sadece batarya ömrü ile mutlu eder. Geriye kalanlar 2.5 tan 3.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pil için piyasadaki En Uygun Telefon

    Pili çok iyi, tasarım ve sistem gayet iyi. Eskileri kamera ve bence saf android deneyimi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatina göre en ideali

    Telefonu sipariş ettikten iki gün sonra elime ulaştı. Telefonun öncelikle en onemli özelliği için şöyle diyebilirim. Bataryanın telefonu var ben sürekli telefonu elinden düşünmeyen biri değilim bana üç gün dayanıyor sık kullandığında iki gün götürüyor. şarj etme süresi 150 dk civarında ediyor. Android sürümü çok akıcı ve herkesin kolaylıkla kullanabileceği şekildedir. Genelde kamerasına laf atılmış ama bu fiyata göre gayet ideal profesyonel değilseniz fotoğraf konusunda işinizi rahatlıkla görür. parmak izi okuyucusu hızlı bir şekilde açtırıyor. Telefondan çıkan kulaklık standart tarzda. İlk taktigimda kısık gelmişti fakat biraz oynatinca sesi yükseldi endişelenmeyin biraz oynayın gayet iyi şekilde çıkıyor. Olumsuz bir şey söylemek gerekirse yeni sayılabilir bir model olduğu için kullanılan kilif ve kırılmaz camı dükkanlarda bulunmuyor. İnternetten siparişle bunu halledebilirsiniz ama. Oyun deneyimi yaşamadım çünkü o bilinen pubg tarzı oyunları oynayan biri değilim oyun konusu hakkında bilgi sahibi değilim. Bu telefon neden alınır diyorsanız tabi ki batarya derim noktalarim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    asus telefon

    telefonu alalı bir hafta oldu. şarjı rahatlıkla iki günü çıkartıyor. bu fiyata gayet başarılı tavsiye ederim. herhangi bir donma var kasma yaşamadım. ısınma problemi de olmadı. iki saate kadar video izleme rağmen.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/Performans

    Telefon donanım olarak çok iyi. Diğer markaların 2000 liralık telefonlarında açık ara fark atar. Bataryası ölümsüz resmen telefonlu batarya cihaz. Kamerasının pek iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Eğer çok fazla fotoğraf çeken biriyseniz, size yeterli gelmeyebilir. Fakat odak modu gerçekten çok iyi, arka tarafı çok iyi bir şekilde bulanıklaştırıyor, sizin etrafınızda çok ince bir katman oluyor. Ekranı çok yeterli, ne çok büyük ne çok küçük, arkası sağlam parmak izi veya herhangi bir iz bırakmıyor. Parmak izi okuyucusu çok hızlı, bastığınız anda açılıyor fakat tam ortalamanız lazım, kenarlara falan gelirse okumuyor. Arayüz olarak gayet sade ve anlaşılabilir. Stok Android olması ayrı bir avantaj fakat ben aldığımda Facebook, Messenger, Instagram gibi uygulamalar yüklü geldi ve hiçbir şekilde silinmiyor, sadece ayarlardan devre dışı bırakıyorsunuz ve menüden falan kayboluyor. Camı diğer telefonlara göre dayanıksız. Eski telefonumu 2013 yılında almıştım ve onda bile gorilla glass vardı. Bunda bir koruma yok bu yüzden telefonu aldığınız gibi direkt cam almanızı öneririm. Fakat temperli almayın, çünkü ekranın yanları düz olmadığı için temperli cam taktığınızda kabaracaktır. Nano esnek cam almanızı öneririm, tam oturacaktır ve temperliye göre daha incedir. Benim için en büyük sıkıntı akıcılık oldu. Diğer markalar gibi akıcı değil telefon, sürekli takıla takıla gidiyor. Yani normalde bir yeri okurken veya sosyal medyada gezerken aşağı kaydırdığınızda yağ gibi akar. Fakat bunda takıla takıla kaydığı için biraz sinir bozucu. Yanlış anlamayın bu dediğim rahatsız edici bir boyutta değil, sadece gözünüze çarpıyor. Ve Android 9 güncellemesini alacak olması ayrı bir artı. Sonuç olarak fiyat performans olarak 10 üzerinden 10 rahat veririm. Donanımsal olarak çok güçlü bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    aranılan kan bulundu ??

    merhaba arkadaşlar yeni aldığım cihazım hakkında almak isteyen arkadaşlar için nacizane fikrimi söyliyim. 1. şarj süresi inanılmaz uzun fakat lion polimer pil olduğu için pil rodajını çok iyi yapmanız lazım ( ilk 5 sarj cihazı zorlamamak yüksek akım çekecek uygulamalardan kaçınmak lazım ve %50 nin altına düşmeden full leyin sonra iyi günlerde kullanın ve lütfen ilk şarjı araştırın ) 2. saf android geldiği için Asus arayüz yok zenUI 3. ısınma donma kasma kitlenme yok 4.fiyat performans açısından mükemmel bir cihaz Çok araştırdım meizu Xiaomi Samsung m20 dahil bütün çift hatlı telefonlarla kıyasladım evet bazı modeller performans açısından daha iyi gözükse de sağlamlık dayanıklılık ve hız açısından bir çok artısı ile Max pro kesinlikle istekleri karşılıyor .almak isteyenler kaçırmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    hızlı sevkiyat, ambalaj iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Zenfone 5i bu fiyatlara beklerken döviz kuru sebebiyle biraz pahalı olan telefon. 2 telefon kullanmak zorunda olanlar İş için alabilir. Asus un sayfasında Dual activ sim desteği olduğu yazıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Elit Telefon

    Kaliteli telefon, fazla para vermeye gerek yok..Asus devam 🙏

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
ASUS Zenfone Max Pro ZB602KL 64GB Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. ASUS Zenfone Max Pro ZB602KL 64GB Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat