Huawei Mate 20 Pro 128 GB 6.39 İnç Çift Hatlı 40 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Huawei Mate 20 Pro 128 GB 6.39 İnç Çift Hatlı 40 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(555 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün mükemmel beklediğim gibi. Kargo paketleme satıcının ilgisi mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Telefonu burdan almadım ama almak isteyenler için bir kaç bir şey söyleyeyim öncelikle 10 yıl boyunca sadece iphone kullandım o yüzden android konusunda, kullanma kolaylığı, hızı vs konusunda çok tereddütlerim vardı çok araştırdım ve aldım 8 aydır mate 20 pro kullanıyorum ama telefonu elime aldığım ilk andan beri kesinlikle hiç pişman olmadan kullanmaya devam ediyorum. Bir kere o kadar iyi yapmışlar ki iphone dan farkı yok diyebilirim kullanım kolaylığı açısından, ekstra kişiselleştirme yapabilme açısından ayrıca androidinde telefona müzik indirilebilen uygulamaları sayesinde avantajlar artıyor. Henüz hiç takılmaya denk gelmedim, uygulamalardan attığı oluyor ama aynı uygulamayı eski telefonumdan denediğimde onda da takılma oluyor sanırım kullandığım uygulamadan kaynaklı. Demem o ki uzun yıllar iphone kullanıcıysanız, değişiklik istiyorsanız ama çokta parmak hareketleri konusunda değişiklik olsun istemiyorsanız pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hızlı şarj oluyor kamerası ve ekran görüntüsü çok iyi kamerası ise mükemmel herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tabi kamera bu değerlendirmenin dışında ancak zoom ile işim olmaz diyorsanız bu cihaz P30'dan bile daha iyi, hem fiyat hem özellik ve puan olarak daha yüksek, ekran ppi değeri olsun 3D yüz tarayıcısı olsun efsane cihaz. Kısa kullanımda gözüme çarpanları yazacağım. Hafıza kartı desteği var ancak o da nano hafıza kartı sadece huawei üretiyor neredeyse giriş seviyesi telefon fiyatından satılıyor ama hafıza kartına da pek gerek yok, dahilisi yüksek. Stereo hoparlör, hoparlörün birisi ahizede biriside usb girişinde güzel ancak, alarmda sadece usb kısmından ses geliyor, ben ne anladım çift hoparlörden alarm için tercih sebeplerimdendi ama o halde de sesi iyi,sorun yazılımsal umarım çözülür. Telefon tamamen kapalıyken sarja takınca otomatik olarak açılıyor. Kapalı sarj etmek isterseniz cihaz açıkken sarja takıp ,sonra tamamen kapatın ancak böyle oluyor. Wi-fi veya mobil veri üzerinden transfer gerçekleşirken üst ahizeyi kulağa dayayınca cızırtı geliyor o da normal sayılabilir. Cihaza ekran koruyucu bulmak çok zor en iyi marka spigenin şu an tükenmiş durumda, ekran içi pek stabil çalışmıyor hele hele koruyucu ya da cam takarsanız ve güneşe maruz durumda parmak izi çalışmıyor fakat yüz tarayıcısı efsane isterseniz yan tutun isterseniz karanlıkta olsun kaçırmıyor. Kılıf olarak spigeni almalısınız. Bittibitiyordan aldım kapalı kutu geldi kutu üstündeki naylon bile sökülmemişti. Ayrıca birisiyle konuşurken arayan numaraları göster aktif olduğu halde arayanı göstermiyordu müşteri hizmetleriyle görüştüm, hattınızın sağlayıcısı ile iletişime geçip volte özelliğini kapattırın dediler, yaptım ve düzeldi, müşteri hizmetlerine de hayran kaldım, diğer android markalardan daha duyarlılar bence. Kısa kullanım deneyimlerim bunlar, elimden geldiğince gözüme çarpanları size aktardım, piyasadaki fiyat ve malzeme kalitesi olarak en iyi cihaz olduğu kanaatindeyim. Pişman olmanız çok zor.

  • HepsiB. aracılığıyla

    şu telefonun fiyatını bir düşürün artık alalım ya. Fiyatı çıktı tekrardan inidirim yapıyordu hepsi burada artık yapmıyor adam akıllı. Sırf yorumlarından dolayı alıcam telefonu alamıyorum ya. indirim yapıncada kısa tutuyolar kaçırıyoruz. uygulamasından bildirim gelmiyor hiç bşey olmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    uzun zamandır fiyatının düşmesini bekliyordum. iyi denk geldi. harika bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Telefonu başka yerden aldım. Bir yıldır kullanıyorum .tek kelimeyle zamanın ilerisinde bir telefon . Kaç tane Samsung alıp kullanamadım. Önceki telefonum iPhone 7 Plus du. Apple zamlarından sonra bunu Temmuz 2019 da 4.750 ye aldım. Sarj pil ekran şu anda üstüne tanımam. Video kalitesi çok iyi ancak fotolarda focuslamada bazen sorun yaşıyorum. Buna rağmen üstüne Mate 40 çıkana kadar telefon almayı düşünmüyorum. Gören herkes hangi model diye soruyor. Kılıfla kullanmama rağmen İlgi çekiyor gerçekten.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Her hangi bir sorunu sıkıntısı olmadan telefon 2 gün içinde elime ulaştı. BittiBitiyor adlı satıcıdan aldım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım telefon orjinal imei numarası falan geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2 yıl önce aldım kullandım daha tık demedi

  • HepsiB. aracılığıyla

    Yılladır iphone kullanmış biri olarak geçtim ve yıllarca boşa zmaan kaybetmişim fiyatın sunduğu kalite karşısında cok ideal

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bende yıllardır Apple kullanısıydım ama bu cihazı aldıktan sonra düşüncelerim tamamen değişti hep aceba diye düşünüyordum ama cihaz süper ötesi birşey çoğu kişi hep olumsuz yazıyor ama alakası yok iyiki almışım şarj deseniz oynamama rağmen sağlam 2 gün gidiyor kesinlikle tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İNTERNET ALIŞVERİŞİ HER ZAMAN BİR KORKU VERİR AMA SİTEYE TEŞEKKÜR EDERİM. GÜZEL VE TEMİZ İŞ YAPIP HER TÜRLÜ ARKASINDA DURDUĞU İÇİN. ÜRÜN GAYET GÜZEL SADECE AÇILIŞI BİRAZ GEÇ OLUYOR O DA HUAWEI'NIN KENDİ SORUNUDUR DİE DÜŞÜNÜYORUM.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Süper 👍

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satın alma olsun ödeme ulaştırma 24 saatte ürün elinde satın aldım cihazın gücünün bilincindeyim ve aldım Teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle telefon çok hızlı bir şekilde elime ulaştı Hepsi Ekspres uygulamasını tebrik ediyorum. Telefonu aldığım kullanıcı da Hepsi Ekspres anlaşmalı satıcıydı. Telefondan bahsetmeye zaten gerek yok o kısmı geçiyorum. Ürün çok düzgün ve özenli bir şekilde paketlenmişti o sebeple de ayrıca satıcıya teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Arkadaşlar cihaz elime dün ulaştı hiç düşünmeden alabileceğiniz bir cihaz özelikle şarj ve kamera konusunda üstüne bu piyasanın en iyisi diyebilirim işlemci ve çözünürlüğünde diyecek yok on numara bir cihaz pubg oyun oynayanlar en yüksek grafiklere ne kasma ne donma kesinlikle yok ben dün 3 satt pubg oynadım yüksek ayarlarda çook az derecede ısındı diyebilirim ıphon xs max le karşılaştırdım oyun olsun kamera olsun geçebilen yok hc düşünmeden alın derim kaygan bir yapısı olduğu için cepsesuarda arka şefaf sliko. Kılıfını kesinlikle almalısınız ön cama takılı halde nano geliyor zaten 50 dkkada yüzde 11 şarj yedi hc düşünmeden alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla

    Android Q güncellemelerini alacak telefonlar listesine tekrar eklendi. Sanırım alına bilecek en mantıklı telefonlardan biri.

  • HepsiB. aracılığıyla

    şu fiyattaki telefonda mhl desteği yok ise... Yani smart olmayan tv ye hdmi girişinden mhl adaptör ile görüntü aktarma desteğinden bahsediyorum, çok büyük eksiklik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    telefon süper satıcı güvenilir. ürün adıma faturalı. faturada imei belirtilmiş. kapalı ambalajlı kutu. kargo çok hızlı. hic sorun yasamadim

  • HepsiB. aracılığıyla

    Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum gerçekten mükemmel bir telefon kamerası bataryası hızı çok iyi ve kaliteli bügüne kadar hiç sorun yaşamadım çok seri ve hızlı uygulamalarda oyun oynamama rağmen hiç ısınma sorunu olmuyor hızlı şarj özelliği mükemmel 30 dk yüzde 70 şarj ediyor normal kullanımda denedim oyun oynamadan 3 ile 4 gün arası şarjı gidiyor çok iyi telefon güncelleme sorunu var amborgodan dolayı yapmıyacak dediler ama şuanda bütün güncellemeleri yapabiliyorum uygulamaları kullanabiliyorum yeni çıkan modeller için geçerli o yasak bu yasaktan önce olduğu için öyle Bi sorun yaşamadım verdiğim parayı sonuna kadar hak etti diyebilirim şuan fiyat biraz artmış ama şuan piyasadaki bu fiyattaki telefonlardan çoğundan çok daha iyi bir telefon kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei Mate 20 Pro 128 GB 6.39 İnç Çift Hatlı 40 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei Mate 20 Pro 128 GB 6.39 İnç Çift Hatlı 40 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat