Xiaomi Mi 8 Lite 64GB 6.26 inç Çift Hatlı 12MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Yorumları

Xiaomi Mi 8 Lite 64GB 6.26 inç Çift Hatlı 12MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(1450 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    yaklaşık 7 aydır kullanıyorum bir sıkıntısı olmadı hala takır takır çalışıyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu fiyata alınacak fiyat performans ve sağlamlık açısından diğerlerinden daha iyi bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi makine

    günlerdir note 7 mi, a30 mu mate 20 mi diye düşünüyordum. eşime 6 ay önce almıştım baktım sorun yok. rsk almaya gerek dedim. bastım bunu aldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Telefonu iki gündür kullanıyorum .oyun oynamadığım halde şarjı çabuk bitiyor .ayrıca telefonda aşırı derecede ısınma oluyor parmak izi ve kameranin olduğu yerde . Bazı uygulamalari kapattım sekronizyan uygulaması kapattım ancak ısınmayı engelleyemiyorum . Bu rahatsız edici. Onun dışında kamerası parmak izi okuyucusu ve hızı gayet güzel .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün fiyatına göre gayet iyi. Kullanıma göre iki gün şarj süresi şık bir görünüme sahip. Almışken 6 GB ramli olanını tercih etmek daha mantıklı olabilir. Memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Taksit

    Keşke bu telefondada ticari kredilerle değilde başka kredilerle taksit yapabilseydik tadından yenmelik birşey olacaktı .s Ama bazı videolar izlediğimde telefon mükkemmmel güzel almanızı tavsiye ederim :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Beklediğimden erken geldi. Eski telefonumla resmen mağarada yaşıyormuşum. Kutunun içinden silikon arka kılıf da çıktı. Bir de kırılmaz cam aldım mı tamamdır. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum . performans açısında çok çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok kaliteli

    Xiaomi kalitesi Hepsiburada güvencesi ile

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel telefon

    7 aydır kullanıyorum. çok yogun kullanırım. elimdem düşmez. hiç bir sıkıntı yaşamadım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Üründen ikinci defa alıyorum ilkinden memnundum gayet güzel kullanışlı akıcı bir telefon tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ayvaz Kurtdemir Ürünü bu siteden sipariş verdim sorunsuz geldi. Yüz tanıma o kadar hatasız ve hızlı calisiyorki bu kadar hızlı şekilde yüzün ozniteligini çıkarıp response edebilen bir sistemi hayal edemezdim tam anlamı ile mükemmel ayrıca aynı basarısını parmak izi tanımada da göstermekte. Kamera çözünürlüğü de mükemmel en temel gösterge olan fiyat / performans parametresi gayet kabul edilebilir. Tabi cihazı yeni aldım kalitenin sürdürülmesi konusundaki başarısını kullandıkça gorecegim . Kullanicisini mutlu etmesi ümidi ile.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat-Performan Ürünü

    Ya ürün iyi hoş da, ben aldıktan bi gün sonra 200 tl indirim geldi :d Neyse fiyatını hak etmese geri iade ederdim ama uğraşmayacağım. Bu fiyat aralığında daha iyisinin bulunmasının zor olacağını düşünüyorum. Ürünün olumsuz özellikleri, 64 gb depolama alanı var fakat 51 gb kullanım alanı boş, geri kalanını xiaominin uygulamaları kullanıyor, Kulaklık girişi yok ama kutunun içerisinde dönüştürücü geliyor. Kutusundan kulaklık çıkmıyor. -Fiyatı düşük tutabilmek adına yapılmış olduğunu düşünüyorum, Dokunmatiği çok güzel yağ gibi, ama bazen, bana mı öyle geliyor bilmiyorum ,dokunmuyor, veya ben dokunamıyorum. Uzun süreli kullanımda gözü biraz yorduğunu farkettim. Toza ve suya karşı dakanıksız, dikkatli olmak gerek. Kamerası kendinden bekleneni fazlasıyla yerine getiriyor. Alacaklara hayırlı olsun diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi bir telefon

    Beyler gidip başka yerden 70 TL daha ucuz diye almayın burdan alın.En azından muhattabınız Hepsiburada olur.Hemen yorumnyapmak istemedim 3 gün sonra yapıyorum.ürün bu fiyata çok iyi hemde aşırı iyi.Kesinlikle bu fiyata başka telefon almayın .Şarjı arada pubg gibi ağır bir oyun oynadığım halde 1.5 gün gidiyor.parmak izi ve yüz tarayıcı gibi kilit açma özellikleri aşırı hızlı.alanı çok iyi.Kulaklık jak giriş yok ama içinden dönüştürücü çıkıyor kulaklıkla takılı bırakıyorum ben dönüştürücüyü sizde öyle yapın sonuçta iPhone de de jak giriş yok bataryadan tasarruf için .dahili SD kart takabiliyor olmanız büyük şans ve çok iyi bir özellik.Paraniz yetiyorsa gözü kapalı alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Telefonu kız arkadaşıma alıp sürpriz yaptım en çok istediği telefonlardan biriydi. Öncelikle Hepsi Express çalışanlarına ve Hepsi Burada çalışanlarına ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Telefona gelince kız arkadaşım çok beğendi severek kullanıyor. Keyifli bir alısveriş oldu :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatına göre çok iyi

    telefonu hepsiburada satıcısı olarak aldım, 100 tl chip para ile daha uyguna gelmiş oldu. cuma öğleden sonra elime ulaştı o yüzden imei kayıtları pazartesi günü yapıldı. telefon global versiyon olarak geldi. mavi rengini aldım, canlı görmediğimden plastik görünümlü bir siyah çıkar diye riske girmeyip mavi aldım ama aklım hala siyahta kaldı. telefonun bildiim ışığı çok küçük cılız bir ışık var ve tek renk yanıyor. ayarlarda renk seçeneği var ama ne yaptıysam beyaz renkten başka renk olmadı. bildirim simgeleri sol üste anlık beliriyor ve sonra tekrar saat geliyor. sürekli olarak gözükmüyor. araştırdım birçok kişi bu konudan şikayetçi. güncelleme ile düzeltirler umarım. parmak izi okuyucu çok haassas hemen tekpi veriyor.bazen can sıkabiliyor. telefonun ön kamerasını çok beğendim. arka için çok iddalı konuşamam ama benim işimi çok rahat görüyor. ses tuşları sağ tarafta olduğundan henüz alışamadım diğer tarafta olsa daha iyi olabilirmiş. telefon hızı fiyatına göre çok iyi. şarjı için ise beni bir günde fazla götürüyor. oyun oynayan biri değilim,konuşma ve sosyal medya uygulamarını kullanıyorum genelde. telefon içinde gelen uygulamalar gerçekten güzel, gereksiz uygulamalar çok az. kutu içerisinden kulaklık aparatı çıkıyor, uygun kulaklık olmaması ve telefona kargo ücreti ödememiz olumsuz tarafı. genel olarak fiyatına göre çok iyi bir telefon, 3-4 sene kullandıktan sonra tüm telefonlarda en kötü sarj sıkıntısı yaşayıp telefonu yenilediğimizden dolayı çok para verip başka ürünler alınmasındansa bu gibi p/f ürünleri almak bana göre en mantıklısı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet kullanışlı

    Kargo akşam sipariş verdim, hepsi express ile sabaha geldi. Performans/Fiyat olarak piyasada daha iyisi yok. 64gb hafızası yeterli. 4gb ram ve 2.2ghz işlemci ile aşırı hızlı. Günlük kullanımda 3350 mA bana 2 gün yetiyor. Oyunlar 0 sıkıntı. Ekranı ilk başta çok büyük geldi.5.2 inç den 6 ya geçince.Alisinca güzel. Isınma sorunu yok. Uygulamalar güncel. Kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mutlaka Fixpack

    Telefon süper, fixpack güvencesi ondan süper. Ekranı kırıldı ankara-istanbul arası 1 hafta da yapıp gönderdiler. İyi ki tercih etmişimi bu kasko şirketini

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Güzel telefon sorunsuz geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Bence her şey süperdi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi 8 Lite 64GB 6.26 inç Çift Hatlı 12MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi 8 Lite 64GB 6.26 inç Çift Hatlı 12MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat