Indesit IWSD 60852C ECO EU A ++ Sınıfı 6 Kg Yıkama 800 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Indesit IWSD 60852C ECO EU A ++ Sınıfı 6 Kg Yıkama 800 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2018
    2015 de almistim

    hepsiburada uygulamasinndan geçmiş alışverişlerime bakarken gordum 2015 de satin aldigim urundu bu hala kullanirim gercekten cok iyi cikti cok mmnunum 3 yil oldu bi problem cikmadi allah nazardan saklasin :) ciddi anlamda oneriyorum fiyat performans memnuniyet super laf olsun diye soylemiyorum herkese oneririm.(elektrikli aletlerde biraz sans isidir en iyi markada sorun yasayabilir en kotu markada hic problem gormeyebilirsiniz bunu söylemeden gecmiyim ben sansliydim ins alan herkes sansli okur)

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    YETERLİ ÜRÜN

    Yeterli sayıda programı var, kısa program 20 dk. Zaman erteleme, eco yıkama(daha az enerji tüketimi), hızlı yıkama (daha kısa sürede yıkama) özellikleri var. Su alma verme sırasında sesi yüksek, sıkma sırasında aşırı ses çıkarmıyor. Derinlik uzunluğu kısa olduğundan az yer kaplıyor olması avantaj. Küçük evler ve yazlık benzeri yerler için ideal. Program başlatıldıktan sonra iptal edilemiyor, kapatıp açsanız bile kaldığı yerden devam ediyor. Sıkma devrini ve sıcaklığı ayarlayabiliyorsunuz. Kıyafetlerde herhangi bir tahribat oluşturmadı. Yetkili servis ertesi gün gelip ücretsiz kurulum yaptı. Fiyatına göre iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    Süperrrr

    Çok başarılı bir ürün Kullanımı çok rahat

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2017
    Dört Yıldız

    çok çabuk elime geçti piyasa göre fiatı iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2017
    iyi

    makine iyi teslimat vs. sıkıntı yok fiyatı iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2017
    çok güzel

    Özellikle fiyat-performans olarak çok iyi bir ürün çok memnun kaldım. Fazla yer de kaplamıyor tek yaşayanlar için ideal. Kargo süreci ve montaj işlemi de gayet güzel ve hızlı işledi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2017
    Eski indesite göre çok daha sessiz çalışıyor.

    Bir hafta önce aldım. Makine çok hızlı geldi ve kurulumu yapıldı öncelikle. Önceden de indesit kullandığımız için ve (13 yıl) yine indesit aldım. Bu model daha ince,daha sessiz ve daha digital. Mesela programları seçince ekranında kalan süresi yazıyor. Program bitince sesli uyarı geliyor. Zaman ertelemeli yıkama var. Ayrıca 20dakika süren hızlı programı var. Çok beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2016
    güzel

    ideal bir makine, o kadar merdivenden düşmesine rağmen çalıştı.yeni makine olduğu için çok sessiz bi şey bekliyordum ama orta sesli. gayet güzel temiz yıkıyor. öneririm. küçük boyutlu az çamaşır yıkarım diyenler için. 1-2 kişi yaşayanlar için uygun bana göre.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2016
    Kesinlikle mükemmelll

    Beklentinin çok üzerinde bir ürün teşekkürler hepsiburada :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2015
    ideal

    Bu fiyata İndesit marka bence gayet iyi... Küçük aileler ve bekar evleri için ideal... Kargo sürecinde de herhangi bir sorun yaşamadan teslim edildi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2015
    güzel güzel

    bekar evleri için ideal, yer fazla kaplamıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2015
    İdare eder

    Öncelikle belirtmeliyim ürünün iç bölmesi biraz küçük gelebilir size. Program tuşları oldukça anlaşılır.Kargo süreci ve montaj işlemi de güzel işledi. Fiyat/performans olarak bakacak olursak şimdilik tatmin edici. Tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2015
    Fiyat/performans

    Fiyat performans açısından gayet güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2014
    çamaşır makinesi

    güzel bir ürün sessiz çalışıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2014
    Oldukça Memnunuz

    Ürünü yaklaşık 4-5 ay kadar önce aldık.Kapıda görünce biraz şaşırdım.Ufak kibar ince bir yapısı var çok şirin geldi.Servis anbalajını söküp incelediğimizde gerçekten değerinin çok altında kaliteli bir ürün aldığımızı anlamış oldum.Yıkaması proğramları oldukça memnunuz.Şimdi evdekini değiştirmek için Bulaşık makinelerine bakıyoorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2014
    gercekten güzel makına

    önce terettüt ettim ama makına çift artı ve dijital göstergeli güzel cıktı herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2014
    super

    tesekkurler oncelikle paketleme gayet saglam ve guzel yapilmis urun en ve ebat olarak hic yer kaplamiyor fonsiyonel ve gayer sik tekrar tesekkurler herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2014
    fiyatına göre çok iyi

    ürünü aldıktan sonra takip konusunda biraz sıkıntı yaşadım fakat ürün çok iyi elektrik tüketimi çok düşük soğuk suda bile mükemmel sonuç tek olumsuz yanı yıkama süreleri biraz uzun!

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2014
    fiyata göre süper

    baştan tereddüt ettim. amcak kullanınca süper bir makina olduğunu gördüm. tavsiye ederim. ayrıca 1 günde teslim edildi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2014
    fiyata göre çok iyi

    Ürünü yeni aldım. 3-4 günde elime ulaştı. Bu fiyata gayet iyi bir ürün. Kısa yıkama vs gibi özellikleri de mevcut. Diğer sitelere de baktım hiç fonksiyonsuz makineler bu fiyat

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Indesit IWSD 60852C ECO EU A ++ Sınıfı 6 Kg Yıkama 800 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Indesit IWSD 60852C ECO EU A ++ Sınıfı 6 Kg Yıkama 800 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat