Xiaomi ZBW4326TY Mi İn-Ear Hybrid HD Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık Yorumları

Xiaomi ZBW4326TY Mi İn-Ear Hybrid HD Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 18.07.2018
    Orjinal Ürün, güzel ses.

    Evet. Gayet başarılı

  • NI1 aracılığıyla, 27.03.2018
    kargo kotu urun guzel

    ürün videolarda izlediklerinizin aynısı fakat yurtiçi kargo yüzünden ürün 4 gün sonra elime ulaştı

  • NI1 aracılığıyla, 14.03.2018
    ürün güzel kargolama kötü

    mağaza teslimat adresimi eksik yazdığı için kargo adres sorunu diyerekten evime getirememiş. mecburen ben gittim aldım işten zaten yorgun çıkıyorum bide o kadar yol yürüdüm. özen sıfır... ama ürün güzel arkadaşlar

  • NI1 aracılığıyla, 23.02.2018
    Kulaklık Gayet Güzel

    Çok güzel, zengin ve kaliteli bir ürün. Sanki size 2000TL lik bir ürün sunuyorlarmış hissi uyandırıyor. İnanın o kadar kaliteli paketi var.( Aynı paraya Sony aldım sanki rus pazarından kablo alıyormuş sunum hissi vardı ) Kesinlikle orijinal hatta barkod okutarak teyit ediyorsunuz. ses kalitesine gelince fiyatına göre çok iyi bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi ZBW4326TY Mi İn-Ear Hybrid HD Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi ZBW4326TY Mi İn-Ear Hybrid HD Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat