Trilogic KDJ14 Mor Vocalist Kulaklık Yorumları

Trilogic KDJ14 Mor Vocalist Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bas seslerde problem çıktı!!!

    Ürünün sevkiyatı çok hızlı oldu. Kalitesi ise idare eder fakat bana gelen ürünün sağ kulaklığında bir problem var sanırım. Bas seslerde (dandik tesisatlı arabaların pandizot zırıltısı gibi) zırıltı yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2019
    Gayet iyi

    Bu ürün hakkında internette dolanan düşük puan ve yorumlardan çok korkarak aldım çünkü buna benzer ucuz bulamadım. Fakat ses kalitesi ve boyutu gayet iyi. Yani tabii ki kulağınızı tam kapatmıyor ama en azından kulağınızdan düşmüyor. Sessiz ortamda veya otobüste yüksek sesle kesinlikle dinlenmez zaten, ki spor kulaklığı koşarken veya yürürken lazım olur o zaman da yüksek ses sıkıntı olmaz. Ürün hakkında daha fazla sorunuz olursa instagram : felipeflex_muratdoner

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2018
    Tahminimden çok iyi

    Tahminimden öte çok iyi çıktı. Ses kalitesi daha önce bunun altı katına aldığım kulaklığa yakın diyebilirim. Tabii malzeme kalitesi ancak fiyatına göre iyi. Kablosu biraz narin kalıyor, düşünenlere tavsiye edilir. Ben en çok bu tür kulaklıkları rahat kullanabiliyorum. Kulağa baskı yapmıyor ağrıtmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2018
    Üç Yıldız

    kargo geç geldi. ses iyi ama kulakda bir süre sonra rahatsız ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2018
    kalitesiz

    merhabalar teşekkür ederim kargom hemen geldi ama kulaga takarken hemen kırıldı kalitesi nasıl bişey hiç memnun kalmadım yazık günah şimdi geri iade etsem müşteri hatası diceksiniz kabul etmiceksiniz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Trilogic KDJ14 Mor Vocalist Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Trilogic KDJ14 Mor Vocalist Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat