HP 15-BW016NT 2CL48EA AMD A6 4 GB Ram AMD 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

HP 15-BW016NT 2CL48EA AMD A6 4 GB Ram AMD 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(72 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ne iyi ne kötü

    Zor açılıyo internete geç giriyo ama parası kadar özelliği zaten çok şey beklemiyodum çoçuklar için fena değil

  • HepsiB. aracılığıyla
    fena değil günlük oyun disi kullanıma yeterli

    herşey fiyatına göre performans ta fiyatına göre parayı veren düdüğü çalar

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Gayet ıyı.Cok fazla para vermedıgımız ıcın beklentıyı cok yuksek tutmamak lazım.Verdıgımız parayı fazlasıyla karsılıyor.Tesekkurler...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ne İyi / Ne Kötü

    Malzeme kalitesi biraz vasat ama fiyatına göre iyi bir ürün. Ev için yeterli. Fazla bir şey beklemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyat performans ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla
    İDEAL

    COCUKLARİNİZ SİZİ EV ODEVİ DİYE KANDİRİP OYUN OYNAMA AMACİNİ HİSSETİGİNİZ AN ALİN BU PC Yİ OFFİCE VE İNTERNETTE GEZİNMEK İCİN FAZLASİYLA YETERLİ DAHA FAZLASİNİ VERMEYE GEREK YOK

  • HepsiB. aracılığıyla
    vasat

    Temel ihtiyaçlar için aldık ama çok yavaş. Kullanırken çok yoruyor ve kasıyor.Yorumlarda hızlı diye okudum ve aldım ama hızlı filan değil. Umarım benim gibi düşünenlerin yorumları yayınlanır.Zamanı kıymetli olanların tercih etmemesi gereken bir ürün. Tek avantajı hafif oluşu.İade edeceğim ben beğenmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre alınbilecek bir bilgisayar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    şarj sorununu söylemeyi unuttum.

    Evet şarjı bahsedildiği gibi 6 saat fln gitmiyor eğer aktif olarak kullanılırsa 2 3 saat arası gidiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bilgisayar iyi satıcı kötü

    bilgisayar hakkında söyliceklerim: güzel bir bilgisayar ekran kartı soğutma işlemi başarılı ve hızlı + güzel bir ses sistemi war ama ilk aldığımda bir cızıltı gelmişti şu ana kadar bir sorun yok . ,,,,,,,,,, satıcı hakkında : laptop hafif bir kutuğa kobulmuştu ve koruma yoktu kutunun içerisinden sadece sarj cihazı laptop tek çıkıyo en azından çanta ile yollasaydılar tam yıldızlıktı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kısmen ne iyi/ ne kötü

    öncelikle online oyunlarda hiç sıkıntı yok ama alıp ram ini geliştırırseniz harika bir ürün olur. ben öyle yaptım 4 gb ram vardı 8gb yükselttim harika bir bir biligisayar oldu. hafizası cok az o yonden biraz kötu ama bu parayada bu kadar olur

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün elime ulaştı. göründüğü gibi. teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Fiyatına göre iyi bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2019
    Bir Yıldız

    Çok yavaş

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2019
    KULLANIYORUM ŞUAN

    Ürün Hem Oyun Hem Ödev Hemde tez yazmak için Acayip Güzel Bir ürün Şuan bu yorumu bu üründen yazıyorum. Teşekürler HP KASMADAN OYNADIĞIM OYUNLAR -Pubg 30 fps (zaten en yüksek 60 fps alabiliyorsunuz oyunda) -Minecraft (410 fps) -Counter Strike Global Offensive (20 30 arası) -Zula (120 fps) Gerçekten Almanızı Öneririm

  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2019

    2 gün önce Kırşehir mağazasından ürünü aldım.Artı ve eksi yönlerini sizlerle paylaşacağım. Notebook kasası kalite orta seviyede.Ekran o kadar ince ve hassas yapısı var ki,bilgisayar kapağını acarken kırılacak gibi.Isınma bir miktar var.Zorlu uygulamalarda bir miktar kısa süreli donma yada yavaşlama mevcut.Hdd yoğun çalışırken ses yapabiliyor.Windows 10 home 64 bit güncellemelerini yapmadı.Başarısız.Windows Türkiye ile telefonda halletik sorunu.Hoporlor sesi tatmin edici.Amd işelemciyi test edemedim.Oyun kuramıyorsunuz.Windows 10 uygulama kurmanıza (lisanssız) izin vermiyor.Bu biraz sıkıntılı. Güncelleme yapamadığınız için performans konusunda pek bir şey yazamıyorum.Ama ilk açılışta bilgisayar 5 dk kendine gelmiyor.Genel olarak;Ev kullanıcıları için ideal bir notebook.özellikle yeni tip oyunlarda bir miktar sıkıntı çıkarabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2019
    Çöp

    Arkadaşlar Laptopu Oyun İçin Asla Almayın Aldım Şuan Kullanıyorum ETS En düşük ayarlar kasıyo minecraft 200 fps al gel beni s&k çok ses yapıyo işlemci 90 derece görüyo asla almayın.

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2018
    Laptop bilgisayar

    Harikaydı. Tam istedigim bilgisayar

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2018
    Hp 15 4 GB RAM 1 TB HARDDİSK WİN 10 AMD NOTEBOOK

    Ürünün fiyatına göre normal bir ürün. Performansı ideal. Günlük işlerde ev-ofis tarzı kullanılabilecek bir notebook. Tavsiye ederim. Oyun oynamayı düşünen kişilere tavsiye etmem. Oyun bilgisayarı düşünüyorsanız en az 8 GB RAM e sahip ve Nvdia ekran kartlıbir notebook alın. Dediğim gibi günlük ve bilgisayarı zorlamayacak işlerde kullanılabilir. Beklentiniz minimum seviyede olursa memnun kalırsınız. Bu fiyata ancak bu kadar, max bir performans beklemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2018
    Tavsiye ederim

    Bu fiyata çok çok iyi. İlk açılışta biraz yavaş ama güncellemelerden sonra normal hızına ulaşıyor. Gayet güzel b.r laptop. Çok yüksek grafikli olmamak kaydıyla oyun da oynanabiliyor. Her ihtiyacınızı karşılayacak bir ürün. Gönderi çok hızlı. Çok teşekkür ederim. Hepsi burada ailesine.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 15-BW016NT 2CL48EA AMD A6 4 GB Ram AMD 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 15-BW016NT 2CL48EA AMD A6 4 GB Ram AMD 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat