HP 15-BW028NT 2CL60EA AMD A12 8 GB Ram AMD 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

HP 15-BW028NT 2CL60EA AMD A12 8 GB Ram AMD 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel beğendim..

    Bilgisayar benim için ideal. Birde çanta hediye etseydiniz daha memnun olurdum :) Sağlam ambalajlı bir şekilde siparişimden 1 gün sonra faturası ile elime ulaştı. Herhangi bir aksilik yaşamadım. Aptek mağazasına teşekkür ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2019

    Artıları: F/p olarak başarılı, i5lerle kıyaslanabilir Sessiz Bir HDD için hızlı açılış (windows güncellemelerinden sonra) Parlak, fazla yansıma yapmayan ekran Ortalama üstü pil ömrü Eksileri: Ufak touchpad alanı, parmağınız sık sık sınırına denk geliyor Düşük oyun performansı (ağır oyunlar için almayın) Ekranın kenar çerçevesi pek sağlam değil, dikkatle kullanılmalı Tavsiye: SSD alıp DVD okuyucuyla ya da HDD ile değiştirmek performansını çok etkileyecektir (kasasını açmak garanti dışı bırakabilir, öncesinde danışın)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2018
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Bellekte çok önemli ancak hızın da çok önemli olduğunu düşünüyorum bazen bunu atlayabiliyorlar.8 gb belleğe sahip ancak markadan markaya da 8 gb değişiklik gösteriyor ve bütün ramler aynı değil.Ben verimli olduğunu düşünüyorum.Zaten önemli iki bileşen var ekran kartı ile ram.Uygulamalar yavaş açılmıyor ben çok memnunum.İş için alacaksanız tatmin edici olacaktır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2018
    "problemsiz"

    Olumlu yönleri: Güzel bir bilgisayar bence ve özellikle ucuz olması benim dikkatimi çekti. Bir işe girdim ve ofis işi olduğundan dolayı kendi bilgisayarımı almak daha uygun olurdu benim için. Baya başarılı ve özellikle konfor bakımından çok etkili ve güzel. Genel olarak başlangıç seviyesinde baya rahat edebileceğiniz bir bilgisayar. Amd işlemcisi var pek bilmiyorum ancak iyi gibi görünüyor. Ekran kartı da aynı şekilde amd tarafından. 8 gb ram ve 1 tb hafıza ile baya rahat kullanımı var. Taşırken problem yaratmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2018
    "Çok güzel"

    Olumlu yönleri: Baya iyi performansı var bence ve sırf bu yüzden de baya rahat ettik. Öte yandan baya sağlam bir şekilde kullanıyorum. Klavyesi olsun ekranı olsun her şeyi dört dörtlük diyebilirim. Bir taraftan da işlerim ve okul işlerim için iyi bir tercih yaptığımı söyleyebilirim. ofis uygulamaları olsun muhasebe veya basit yazılımlar kullanmak için birebir bir bilgisayar. Ben genelde ofis programları için kullanıyorum çok güzel. Fiyat ve performans olarak alt seviye hedefleyenler için çok güzel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2018
    "AMD olmasa Tam"

    Olumlu yönleri: Normalde gerçekten çok kaliteli ve özellikli bilgisayar aldım ve keyifle de kullanıyorum ancak ana kart ve ekran kartında ana kart da İntel Ekran kartında da N Vidia kullanılsa çok daha verimli olacağını düşünüyorum AMD olmasından dolayı gereksiz bir ekstra ısınma oluyor kasada ama yine de dediğim gibi gerçekten güzel bir bilgisayar kaldıramayacağı oyun çok az. Olumsuz yönleri: ısınıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2018
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: hp markasının bilgisayarda bu denli hakimiyetinin bulunuyor olması aldığım zamandan beri kullanımında bunu bariz şekilde belli ediyor oluşu ile birlikte bütünleştiği zaman ortaya çok iyi bir performans çıkardığını söyleyebilirim, çoğu zaman evden çalışan biri olduğum için seyahatlerimde de sürekli yanımda götürdüğüm bu bilgisayarım sayesinde işlerin akışı bozulmuyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.11.2018
    "ısınıyor :("

    Olumsuz yönleri: Çocuğuma aldım ama çok ısınıyor kucağına koyuyor sonra bilgisayarı gerçekten tedirgin oluyorum. Hem radyasyon hem sıcak iyi değil diyorum ama dinlemiyor beni. Sayesinde bilgisayar konusunda her şeyi de öğrendik. Meğer amd olduğu için ısınıyormuş amd kötüymüş :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.11.2018
    "iyi performans"

    Olumlu yönleri: 4gb video belleği olan amd ekran kartı mevcut performansı oldukça iyi ayrıca ekran çözünürlüğü de olduöça iyi bir bilgisayar fakat ekra ıps değil fakat herhangi bir dez avnatajını göremdim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "yüksek performans"

    Olumlu yönleri: Kardeşimin bilgisayarı ama ondan çok ben kullanıyorum. ekran kartının performansı oldukça iyi oyunların hemen hemen hepsini çok güzel bir şekilde çalıştırıyor çok memnun kaldım bu fiyata bu performans bulunmaz bence

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2018
    "Fatura Gelmedi"

    Olumsuz yönleri: 3 Aydır henüz Fatura Gelmedi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2018
    10 numara performans 10 numara hizmet....

    Amd işlemcili olmasından dolayı biraz çekinerek aldım ama iyi ki de almışım. Forumlarda ısınma problemlerinden bahsediyorlardı ama hiç problemsiz canavar gibi çalışıyor maşallah :) Çok memnun kaldım. Verdiğim paranın karşılığını kesinlikle aldığıma eminim. Sıfır orijinal ambalajında 24 saat içinde sağlam bir şekilde geldi. Faturası da var. Doların arttığı bu günlerde böyle uyguna sahip olduğum için ayrıca sevinçliyim. Kısacası ben bu fiyata böyle bir bilgisayara sahip olduğum için mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2018
    Güzel

    Gayet hızlı bir bilgisayar. Office uygulamaları, muhasebe programı kullanacağım. Bu amaç için alacak olanlar için ideal. Hem fiyat hemde performans mükemmel. Teşekkürler hepsiburada..

  • Teknosa aracılığıyla, 26.02.2018

    Ufak araştırmalar sonucu bu bilgisayarı aldım.İlk yorumlarım ise fiyatına göre ideal bir ürün . Şarj konusun da cidden iyi. Orta hızda diyebilirim bilgisayar içinde . Oyun performansı için şimdi orta seviye bir şey indiriyorum bakalım . Tercih edebilirsiniz diyorum ben.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.02.2018
    "kaliteli ve uygun fiyat"

    Olumlu yönleri: Kaliteli ve uygun fiyat.. Teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2018
    "hp notebook"

    Olumlu yönleri: bilgisayar güzel ancak bazen çok aşırı ısınma oluyor

  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2017
    Mükemmel

    ürünü şuan kullanmaya başladım ve gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim. Zula , csgo gibi orta seviye oyunları rahat oynatabiliyor hatta grafik seviyesini üst noktalara çıkardığımda sorun olmadığını gördüm. korkmadan alınabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2017
    Üç Yıldız

    Ekran kartı 4gb ama harici değil . çift ekran kartı var biri harici diğeri dahili 4gb harici ekran kartı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2017
    Isınma harici güzel

    Ürünü 25 ekim saat 23:00 da sipariş ettim, 26 ekim 09:00 da elime ulaştı gerçekten mükemmel hizmet. Bu laptobu alacaklara tavsiyem bu bir oyun bilgisayarı değil sadece günlük işlerinizi (internet, word, excel) halledebileceğiniz bir bilgisayar bunu düşünerek aldım. Şarjı takılı iken fazla ısınma yapıyor. Hp lerin genel sorunu ama zaten bunu biliyordum fiyatı uygun olduğu için aldım. Teşekkür ederim hepaiburada ya

  • Teknosa aracılığıyla, 09.10.2017

    Artıları: F/p olarak başarılı, i5'lerle kıyaslanabilir Sessiz Bir HDD için hızlı açılış (windows güncellemelerinden sonra) Parlak, fazla yansıma yapmayan ekran Ortalama üstü pil ömrü Eksileri: Ufak touchpad alanı, parmağınız sık sık sınırına denk geliyor Düşük oyun performansı (ağır oyunlar için almayın) Ekranın kenar çerçevesi pek sağlam değil, dikkatle kullanılmalı Tavsiye: SSD alıp DVD okuyucuyla ya da HDD ile değiştirmek performansını çok etkileyecektir (kasasını açmak garanti dışı bırakabilir, öncesinde danışın)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 15-BW028NT 2CL60EA AMD A12 8 GB Ram AMD 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 15-BW028NT 2CL60EA AMD A12 8 GB Ram AMD 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat