Asus X542UR-GQ438T Intel Core i5 8 GB Ram Nvidia 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Asus X542UR-GQ438T Intel Core i5 8 GB Ram Nvidia 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(51 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Oyun bilgisayarı değil!

    Sadece LEAGUE OF LEGENDS diye bir oyun var. O yüklü olmasına rağmen oyunu açana kadar binbir zorluklar çekiyorum. Bilgisayar kesinlikle parasını haketmiyor. Ekran kartı desen leş. Bir şey izleyemiyorsunuz. Gidin bir kaç tl daha koyun asus almayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürünü beğendim

    Ürünü 1 ay önce alıp kullanma fırsatım oldu. Olumlu yanları; + 8.nesil işlemcili + 8gb ram + çabuk ısınmıyor + ses tatmin edici + windows 10 Olumsuz yanlari; - ssd yok - malzeme kalitesi - ekran kartı (orta sınıfın biraz altında) Laptopu 1 hafta kullandıktan sonra samsung m2 ssd alip serviste taktırdım. Bu hızına büyük etki yaptı. Ssd olunca haliyle çalışırken ki hafif seste duyulmaz oldu. Kendiniz takarsaniz garanti dışı kalir diye bilgi verildi bana asus servisi tarafından. Ekran kartı son 2-3 yıllık oyunlari düşük ayarlarda oynatır. Pubg emulator oynarken 55-60 fps alıyorum. Oyun içi gerekli bazi ayarlari yapmak lazim tabi bunun icin. Takılma nadiren oluyor oyunda.Elektronik eşya piyasasi düşünüldüğünde bu fiyat bence makul.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BİR DAHA DÜŞÜNÜN

    Bonkör davrandım 1 yıldız verdim. 2012 veya 2013 yılında aldığım ve artık eskidi diye değiştirmek istediğim Samsung notebook bilgisayarımdan çok daha yavaş bir bilgisayar yapmayı aradan 6-7 yıl geçtikten sonra başarabilmiş ASUSu tebrik ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    asus laptop çok kalitesiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    MENTEŞE SORUNU OLUYOR.

    Asus un bu kasa olan pc leri sakın almayın menteşe sorunu oluyor ve menteşeler ekran kapagına bağlı ve içindeki vida yuvalarını kırıyor 2 senelik pc var benim kırıldı nette araştırdım çoğu kullanıcı aynı problemi yaşıyor tavsiyem bu kasa olan pc leri kesinlikle almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Nam-ı Diğer Tıngırdak

    Tangur tungur çalışıyor. Hayal kırıklığı. Tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: win 10 işletim sisteminin çok yakıştığı led ekran hd çözünürlükte genel kullanım için çok çok uygun olan bir notebook türü. 8 gb ram çok iyi olmuş bence bende kullandım bir süre 4 çekirdek de iş görüyor fazla fazla ve 1 tb hdd var ayrıca tasarımı da güzel beğendiğim bir üründür..

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2019
    Ssd şart...

    Arkadaşlar bu bilgisayarı alalı 1 sene olmak üzere ve gayet memnunum ama alıcaklara tavsiyem alırken ssd taktırın zira içinde çöp hdd ile kafayı sıyırabilirsiniz. Ama oyun için istiyorsanız üstüne 1000 tl daha koyun gamer laptop alın daha iyi olur.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) asus kalitesi

    Olumlu yönleri: harika bir ürün.fiyat performans iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Yüksek performans

    Olumlu yönleri: Fiyat performans oranı çok yüksek bir ürün ortalamanın çok üstünde çalışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.10.2019
    süperr pc çok memnunum.

    Olumlu yönleri: Asus mükemmel bir oyun bilgisayarı yapmış gerçekten çok iyi ve kalilteli laptop taksit imkanı çıktı o yüzden rahatlıkla alıyorum yoksa nerde bu imkan bu fırsat ama olsun çok güzel bir laptop iyi ki almışım benim oldu Hızlı ve güvenilir adres, kargo hızlı ve kaliteli, güvenilir alışveriş için güvenilir aletler için harika bir site

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2019
    Fiyat/Performans ürünü

    Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum,günlük işlerimi dizi/film vs vs gibi işleri çok rahat yapıyor, üstüne Gta 5 gibi bir oyunu kasmadan bitirdim orta ayarlarda gayet akıcı oynayabiliyorsunuz, kötü yanları ise Full Hd olmaması ve Ssd'siz gelmesi ben kendim alıp taktım ve şu an ssd li haliyle hiç bir şikayetim yok,aldığınız fiyata göre düşünürseniz sizi çok mutlu eder

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Yeğenime doğum günü için bir bilgisayar alacaktık. Yaptığım ince araştırmalardan sonra Asus un bu modelini beğendim. Ve aldım hediye ettim geçenlerde gördüm nasıl olduğunu sordum. Çok beğendiğini ve memnun olduğunu belirtti. O yüzden herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2019
    teşekkür

    çok hızlı geldi teşekkürler ürün anlatıldığı gibi geldi gayet dayanıklı bir kasa inşallah ürününün performansından memnun kalırım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2019
    .

    Olumsuz yönleri: Çöp bir bilgisayar arkadaşlar aldım 1 ay geçmedi donma sorunları yaşıyorum touchpadi o kadar rahatsız ki bazen çalışmıyor kullanımı zor usb 3.0 çalşmıyor neden çalışmıyor onuda anlamadım hata üstüne hata veriyor kullanmaya imkan sağlamıyor bende para iadesi istedim ürün için bakalım ne olacak

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Hem iş hem de oyun oynayarak stres atabılmek adına bu laptopu sectım satın aldım. Gayet hızlı calısıyor. Donanım ozellıklerını begendım. 15,6 ınc ekran boyuu buyuk ve kullannıslı. Nvidia ekran kartı tıpı ve 2 gb ekran kartı bellegı sayesınde de bır cok oyunu oynayabılıyorum. 1 TB lık hard dısk alanının olması da buyuk bır detay. bu fıyat aralıgında kalıtelı bır bılgısayar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2019
    Kullanışlı

    Öncelikle belitmem gerekirse bilgisayar bir oyun bilgisayarı değil. Gürültülü çalıştığını söylüyorlar. Normal çünkü bir bilgisayar böyle bir harddiskle ancak böyle çalışır. ssd değil. Evet ekran kartı düşük ama bilgisayardan ne beklediğinizle alakalı bir durum. Tasarımı gayet şık, hızı muadillerine göre iyi, ısınma problemi yok. oyun için alanlar almasın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: günlük kullanım için güzel Olumsuz yönleri: oyuna girmiyor win10 de

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2019
    cs de güzel

    cs'de ayarlamaları yapınca 90-110 fps civarı alıyosunuz. pil çok iyi. ama ssd olmaması bir sorun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2019
    Hızı falan gayet iyi.

    Olumlu yönleri: yeni aldım daha. Baya da memnun kaldım. Ben oyun falan oynuyorum. Eşim akşamları dizi izliyo. Performansı çok iyi. Biraz fazla ısınıyo oyun oynayınca. O yüzden soğutucuyla birlikte kullanıyorum. Hızı falan gayet iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus X542UR-GQ438T Intel Core i5 8 GB Ram Nvidia 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus X542UR-GQ438T Intel Core i5 8 GB Ram Nvidia 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat