Arçelik 5276 NHIY A++ 540 Lt Çift Kapılı Buzdolabı İnox Yorumları

Arçelik 5276 NHIY A++ 540 Lt Çift Kapılı Buzdolabı İnox yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Uzun süren araştırmalar sonucu bu buzdolabını aldım. Sessiz. Raf sayısı fazla ve geniş bir buzdolabı. Arçelik'in klasik bir serisi. Tercih edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2019
    Güzel ürün.

    Güzel geniş iç hacimli fonksiyonlu sessiz buzdolabı. Arçelik servis avantajı için ilk tercihim oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2019
    "kullanışlı"

    Olumlu yönleri: Uzun araştırmalar sonunda aldım. İçi çok kullanışlı geniş, sessiz çalışıyor. Ölçüm yaptım günlük 1kwh elektrik tüketiyor gayet makul malzeme kalitesi başarılı. Alacaksanız bunu rahatlıkla alabilirsiniz. Olumsuz yönleri: Kapaklar inox ana gövde boya

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.05.2018

    Olumlu yönleri: Üründen çok memnun kaldım teşekkürler

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 13.09.2016
    Kargo dışında her şey iyiydi

    Buz dolabı son derece şık, sessiz ve kullanışlı fiyatını kesinlikle hak eden bir ürün. Tek sorun ertesi gün kargo sloganı ile ürünü satmaları. Malzeme depolarında olsa bile sevkiyat 2-3 gün aksayabiliyor. Aceleniz varsa farklı alternatifleri düşünmenizde fayda var. Ürünü kendi sevkiyat ekipleri ile yolluyorlar bize gelen ekip son derece ilgiliydi ve çok yardımları oldu buradan teşekkür ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 5276 NHIY A++ 540 Lt Çift Kapılı Buzdolabı İnox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 5276 NHIY A++ 540 Lt Çift Kapılı Buzdolabı İnox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat