Asus VivoBook X510UR-BR107T Intel Core i5 8 GB Ram Nvidia 1 TB 15 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Asus VivoBook X510UR-BR107T Intel Core i5 8 GB Ram Nvidia 1 TB 15 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2018
    "Fena değil"

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre çok iyi bence. Asus laptoplar için denilebilecek şey en iyi laptopları üretmeleri zaten. Başka türlüsü de pek olmazdı benim açımdan. Rahat ve estetik bir görüntüsü var, dışarıdan bakıldığında bir albenisi olduğunu düşünüyorum. Özelliklerine değinmek gerekirse bence ortalama bilgisayardan bir tık daha üst özelliklere sahip. Zaten ben de bunu görerek sipariş ettim evime. 7200U işlemcisi çok iyi çalışıyor i7 işlemci olsa daha iyi olurdu ama olsun, fiyatı uygundu. 8 gb ram yeterli, 1 tb hafıza kapasitesi de oldukça iyi bence daha fazlasına da gerek yoktu kendi açımdan. İçinde işletim sistemi yok sandım ilk başta ama direkt açınca windows karşıladı mutlu oldum. Ekran kartı bakımından fena değil biraz eski bir kart ama olsun iş görüyor diye almaktı amacım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.11.2018
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: bilgisayarın her şeyi hemen hemen iyi herhangi bir sıkıtnısını görmedim veya duymadım. Oyun yükledim denemeler yuaptım birkaç tane üst düzey oyunlar için pek yeterli değil ama düşük grafiklarde oynatıyor windows yüklü gelmesi de hoşuma gitti uğraşmak istmeiyordum format işleriyle

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "hızlı kullanım"

    Olumlu yönleri: hız için bence en önemlisinin işlemcisi olduğunu düşündüğümden tabiki bunu diğer donanım detaylarının da desteklemesi gerekir ki asus bunu çok iyi şekilde sağladığını alıp kullanmaya başladığım ilk andan itibaren performansı ile kanıtlayan bir üretim içerdiğini gösterdi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2018
    "çok iyi"

    Olumlu yönleri: Fiyat performans özellikleri açısından baktığınızda gerçekten harika bir cihaz çıkarmış Asus yine ki bende evimde büyük keyifle kullanıyorum çok iyi özellikleri var İ5 işlemci onun üzerine N Vidia 2 gb ekran kartı 8 gb ram ile gerçekten çok verimli şekilde istediğim oyunu programı açıp kullanabiliyorum sesi çok iyi görüntüleri çok kaliteli sadece biraz daha iyi bir dizayna sahip olabilirdi belki de.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2018
    "memnunum"

    Olumlu yönleri: İntel core i5 işlemciye sahip bir laptop.15.6 inç ekran boyutu ile 1366x768 piksel çözünürlüğü sunuyor görüntü kalitesinden memnun kaldım.8 gb ram bu laptop için ideal oldukça hızlı çalışıyor uzun vadede kullanılacağını düşünmekteyim.Yansımasız yüzeye sahip olduğu için dışarda rahatça kullanılabiliyor.Genel kullanım için çok ideal bir laptop.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2018
    "perfect"

    Olumlu yönleri: Ben öncelikle tasarımına değinmek istiyorum tasarımı biraz inox gri renklere sahip böyle olduğundan dolayı da tam olarak asus zevkini ve tarzını yansıtmış. Ben de bunu beğendim zaten orijinal bir tasarımı olduğu için çok güzel bir görüntüsü var. Işığın ekranın arkasındaki logoya vurmasıyla oluşan efekti güzel bence. Bilgisayar çok hafif ve cafe veya başka yerlere gittiğimde rahatlıkla taşıyabildiğim gibi kolayca açıp işlerimi halledebiliyorum. İnce olmasından dolayı portlarında da eksiklik olmamış baya baya aynı kalmış portlar. Normal bir bilgisayarda olduğu gibi. Çok güzel ve özellikle kullandığım diğer bilgisayarlara nazaran baya başarılı bir incelik mevcut. Bilgisayarı sırt çantamda taşıyorum ve cırt cırt ile sabitliyorum yürürken yukarı aşağı çarpmamasına özen gösterin.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2018
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Asus X510UR-BR107T

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2018
    "fena değil"

    Olumlu yönleri: ekran kartı biraz düşük kalmış gerçi oyun bilgisayarı değil fakat çizim programları için de pek yeterli sayılmaz yine de performans konusunda etkileyici bir iş çıkarmış ortlaama bir düzede idare ediyor param olsa daha iyisini de alırdım fakat uzun bir süre bu da idare edecek beni şimdilik memnunum ama 10 üzerinden 7 çünkü ihtiyaçlarımın altında bir bilgisayar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2018
    "iyi"

    Olumlu yönleri: herhangi bir ısınma sorunu yaşamadım ses kaltiesi ve ekran çözünürlüğü oldukça iyi işelmcisi de oldukça iyi bir işlemci turbo ile 3.5 ghz hızları görüyor bu da büyük avantaj diye üdşünüyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.09.2018
    "teşekkürler vizyon bilgisayar.gayet güzel pc."

    Olumlu yönleri: gayet güzel bir ürün,herkese tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.09.2018
    "Teşekkürler"

    Olumlu yönleri: Teşhir Ürünü Denilmesine Rağmen Gayet Güzel ve Bu Özelliklere Göre Uygun Bir Cihaz Olumsuz yönleri: Windows Lisansı orijinal mi Crack mi Şimdilik Bilemedim Lisans Key Etiketi Yok Bunun Yanında CD Sürücüsü Yok Ama Harici CD Sürücülerle Çözülebiliyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 04.12.2017

    Ürün güzel özellikleri csgo da 80 altina nadir dusuyor fps. genelde 100 falan. Başka oyun denemedim. Ancak ve ancak ürün aynı zamanda ÇÖP. disk kullanımı anında %100 oluyor ve iki defa servise gitmesine rağmen iade de almıyorlar açılırken bi süre disk kullanımı boştayken %100 de kalıyor sanırım. O da ssd olmadiği icin bi sonrakini ssd li alıcaz artık. Genel olarak diğer yorumlardan da anlaşilacagi üzere bi hatası var. Ilk defa teknosa da sorun yaşıyorum diğer alışverişlerimden hep memnundum.

  • Teknosa aracılığıyla, 04.12.2017

    Burada yazmayanlara ek olarak, ekran hd değil, mat bir ekran var. Bunun yanı sıra gömülü pil ve buna yönelik asus programlarıyla yeterince anlaşılamayan ömür karmaşıklığı var. W10 güncellemesi oldukça uzun sürüyor. Arada geç pencere açılması ilk kullanım süreciyle alakalı sanırım. Ama inceliği harika. İş için kullanıma çok uygun.

  • Teknosa aracılığıyla, 03.12.2017

    fiyat performans ürünü , tek eksiği cd okuyucusu yok , sayılar sadece üstte. genel olarak memnunum , günlük ofis , iş, okul ve benzeri kullanım için gayet yeterli. muazzam bir oyun performansı beklemeyin. kasılmaların sebebi bence bitmek bilmeyen windows güncellemeleri ve win 10 un anlamsız yavaşlığı yani pc nin kusurundan kaynaklı değil.

  • Teknosa aracılığıyla, 01.12.2017

    Ürünü aldım dondu (Disk 100) sürekli kasıyor Windows update yapınca çok kasıyor bunun dışında Asus kalitesi zaten kendini hissetiriyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 01.12.2017

    ben 2400 e aldım turuncu indirimde

  • Teknosa aracılığıyla, 01.12.2017

    2400 e aldım turuncu indirimde

  • Teknosa aracılığıyla, 30.11.2017

    Ben 3300 TL ye aldım. 300 TL inmiş daha ne istiyom Allah dan Belânımı 😀😂😁

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2017

    Olumlu yönleri: tşkler bekledigim gibi

  • Teknosa aracılığıyla, 03.11.2017

    Urun güzel Ama fiyat olarak biraz daha uygun olmalı bence 2500 civari olsa hemen almak isterim. Bütçem anca ona yeterli. Buna benzer özellikte cihazlarda var elbette amaaa asusun daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü cep telefonundan çok memnunum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VivoBook X510UR-BR107T Intel Core i5 8 GB Ram Nvidia 1 TB 15 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VivoBook X510UR-BR107T Intel Core i5 8 GB Ram Nvidia 1 TB 15 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat