Acer NB A315 51 NX-NPEY-001 Intel Core i3 4 GB Ram 512 GB 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Acer NB A315 51 NX-NPEY-001 Intel Core i3 4 GB Ram 512 GB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Ürün gerçektende gayet şık ince ve hafif. linux endles kurulu geliyor, biraz kullandım fakat windows kadar kullanışlı bulmadığımda windows 10 yükledim. İnternet, film, müzik kullanımı için gayet yeterli ve hızlı sayılır. Tek dezavantaj bulduğum şey tek ram slotunun olması. Küçük ve eski oyunları oynayabilirsiniz. Böyle bir düşünceniz varsa kesinlikle rami 8 yapmanız gerektiğini bilerek alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2019
    güzzel

    Fiyat performans bakımından gayet güzel şık ve sade bir tasarımı var yüksek performans oyunları hariç csgo +50 fps alıyor ara sıra donması oluyor, pubg lite tarafında hiçbir sıkıntı yoktur ets oyunu içinde aynısını söyleyebilirim başka oyunlarda karşılaştırma yapabilirsiniz. ses çıkışı gayet güzel sıkıntı yoktu. win10 olarak kurulumunu yaptırıp aldım. oyunlarda kasma donma istemezseniz rami 8 yapmanız daha iyi olabilir ama oyun bilgisayarından ziyade ofis bilgisayarı veya bayanlar için daha kullanışlı diyebiliriz çünkü gayet hafif. Fiyat bakımından hakkını fazla veriyor bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.09.2018
    "teş ederim"

    Olumlu yönleri: 80

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2018
    Üç Yıldız

    fiyat/kalite performansı açısından uygun. Kurumsal alanda kullanmayı düşünebilirsiniz. 3 adet sipariş ettim kargo kısa bir sürede geldi fakat ürünlerin ambalajlaması çok yetersiz. Bunlar elektronik eşya, ufak bir hasar alması bile bir çok sıkıntı meydana getiriyor. Aşağıda yine paketleme ile ilgili sıkıntıyı dile getirmişler, lütfen paketlemenizi daha ayrıntılı ve güvenli şekilde yapın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2018
    Donanım İyi ama Yazılım?

    Ürünü almak isteyenler için ekran kalitesi, ses, hafıza ve RAM açısından ortalama olarak tatmin edecek bir ürün. Eğer çok program çalıştırmayacaksanız, genelde belge hazırlama ve internet için kullanacaksanız yeterli. Birkaç gün denedim saydığım özellikler açısından beklediğimden iyi görünüyor. Tasarım olarak da oldukça iyi mouse pad biraz genişçe, Maclere benziyor. Bataryası arkada sökülüp takılabilir değil. Bunlar kısmen olumlu yönleri. Ancak almak isteyenler şunu mutlaka dikkate alsın. Makine linux endless kurulu geliyor, program kurulumuna izin vermiyor kendi app centerı var programları onunla sınırlandırmışlar. Formatla ilgili olarak windows kurmak için de sorun çıkarıyor ancak bu sorun çözülebilir mi bilmiyorum ben format atamadım. Rahatlıkla windows kurarım diye almıştım ama bikaç gün uğraştım olmadı. Böyle olacağını bilsem tekrar düşünürdüm alıp almamayı. Endless da kullanışlı win kurmadan da kullanırım diyen olabilir ama program yükleyememek kötü bi durum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2018

    Olumlu yönleri: Ürün gayet iyi teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2018
    AMBALAJ BAŞARISIZ

    2 ADET SİPARİŞ ETTİM ÜRÜNLER ELİME ULAŞTI ANCAK KURULUMU YAPMADIM. DENEYİP GÖRÜCEZ. ANCAK AMBALAJLARINI BEĞENMEDİM ÇOK ÖZENSİZ VE TEHLİKELİ BULDUM. DAHA DİKKAT EDİLMESİ GEREKİR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2018
    Masaüstü Fiyatına Notebook

    Masaüstü bilgisayar alacaktım sonra bu ürünü gördüm. Evdeki monitöre bağladım, 2 ekranlı bir bilgisayarım oldu :) Ürün performansı ve malzeme kalitesi çok iyi nede olsa Acer Tayvan markası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2018
    Kurumsal ve Şık

    Ofiste kullanmak için aldım bu bilgisayardan tasarımı sade ve kurumsal görünüyor. Ofis programlarının hepsini çok rahat takılmadan kullanırken bir yandan şirket programlarımızda isteğim işlemleri yapıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2018
    Windows 7 Uyumlu

    Bildiğiniz gibi Intel 7. nesil işlemcilerle birlikte Windows 7 desteğini kesti. Windows 7 den vazgeçmeyi düşünmüyorum, destek bitene kadar Windows 7 kullanabileceğim ve sonrasında Windows 10 kullanabileceğim bir ürün araştırırken bu cihazı buldum. Uygun fiyatlı ve sağlam kasalı bir cihaz ben çok beğendim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer NB A315 51 NX-NPEY-001 Intel Core i3 4 GB Ram 512 GB 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer NB A315 51 NX-NPEY-001 Intel Core i3 4 GB Ram 512 GB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat