Acer A315-21 A9-9420 4G/500G OB AMD A9 4 GB Ram AMD 500 GB HDD 15.6 İnç Linux Dizüstü Bilgisayar Yorumları

Acer A315-21 A9-9420 4G/500G OB AMD A9 4 GB Ram AMD 500 GB HDD 15.6 İnç Linux Dizüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ÇOK MEMNUNUM

    UMDUĞUMDAN ÇOK DAHA ŞIK BİR KASASI VAR.FİYATINA GÖRE OLDUKÇA İYİ.TÜM İŞLEMLERİMİ RAHATLIKLA YAPIYORUM.TEŞEKKÜR EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla
    şaşırıyorum

    Yorumları okuyunca şaşırıyorum.Bu kadar ucuz bir bilgisayardan tüm oyunlarda süper performans bekleyenler gaming almalı.Aynı bilgisayar londrada bu fiyatının iki katına satılıyor.üründe ısınma yok,oldukça hızlı.tüm word excel kullanımında sıkıntı yaşatmıyor.fiyatına göre tavsiye ediyorum.yanıltıcı yorumlara inanmayın.sonuçta 2 yıl acer garantisi ve arkasında da hepsiburada var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Mustafa bey, İlginiz, 10 dk.içinde ürünü kargolamanız için çok teşekkür ederim. Webdensin gerçekten iyi bir satıcı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Temel kullanım için ideal

    Bu bilgisayarı word, excel, internette gezinmek, film izlemek gibi işlemler için tercih edebilirsiniz. "oyunda çok iyi, performans çok iyi" diyenlere bakmayınız oyun falan oynanmıyor bu bilgisayarda. fakat temel işlemlerde gayet hızlı. chrome'a tıkladığınızda hemen açılıyor. ya da diğer temel uygulamalar. yavaşlık yok. açılma hızı da güzel. işletim sistemi linux olarak geliyor. endless işletim sistemi de diyebiliriz. Türkçe'ye yüzde yüz çevrilmemiş o yüzden İngilizce bilmiyorsanız mecburen windows yüklenecek. ama endless de gayet şık bir işletim sistemi. dış görünüşü çok iyi, oldukça ince ve tasarımına uğraşılmış belli. PC'nin üstüne fırçalanmış metal görünümü verilmiş. çok şık duruyor. tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ses

    Ürün fiyatına göre kesinlikle hızlı ancak fandan çıkan ses dayanılmaz olabiliyor. Şöyle diyim bu pc den daha sessiz çalışan çamaşır makinaları var :)

  • NI1 aracılığıyla, 11.05.2020
    * TeZ BiLGiSaYaR *

    * TeZ BiLGiSaYaR *

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2019
    Güzel

    Güzel ürün hızlı kargo

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2019
    Güzel ürün

    olumsuz yorum yapanları çok merak ediyorum elindeki pc bu makinemi acaba diye. günlük işleriniz için fazlasıyla yeterli bir ürün ama bi oyun bilgisayarı değil tabiki o performansı beklemek haksızlık olur. ben memnunum kesinlike tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2019
    kesinlikle almayın

    gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı çok yavaş hiç birşeyi depolayamıyorsun bir işlem yaptırmıyor. linux işletim sistemi ne kadar kötü bir sistemmiş amd işlemci almam birdaha

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2019
    yorum değişti :)

    Ben programları yüklememişim o yüzden kötü yorumum oldu yorumum değişti fiyatına göre güzel bir bilgisayar

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2019
    Bir Yıldız

    5 krş etmez en ufak oyun kaldırmıyor çok yavaş bir bilgisayar aldığıma pişmanım

  • NI1 aracılığıyla, 23.09.2019
    guzel

    Windows yüklemek uğraştırdı ama zaten satıcı bunu belirtiyor sorunsuz

  • NI1 aracılığıyla, 13.09.2019
    Tavsiye ederim Tam bir f/p ürünü

    Almak isteyenlere öneririm.birincisi çok hafif ve ince taşıması gayet kolay laptop u sadece ofiste kullaniyorum işimi gayet görüyor fiyat performans aralığında AMD A9 yonga seti zaten i3,i5 arasında bazı noktalarda ileri son olarak ben linux endless o.s çok sevdim win den daha sevimli geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 09.09.2019

    Tam bir f/p ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2019
    çok memnunum

    fiyat ve performans olarak oldukça iyi ürün.gündelik işlerimi fazlasıyla görüyor.fiyatı celerondan bile ucuz.çalışmasında bir sıkıntı yok.teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2019
    gayet güzel

    fiyatına göre gayet güzel, boşuna aynı özelliklerdeki içinde Intel işlemci ve Windows işletim sistemi olan pclere tonla para ödemeyin. tipi de çok güzel ve şık, resimde hiç belli olmamış

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2019
    İş ve İnternet performansı

    Ürün gayet hızlı , kaliteli ve performans odaklı. İş ve internet için gayet ideal hatta fazla bile. Benim gibi ağır programlar ve oyun oynamayanlara kesinlikle tavsiyem. Ben Casper , Lenovo , Sony ve HP kullandım. En beğendiğim Acer oldu . Bilginize.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2019
    SAKIN ALMAYIN ÇOK KÖTÜ!

    Sakın ha sakın almayın!!! Ekmek doğrama tahtası bundan daha iyi iş görüyor. Bırakın oyunu felan, günlük en düşük işlerinizde bile kullanamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2019
    Kötü tavsiye etmiyorum

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum, işlemcisi çok zayıf günlük işlerinizde bile yeterli performansı gösteremiyor. Yakın zamanda ssd ve ram ilavesi yapacağım ama yine de bu durumun değişeceğini zannetmiyorum. ayrıca "bu amd işlemci,içindeki gpu ile oyun oynarım" diyorsanız yanılıyorsunuz çünkü grafik işleme ünitesinin 80 megabayt belleği var ve en kötü oyunda bile düşük performans gösteriyor hatta öyle ki bazı web sitelerinde bile takılabiliyor. Ayrıca ekranın görüntü kalitesini de pek beğenmedim. Onun dışında tasarımı güzel ekran neredeyse tamamen 180 derece yatabiliyor ısınma sorunu yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2019
    f/p ürünü

    efsane tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer A315-21 A9-9420 4G/500G OB AMD A9 4 GB Ram AMD 500 GB HDD 15.6 İnç Linux Dizüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer A315-21 A9-9420 4G/500G OB AMD A9 4 GB Ram AMD 500 GB HDD 15.6 İnç Linux Dizüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat