Acer A315-51 Intel Core i3 4 GB Ram 1 TB HDD 15.6 İnç Notebook Yorumları

Acer A315-51 Intel Core i3 4 GB Ram 1 TB HDD 15.6 İnç Notebook yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Bilgisayarı ilk aldığımda arızalı, düzgün çalışmıyor sanmıştım. Basit klasörleri ve programları sıfır bir bilgisayara göre yavaş başlatıyor, tarayıcıda dolaşırken kasmalar hissediyorum. Ürün elime ulaştıktan sonra ilk bir haftaya kadar iade etmeyi istiyordum; Sonra bir kaç bilgisayar uzmanıyla görüştüm ve bilgisayarın gücünün bu olduğunu anladım. Bilgisayardan fazla bir şey de beklememek lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Bilgisayarı ilk aldığımda arızalı olduğunu düşünmüştüm. Basit programları ve klasörleri başlatmada sıfır bir bilgisayara göre yavaş kalıyordu. Bilgisayar elime ulaştıktan, ilk bir haftaya kadar iade etmek istemiştim; Bir kaç bilgisayar uzmanına danıştıktan sonra anladım ki bilgisayarın gücü bu kadarmış. Bilgisayardan aşırı serilik beklemeyim. Verdiğim puanla da belirttiğim gibi ne iyi ne kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    iş görür

    oyun oynamayan, yüksek kapasiteli program kullanmayan normal standart islerinde kullanacak biri icin fiyatina göre guzel bir ürün. paketleme gayet basariliydi. bilgisayar bekledigimden daha ince zarif ve hafif geldi. kullanimi da gayet rahat memnunum simdilik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2019
    Dört Yıldız

    Bu fiyata harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2019
    Dört Yıldız

    Güzel bir taşınabilir bilgisayar. Kurulumu tamamlayıp hızlıca kullanmaya başladım. DVD yazıcısı olmaması bir eksiklik. Ekranının büyük olması geniş bir görüntü izleyebilme açısından güzel ancak taşınabilirlik açısından biraz zorluk yaratıyor. Genel olarak satın aldığım için memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2019
    harika

    pazar günü sipariş etmiştim ve salı günü elime ulaştı. öncelikle Hepsiburada ya hızlı gönderim için teşekkür ederim gerçekten 2. günde elime ulaşmasını hiç beklemiyordum. bilgisayara gelince çok beğendim bu fiyata alınacak en iyi bilgisayarlardan birisi olduğunu düşünüyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer A315-51 Intel Core i3 4 GB Ram 1 TB HDD 15.6 İnç Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer A315-51 Intel Core i3 4 GB Ram 1 TB HDD 15.6 İnç Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat