Acer A515 i5-7200 4 GB Ram 2GB Nvidia 500GB 15.6 Laptop/Notebook Yorumları

Acer A515 i5-7200 4 GB Ram 2GB Nvidia 500GB 15.6 Laptop/Notebook yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok başarılı

    Ürünün kalitesinden çok memnunum. İçerisindeki 1TB Toshiba HDD haricinde M.2 sata SSD slotu var böylece windows'u SSD den çalıştırabiliyorsunuz. performans had safhaya ulaşıyor. Anakartta 4gb ram bulunuyor harici olarak 8gb takılı geliyor. Ekranı FHD IPS olmamasına rağmen de gayet başarılı. Tavsiye ediyorum. sessiz güzel kaliteli bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kargo kötü

    Salı günü sipariş ettik Cuma kargoya verdiler oysaki bugün kargoda deniliyordu ama ertesi gün geldi Bilgisayar resimde göründüğünden daha güzel Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans

    urun biraz geç gelsede tasarım olsun fiyat performans olsun baya iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    tereddütlü aldım 2 haftadır kullanıyorum fiyatına göre özellikleri iyi oyun oynamayacaksanız idael

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Herhangi arızalı bir parçası yok performansı donanımından beklendiği gibi.Malzeme kalitesi belki asus değil ancak çok da aşağı değil.Tek sorunu ses kalitesi bence tiz sesleri çok da güzel veremiyor ancak size şunu söyleyeyim piyasadaki pek çok leptopdan daha iyi ve fiyatına göre de daha fazla bir şey beklemek anlamsız.Eğer sesi biraz açarsanız tizler daha güzel duyuluyor bas sesler ise gayet güzel.Eğer kulaklık kullanmayacak iseniz bile ortalama olarak gayet iyi kulağınızı tırmalamaz bence.Birde oyun oynarken fan aşırı hızlı çalışıyor ancak bu soğutma için gerekli bir önlem daha az gürültü ile daha az ısınan vardır illaki ancak dediğim gibi fiyatına göre durum bu .Sessiz çalışacak diye ısınma problemi yaşamak istemezdim açıkçası kulaklık kullandığım için bu beni rahatsız etmiyor tabi.Bu iki eksiği yazsam da tam puan veriyorum çünkü beklentilerimi tam olarak karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    SSD ile birlikte tam performans!

    Henüz 1 haftalık kullanım deneyimime göre, ürün gayet güzel, memnun edici. Ekran kartının mx150 olmasını tercih ederdim ama bu da gayet yeterli. PC'ye Samsung Evo 970 M2 SSD de dahil edince on numara oldu. Böyle bir ürün alacaksanız mutlaka SSD takviye edin. Tam performans alın. Ayrıca, PCIe 3.0 x4 desteği olması büyük avantaj!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer A515 i5-7200 4 GB Ram 2GB Nvidia 500GB 15.6 Laptop/Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer A515 i5-7200 4 GB Ram 2GB Nvidia 500GB 15.6 Laptop/Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat