Lenovo 81AX00ERTX V330 Intel Core i7-8550 12 GB Ram 1 T AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Lenovo 81AX00ERTX V330 Intel Core i7-8550 12 GB Ram 1 T AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ürün döviz kurundaki değişimle ucuzlamış. Bu ürünün bir de yakın fiyatlı bir modeli daha var.Tek farkı onda 12 gb ram yerine 8 gb var ama onda 128 gb ssd var(bunda yok). Bu modeller oyun oynamak için uygun değil ki zaten ben de oyun amaçlı değil okul kullanımı için(yazılım,ödev hazırlama vb.) almıştım ama arada cs go gibi çok da performans gerektirmeyen oyunlar oynarım diye düşünüyordum.Driverlar kurulu ve bilgisayar yüksek performans modunda olmasına rağmen orta ayarlarda 60 fps i zor alıyorum ki bu 7 sene önce çıkmış bir oyun. Bu düşük oyun performansının sebebi bu bilgisayarda işlemciyi iyi tutup ekran kartını kısarak radeon 530 gibi kötü bir kart kullanılmış.Bundan 3 sene önce i5 işlemcili ve nvidia gt 840m ye sahip bilgisayarımda bundan biraz daha yüksek performans alıyordum. Oyun için uygun olmadığını anladık.Diğer detaylara göz atalım:çok da önemli bir özellik olmasa da pek stabil çalışmayan bir parmak izi okuyucusu var.Sorun bende mi pcde mi bilmiyorum ama 5 seferin 2 sinde parmak iziyle oturum açabiliyorum.Genelde algılamıyor. Bilgisayarın kasası klasik lenovo. Muadillerinin durumunu pek bilmiyorum ama sanırım ince ve hafif denebilir ürün için. Sonuca gelirsek bu ürün birçok kişinin de söylediği gibi günlük ve iş kullanımı için alınabilir.Ama bana sorarsanız bu işleri görecek daha düşük özellikli daha ucuz bilgisayarlar olduğunu tahmin ediyorum.Ben illa bundan alacağım derseniz de rami iyi olan mı ssd si olanı mı tercih edersiniz size kalmış.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ben beğendim

    İş yerimde kullanıyorum ve kullandığım programları sorunsuz çalıştırıyor. siparişi verdikten bir gün sonra elime ulaştı teşekkür ederim mağazaya herkese tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2019
    ******++++*******

    ************++++++***************

  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2019
    harika

    urun oldukca guzel ve uygun fiyatti

  • NI1 aracılığıyla, 23.02.2019

    Hdd ses geliyor ama sessiz bir ortamda farkedilebilir ufak bi ses genel olarak çok sessiz çalışıyor ekran Full HD gibi değil mat ekran olduğu için renkler canlı değil geri kalan bütün özellikleri gayet iyi i7 8 nesil 12 GB RAM makine gayet seri yüksek grafik isteyen oyunlarıda düşük ayarlarda oynayabiliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2019
    Görüyorsunuz Anlatmaya Gerek Yok!

    Ürünün 8.Nesil işlemcisi 8 çekirdekli işlemcisi ve 12gb ram lenovo kalitesiyle buluştuğunda adeta uçuyor cihaz. Daha hızlı uçmak isteyen ssd alıp takabilir. Şiddetle tavsiye ediyorum, tükenmeden alın şuanda cihaz kalitesine göre fiyatı bedava..

  • NI1 aracılığıyla, 19.02.2019
    hizli kargolandi guzel paketlenmişti, sıfır urun faturasi geldi , üründe çok güzel memnunum ,

    hizli kargolandi guzel paketlenmişti, sıfır urun faturasi geldi , üründe çok güzel memnunum , windows 8 de ekran kartını tanımıyor sürücüler düzgün yuklenmiyor , mecbur windows 10 kullanmak lazım

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2019
    Ürünün en büyük sorunu

    arkadaşlarlar öncelikle bu bilgisayarı almak isteyen kişilere sesleniyorum u işlemci oyun için değil ve herhangi bir şey indirirseniz leptop aniden fps düşüklügü gösterecektir ben LOL oynuyorum ve bu leptop u aldım bakın lol gibi bir oyunda bile fps 45 veriyor indirdigim şey virüslü dür felan diye düşünebilirsiniz indirdigim şey discord konuşma programı indirdim ve hemen böyle bir sorun oluştu fps düşüklügü geçmiyor ayrıca indirdikten sonra şarj ayarları bozuluyor misal en yüksek performans ve en düşük performans arasında fark kalmıyor şarj dışı oyun oynamak imkansız hale geliyor ekran kartı ve işlemciyi devre dışı bırakıyor daha fazla uzatmadan sizlere şunu demek istiyorum, -SAKIN ALMAYIN.

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2018
    noisy , slow HDD

    hello all users . i bought this laptop and im happy with it but not the HDD . i like this laptop . but the problem is with HDD , noisy and slow while processing i meant the HDD Only . the problem is the company which sell this laptop , they know this problem and they still sell it . thats not fair at all . i would like to change only the HDD , only the HDD .

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2018
    Batarya süresi dışında memnun kaldım.

    Üründen genel olarak memnun kaldım. Teknik özellikleri fiyatına göre gayet iyiydi. Biraz daha para verip SSDli alınabilir. Hafif ve şık tasarımı var. Sadece browser açık ve ekran parlaklığı da az iken bile batarya süresi 2 saatin altında kalıyordu. Lenovo müş. hiz. aradım, batarya kalibrasyon programını kurdum. Sonrasında servise gönderdim vs. şu an 3 saat gösteriyor. Yeni bir laptop özellikle de batarya konusunda iyi olan Lenovo için kötü bir performans.

  • NI1 aracılığıyla, 10.12.2018
    Ürünü beğendim.

    Ürün i7 işlemcisi ve 12 gb ram'iyle gayet başarılı. SSD olmamasını bir eksiklik olarak görebilecek kullanıcılar olabilir. Daha önce ssd'li bir bilgisayar kullandıysanız farkı az da olsa farkediyorsunuz. Ama sıkıntı yaratacak boyutlarda değil. Freedos gelmesi nedeniyle haliyle lenovo uygulamaları da yoktu. Lenovo sitesinden sorunsuzca indirip kurdum. Parmak izi okuyucusunu ayarlamakta çok zor olmadı. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 03.12.2018
    Lenovo-v330-81ax00ertx-i7-8550u-12gb-1tb-2gb-vga-156-freedos

    Ürün içerisinden küçük bir ses geliyor. Garantiye incelemeye göndermeyi düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2018
    pil sorunu ve ekran

    pil cok cabuk bitiyor surekli kaplonuz yaninizada olmali.ayrica ekran da sknti.mevcut uzun sureli kullanimda fark edeceksiniz

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2018

    sorunsuz alışveriş oldu ürün lenovonun en güzel kasalarından

  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2018
    Güzel ürün

    Ürün çok güzel . En büyük dezavantajı bataryanın çıkartılamaması.

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2018
    İyi marka

    Lenovo iyi marka.

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2018
    SSD İlave edip Windows 10 kurun.

    Fiyat / Performans Ürünü

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2018
    Performanslı

    Aynı kasada çok farklı kombinasyonlarda donanımlar var. Bu sanırım içlerinde en güçlü olanı, ekran kartı güçlü değil sadece, oyun oynama veya tasarım - çizim amacı olmayanlar için de bir sorun değil bu. Ürünün kasası çok kötü, tamamen plastik, ekranı Full HD fakat IPS değil. Klavyesine alışmak gerekiyor, touchpad çok kaliteli değil. Kasadaki tek artı sanırım parmak izi okuyucu. Yani ürünü kasası için kesinlikle tercih etmenizi önermem, ürünün donanımı güçlü, gerisi kalitesiz, ben bunu bilerek aldım o yüzden sorun etmiyorum fakat beklentisi yüksek olanlar üzülebilirler bundan dolayı.

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2018

    ürün de anlatıldığı gibi oyunlarda da sıkıntı çıkarmıyor ev ve iş için tam biçilmiş kaftan

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2018
    F/P ürünü

    Mağaza iyi ama lenovoda tıkırtı problemi var ürünü garantiye yollayacağım hdd'ini veya fanını kontrol ettirmek için.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo 81AX00ERTX V330 Intel Core i7-8550 12 GB Ram 1 T AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo 81AX00ERTX V330 Intel Core i7-8550 12 GB Ram 1 T AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat