Lenovo V130-15IKB 81HN00FPTX Intel Core i3 7020U 4 GB Ram 128 GB SSD 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Lenovo V130-15IKB 81HN00FPTX Intel Core i3 7020U 4 GB Ram 128 GB SSD 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    BAŞARILI BİR CİHAZ PİŞMAN OLMAZSINIZ

    Son derece hızlı, sessiz çalışan ve ısınmayan bir ürün. Klavyesi özellikle çok başarılı. SSD disk farkını net şekilde ortaya koyuyor. Windows 7 kuracaksanız elinizde kalır onu söyleyeyim çünkü w7 kurulum aşamasında bile touchpad veya harici klavye çalışmıyor. Manuel olarak zorlarım derseniz epey uğraşırsınız ama windows 10 kurarsanız kurulumu SSD sayesinde 20 dakikada yapıyor ve driverleri otomatik kuruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    SSD li 2gb Ekran kartlı çok iyi fiyat

    SSD li 2gb ekran kartlı bu fiyata harika bilgisayar, Dış kasası ve görünümü çok güzel , Lenovo kalitesi yine şaşaırmadı, teşekkürler Hepsiburada, ve teknoraks mağazasına

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    1 haftadır kullanıyorum.Ürün çok hızlı ve kullanılışlı.Çoğu ihtiyacınızı görebilirsiniz(oyun vs. deneyimlemedim).Tek kusuru bataryası çok zayıf olması diyebiliriz.Kargo gayet hızlıydı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Kendime bir bilgasayar alacaktım bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Lenovo marka bu bilgisayarı tercih ettim. Şu anda kullanıyorum ve hem oyun oynarken hem işlerimi yaparken hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Fiyat olarak da çok avantajlı herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2019
    Dört Yıldız

    Bilgisayardan pek anlamam ama cs go sikintisiz oynuyor Kargo 1 hafta buldu gelmesi paketleme iyiydi su an bi siinti gorunmuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2019
    Bence gayet iyi

    Ürünü sabah sipariş verdim 1 gün sonra ulaştı hızlı gönderi. Ürünü çok beğendim işimi görecek türden bataryası biraz zayıf gibi. Onun dışında kasası ince güzel bir laptop.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2019
    Gayet güzel

    Ürün gayet güzel ve kullanışlı 25 30 lira verip Windows yükledik. SSD sayesinds çok ama çok hızlı bir bilgisayar özelliğine sahip. Sadece company of heroes adında bir oyun oynamaya çalıştığımda bilgisayardan acayip bir ses gelip kapandı. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2019
    Beş Yıldız

    ürün bence gayet temiz ve güzel. İletim sisteminizi ssd ye kurarsanız çok daha hızlı bir laptop oluyor. Her şey gayet güzel. Çarşamba günü kargoya verildi ve perşembe günü teslim aldım.

  • NI1 aracılığıyla, 11.06.2019

    ürünün gerçekten fiyatına göre çok iyi bir performası var . hiçbir şekilde ses ya da ısınma problemi yok ben gündelik basit ihtiyaçlarımı (ofis çalışmaları ,film izleme vs)karşılasın diye aldım. beklentimin üstünde bir performansı çıktı 6 aydır kullanıyorum çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2019
    Guzel bir urun.

    Urun gayet guzel. Isletim sistemini SSD diske kurdum ve cok hizli. Cd surucu elinizde kalacak gibi hareket etmekte o yuzden dikkatli olmalisiniz. Kamerasi tatmin edici seviyede. Cihaz gayet ince ve hafif olmasi da gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2019
    Optimum

    Yüklü gelip gelmemesinden bağımsız çok iyi bir laptop. Eklenen RAM vs SSD ile oldukça hızlı. Optimum. Çoğu insanın her ihtiyacını fazlasıyla karşılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2019
    Güzel bir ürün bayıldım

    Ürünü pazartesi akşam aldım perşembe sabah elimdeydi gönderim hızı açısından satıcı başarı ama paketleme berbattı kırılmadığını şükrettim.Bilgisayarı baya araştırarak aldık çok güzel bir ürün hızı özellikle çok iyi.Ayrıca programlar yüklü olarak geliyor diye yorumlar var bende yüklü değildi boşuna ümitlenmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2019
    Beş Yıldız

    Başarılı satıcı ve performansı yüksek ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2019
    Mükemmel Satıcı & Mükemmel Ürün

    Mükemmel satıcı, bilgisayarı kullanıma hazır şekilde göndermiş. Hiçbir satıcı ürün ile bu şekilde ilgilenmez, emeğinize sağlık. Bilgisayar hakkında düşüncem ise, bir bilişimci olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim fiyatına göre kat kat hızlı ve yüksek performanslı bir ürün. kasa, çerçeve kalitesi ve özellikleri ile beklediğimden çok çok daha başarılı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2019
    Hızlı kargo güzel ürün

    Ürün gayet güzel anlatıldığı gibi. Freedos olarak gözükmesine rağmen win 10 yüklü geldi. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2019
    malzeme kalitesi çok kötü

    Ürünü Geçen Hafta Aldım. Elime geçer geçmez aynı gün iade ettim. Malzeme kalitesi hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca bilgisayarın dizaynı fanın hava almasını engelliyor. Fan çok sıkıntılı bir yerde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2019
    Beş Yıldız

    Ürünün kutusunu açık olarak teslim aldım, sanırım teşhir ürünüydü. Satın alırken işletim sistemi yok olarak bilgilendirilmişti. Ancak Windows 10 yüklenmiş olarak geldi, bu benim için extra sürpriz oldu. Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2019
    Dört Yıldız

    hız olarak iyi ama kasa malzemesi içime sinmedi

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2019
    çok iyi

    bilgisayar çok iyi . çok hızlı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2019
    YÜKSEK BAŞARIMLI İŞ BİLGİSAYARI

    Fiyat / Performans açısından güzel bir ürün. Günlük ofis işleri için donanım özellikleri fazlasıyla iyi. İlk izlenimlerim çok olumlu. Satıcı da ilgili ve özenli. tebrik ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo V130-15IKB 81HN00FPTX Intel Core i3 7020U 4 GB Ram 128 GB SSD 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo V130-15IKB 81HN00FPTX Intel Core i3 7020U 4 GB Ram 128 GB SSD 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat