Dell İnspiron 3576-FHDB25F41C i5-8250U Intel Core i5 4 GB Ram 2 GB AMD 1 TB HDD 15.6 İnç Laptop/Notebook Yorumları

Dell İnspiron 3576-FHDB25F41C i5-8250U Intel Core i5 4 GB Ram 2 GB AMD 1 TB HDD 15.6 İnç Laptop/Notebook yorum ve tavsiyeleri

(41 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Genel İzlenimim

    Bunu aldım ama pek memnun değilim. Dolar bu kadar yüksek olmasa bu kadar para etmez. Yazık verilen paraya. Üzerinde standart gelen harddisk ile kullanılması imkansız. Bilgisayarın hdd kullanımı sürekli %100 buda felaket derecede kullanılamaz hale getiriyor. Bu yavaşlığa 1 gün dayanabildim. ssd siparişi verdim bugün onu taktım. Bilgisayar baya hızlandı. Ama 4 gb daha ram istiyor. Uygun fiyata 4 gb ram yakalayabilirsem alıp onu takacağım. Bunu almayın diyemem bu paraya piyasada en uygun fiyat performans cihazı bu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatina göre performans ürünü

    Ürüne güzel bir Windows10 dan sonra gerekli driverleri yukledikten sonra kendine geldi sessiz sakin fazla ısınmıyor batarya orta ürüne +4 gb daha ram ve ssd alınırsa ürün uçar buna rağmen iyi herkese tavsiye ediyorum dell kalitesi ile :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Fiyat/Performans olarak çok iyi fakat kesinlikle SSD ile kullanılması gerekiyor. Üzerinde gelen HDD ile aşırı yavaş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2019
    çok iyi

    fiyat ve performans olatak çok iyi bu tahmin etmiyordum kesinlik ne bir ses nede bir ısınma var ki test ederken işkemciyi ve ramı % 90 yakın tuttugum halde en ufak bi sorun yaşamadım paket gönderim olarak çok hızlı ve guzel paketlenmiş

  • Amazzon aracılığıyla, 07.02.2019
    Batarta dusuk gibi geldi

    Amd radeonun driverini kuramadik kurulmuyor intelin ekran kartini kullaniyor win 10 attim begendim guzel

  • Amazzon aracılığıyla, 16.12.2018
    Artısı Full HD ekran

    amazzon Türkiye’den aldığım ilk ürün. Kampanyalı iken aldım.Ürün 4 GB RAM ile geliyor. Windows kurulu değil. Artısı Full HD olması, ekranı HD ekranlarla kıyaslanmaz bile. Oyun oynamam arada öylesine açar takılırım diyorsanız ve film, ofis, internet önceliğiniz ise Dell kalitesi bu ürünü seçmeniz için bir neden.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.12.2018
    Hızlı gönderi, kaliteli cihaz

    Siparişim ertesi gün teslim edildi. Bu fiyata alınabilecek en kaliteli cihazlardan biri diyebilirim. Oğlum için almıştım bilgisayarı. İnternet üzerinden oynanan tüm oyunları sorunsuz oynayabiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Konfigürasyon gayet iyi. Üstelik Dell gibi rüşdünü ispat etmiş bir markaya sahip olmuş olacaksınız. Bu ara YouTube 'tan video izleyerek kullandığımda 5 saat kadar gitti şarj.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.12.2018
    eh işte

    Kasa çok kaliteli olmamakla birlikte bu fiyata alınabilecek en iyi notebooklardan biri. Fiyat performans olarak iyidir. Ancak dvd yeri boş ve ssd takılmıyor. Çünkü dvd yerinde herhangi bir giriş yok. Bu yüzden alacaksanız ssd takma işi yalnızca hdd yerine olabilir. Şayet böyle olduğunu bilseydim bu ürünü satın almazdım. Ancak tabii ki bu benim hatam. Kasasını köşesini de ufak bir darbe sonucu kırıldı.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 30.11.2018
    ....

    problemsiz ve hızlı teslimat teşekkürler..bilgisayarı kendim kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2018
    Hayal kırıklığı

    Ürünü 2 ay önce aldım.çok hızlı kargolandı ve sorunsuz ulaştı. Dvd yuvası boş, dvd yuvası girişi de yok. Çok saçma. 4gb ram ve 240 gb ssd takviyesi yaptım çok hızlı oldu. Fakat bunları kendiniz yaparsanız garanti dışı kalıyor bilginize. Ürünü beğendiğimi söyleyemem. Ekran yansımasız ama kötü. Kasa plastik. Arka kapağını çıkarırken bir vida yuvası kırıldı. Bu yüzden sağlam hissi vermedi bana. Maliyetler kısmak adına birçok şeyden kısılmış. Tek iyi özelliği işlemcisi sanırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2018
    kaçırma

    aynı özelliklere sahip farklı firmaların cihazları 1000 TL daha pahalı. ben bu yorumu 16 ekim 2018 de yazdım

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2018
    daha ne olsun

    özellikler gayet iyi. sadece windows 10 yükleyeceğim. hızı yeterli. zaten evde oyun amaçlı kullanmayacağım. kasa kalitesi güzel. asus almıştım aynı fiyata. kullanılmış şifreli bilgisayar gelmişti. iyiki de öyle olmuş çünkü ekranı kağıt gibiydi. dell kalitesi kendini belli etti yine.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.10.2018
    ilan edilen ile gönderilen ürün faklı

    ilan edilen ile gönderilen ürün faklı ona göre sipariş verin mağdur olmayın ilk tecrübemde kötü bir alışveriş oldu. ahd d

  • Amazzon aracılığıyla, 02.10.2018
    Dell Notebook

    Ürünün artıları:-Üründe 8.nesil (yeni nesil) işlemci kullanılmaktadır. 7. nesil işlemcilere göre yüzde 30 civarında bir performans artışı var.-1 TB harddisk.-Radeon 520 harici ekran kartı (GDDR5)-Full HD mat(yansıma önleyici) ekran (1920*1080)Ürünün eksileri:-4 GB ram bu zamanda yetersiz kalabilir.-Her ne kadar artık gerekmese de DVR-RW yok.-Tasarımı daha iyi olabilirdi.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.09.2018
    Kotu Baslangic - Hatali Urun

    Urunu sitenin ilk acildigi gun siparis verdim.Once odeme problemi ile ugrastim.Ardindan urune yapilan yorumlardan sitedeki bilgiler ile urunim farkli oldugunu anladim.16gb gorunen ram 4gb, windows 10 gorunen isletim sistemi linux cikti. İade etmek zorunda kaldim. Keske pazara girmeden once daha hazirlikli olsaydi amazzon.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.09.2018
    hem yanlış ürün hem hatalı.

    ürün bilgileri tamamen yanlış girilmiş. Gelen ürün hem yazılan özelliklere göre daha düşük özellikli hemde hatalı geldi. Hatalı olmasaydı kesinlikle iadeyi düşünmezdim lakin hdd hatası olduğunu düşünüyorum çünkü celeron 2000 hızında çalışıyordu.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.09.2018
    Donanım iç açıcı, gerisi karamsar.

    Kasa kalitesi çok kötü. Bildiğin basit, düz plastik. Leğen plastiğinin sert hali. Klavye de beş para etmez, tuş aralarından klavye yayları görünüyor. Batarya kasaya tam oturmuyor, arada boşluk var. Fan çıkışı Sol yan tarafa konumlandırılmış, yani eski nesil pc lerde olduğu gibi kullanırken elimize fan üfürecek. Kasa aşırı parmak izi gösteriyor. Optik sürücü koymamışlar, sadece kapağı var. 4 gb ram ve ubuntu ile geliyor. Anlayağınız üretici bu pc den kısacağı ne varsa kısmış, daha da kısacak bir şey bırakmamış. Bir tek elle tutulur İşlemci ve full HD ekranı... Onlar da olmasa direkt çöp olurmuş. Ben 2200 iken aldım, şimdi fiyat yükselmiş, bu kasa 2200 den bir kuruş fazla etmez.

  • NI1 aracılığıyla, 28.09.2018
    Dell

    Fiyat ve özellikler acısından iyi kurulumu yeni yaptık performansı daha sonra değerlendirebiliriz.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.09.2018
    16 GB Ram ve Win10 yok.

    Ram ve işletim sistemi ürün bilgilerinde belirtildigi gibi degil, gönderilen üründe ram 4 Gb, işletim sistemide linux.cizim programı çalıştırmayı düşünenler bu bilgisayarı almasınlar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell İnspiron 3576-FHDB25F41C i5-8250U Intel Core i5 4 GB Ram 2 GB AMD 1 TB HDD 15.6 İnç Laptop/Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell İnspiron 3576-FHDB25F41C i5-8250U Intel Core i5 4 GB Ram 2 GB AMD 1 TB HDD 15.6 İnç Laptop/Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat