Dell Inspiron 15 3576 Intel Core i5 8 GB Ram 1 TB 2 GB AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Dell Inspiron 15 3576 Intel Core i5 8 GB Ram 1 TB 2 GB AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(58 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kasa tasarımı haricinde ürün güzel bu fiyata tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat-Performans

    Ürünün teslimat ve paketlemesi güzel bir şekilde yapıldı. Üründe herhangi bir problem yok sorunsuzca açtım ve sorunsuzca kullandım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü 1 haftadır test ettim. Gayet güzel. Batarya ortalama 5 saat gidiyor. fiyatına göre gayet güzel. Şu ana kadar bir problem yaşamdım.Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ÇOK GÜZEL

    bu fiyata böyle bilgisayar bulamzsınız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güvenilir ve Hızlı Teslimat için Çok Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    hdd den gelen ses yan odadan duyuluyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hepsi expres kargo hiç güvenilir değil

    Bugün dağıtıma çıktı diye msj geldi. Sabahtan beri evden dışarı çıkamıyorum şimdi gelir diye. Saat 18:30 oldu hala ürün gelmedi. Eşimin doğum günü için almıştım. Birazdan eşim gelecek hala ortada bişey yok. Şube başka semtte ve telefon numarası yok. Sadece çağrı merkezi varmış hepsiexpresin. Onu aradım ve 16:30 a kadar arayabiliyormuşum. Kimseyle iletişime geçemedim. Elime ulaşacağından da şüpheliyim. Ürünü göremediğim için yorum yapamıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ortalama Bir Ürün.

    Ortalama bir ürün.Kullanılacak amaca uygun tercih edilmeli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnunum..

    Ürünün RAM 4Gb Ekran Kartı 2 Gb şu an üzerinde gelen UBUNTU İşletim Sistemini kullanmak istemediğim için Win7 yükledim ancak sürücüleri ile ilgili problem yaşıyorum.Satıcı iyi kargo 1 gün sonra elime geçmesi bunlar olumlu tarafları...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok İyi Bilgisayar

    İşlemcisinin i5 olduğuna bakmayın, 4 fiziksel çekirdek ve 8 iş parçacığı işlemciyi pek çok i7 modelinin üstünde tutuyor. RAM DDR4 2400MHz, iki slottan biri kullanılmış. Radeon 520 ve UHD 620 ortaklığı da bilgisayara ekstra bir güç katmış. Cihaz günümüz şartlarında her ihtiyacı karşılayabilecek güçte. Yanında bir SSD alıp oraya Windows kurmayı düşünebilirsiniz, gücüne hız katar. Ama sanırım bunun için garantiyi göz ardı etmeniz gerekiyor. Önemli bir detay olarak belirtmem gerekir ki bu bilgisayar ev-ofis-okul bilgisayarıdır. Pek çok oyunu açar ama oyun oynamak için alınacak bir bilgisayar değildir. Oyun için en azından GTX 9XX'li, soğutması, klavyesi, giriş çıkışları özel oyuncu bilgisayarlarından almanız gerekir. Bu amaçla alırsanız mağdur olursunuz. Bilgisayar okul amaçlı çok iyi bir bilgisayar, fiyatı da piyasadaki diğer benzerlerine göre çok uygun. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Keyifli bir ürün.

    Öncelikle 8. nesil işlemcili olması müthiş. Piyasada bu işlemci ve 8gb ram ile satılan bilgisayarların fiyatları yüksek. Bilgisayar oyun oynama harici her olayda iş görüyor. Oyun oynamak için almak mantıklı değil. İçindeki bir takım özelliklerinin iyi olması nedeniyle kasa kalitesi ve touchpad kalitesi düşürülmüş ama çok da göze batmıyor. Şarjı az gidiyor gibi hissettim. Bilgisayar ilk geldiğinde linux ile geliyor ve sizin windows u kendiniz boot etmeniz gerekli. Kargo sipariş günümün ertesi teslim etti ve paketleme gayet iyidi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürün beklediğimden iyi cıktı çok sessiz çalışıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    ortalama

    ssd 256 takinca biraz daha iyilesiyor. genel olarak performansi ve ekrani fiyata gore tatmin edici.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Laptop oldukca guzel, touchpad biraz kalitesiz gibi gozukse de genel olarak malzemesi iyi fakat kargolama kotu. Kargo kutusunun disinda kirilabilir/dikkat tarzi herhangi bir uyari mesaji yapistirilmamis ve dahasi laptopun kendi kutusu, daha buyuk olan HB kutusuna konulmus ama bu kutunun icinde sallanma sirasinda darbeyi engelleyici herjangi bir sey konulmamis. Ayrica uzun yillardir HB den alisveris yapan birisi olarak, Axess card'a verilen 100 TL chip-para kampanyasinin baslangic tarihinden bir gun onceki gece urunu almama ragmen, boyle bir kampanya hakkinda bilgilendirilmemek HB'dan beklemedigim bir davranisti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bilgisayar elime dün ulaştı gayet güzel bi bilgisayar tavsiye ederim????

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans

    Şu dönemde alınabilecek F/P açısından en iyi cihazlardan biri. Plastik kasa olması dezavantaj değil bana göre. 240 gb Ssd taktıktan sonra abartmadan söylüyorum 10 sn bile sürmüyor restart yapması(Win10Pro) , Dvd soketine de bir aparatla kendi Hdd sini taktım ve şimdi çok konforlu bir laptop haline geldi. Oyun açısından da çözünürlük seviyeri biraz düşürülürse hemen her oyunu da kaldırabilir düşüncesindeyim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Emre Serdar / İzmir

    Fiyat /performans olarak süper.. Tavsiye ederim. Kargo özenli yapılmış ve zamanında geldi.. Ubuntu işletim sistemi başarılı..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Her yönüyle mükemmel :)

    Kullanım olarak çok ideal ve şık bir bilgisayar her yönüyle size yetecektir fakat kargo o kadar kötüydü ki nereden başlasam bilemedim ben kendi elimle şubeden gidip aldım Aras kargoya kalsak 1 haftada zor geçecekti elime şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    dell laptop

    bayram oncesi soylememe ragmen pazartesi yarim gunde elime gecti. hepsiburada express kullandim. urun dikkatli paketlenmisti,herhangi bir hasar yoktu. kasasi biraz dandik gibi duruyor ve sarji cok uzun gitmiyor. benimkisi gayet sessiz calisiyor. dokunmatigi biraz garip hissettirdi ama idare eder. linux yuklu geliyor, bana karmasik geldigi icin windowsa gececegim. genel olarak fiyat performans ürünü. simdilik gayet memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell Inspiron 15 3576 Intel Core i5 8 GB Ram 1 TB 2 GB AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell Inspiron 15 3576 Intel Core i5 8 GB Ram 1 TB 2 GB AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat