Dell Vostro 5471 FHDS55F81N Intel Core i7 8 GB Ram 256 GB SSD 14 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Dell Vostro 5471 FHDS55F81N Intel Core i7 8 GB Ram 256 GB SSD 14 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Oldukça iyi bir makine, sadece bir öncekine göre biraz ağır hissettirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet hızlı ve güzel

    Valla bunu kullanıp da, yok efendim böyleymiş yok efendim şöyleymiş. Taş olursunuz, taş. :) Gayet mükemmel özellikleri olan ve yerinde bir cihaz. 14 inç istemiyorsanız, 13.3 incine bakın. Fiyat-performans olayına girersek pahalı ama nasıl pahalı? Sağolsun kurdan dolayı böyle yoksa çok iyi bir cihaz şu an. En azından, 4 yıldız hak ediyor. Onun altındakileri kale almıyorum. (â)

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2019
    Beş Yıldız

    Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum her hangi hiç bir sıkıntısını görmedim ben aldığımda fiyat olarak daha uygundu fakat şuan ki fiyatı özellikleri bakımından çok da pahalı değil bir çok yorumda da yazdığı gibi evet köşeleri sivri ama yaralanmaya sebebiyet vereceğini sanmıyorum aşırı derece de hafif taşıması kolay almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim kargo olarak da hiç bir sıkıntı çekmedim gayet iyi paketlenmiş bir şekilde geldi gönderici firmaya da teşekkürlerimi sunarım alan arkadaşlarİn pişman olacağını sanmam

  • NI1 aracılığıyla, 05.03.2019

    Gayet başarılı...Ama keşke 13 inch alsaydım

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2019
    Kesici Delici Alete Gerek Yok, Dell Var

    Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Tasarım o kadar kötü ki görmeden almayın. Kasası alüminyum ve laptop'ın köşeleri öyle sivri ki ciddi anlamda yaralanmaya sebebiyet verebilir. Kesinlikle çocuklarınıza emanet edemeyeceğiniz bir laptop. Hatta şikayetvar.com da bir arkadaş elini kesmiş ve fotoğrafını eklemiş. Laptop 14" standart laptoplardan daha büyük (Diğer laptop'ım 14" boyut farkı var) ve ağır. Performans çok iyi, ısınma sorunu yok, batarya süresi 3-4 saat gibi zayıf bir süre. Ben aldığıma pişman oldum. Tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2019
    Beş Yıldız

    Üründen çok memnunum. Gönderen firmaya da teşekkür ederim. Her türlü olumsuzluk için destek vereceklerini ileten yazıları güven vericiydi. Bilgisayarı yazılım geliştirme işleri için aldım çok memnunum. En az 5 yıl bu sistem ile devam ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2019
    Gormeden almayin

    Urunun performansi acisindan denilebilecek bisy yok , gayet iyi. Ancak ben kasasini sevemedim, kenarlari fazla keskin hic ovallik yok. Klavye de Parmak izi birakiyor, cercevesi fazla kalin geliyor bana. Ayrica emsallerine gore cok hafifte sayilmaz. Kisaca gorun oyle alin

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2018
    Usb den boot

    Win10 yüklemek için usb disktenboot yapmaya çok çalıştık fakat olmadı. Son çözüm eski cd romlardan usb ile bağlayıp cd üzerinden yükledik.

  • NI1 aracılığıyla, 30.08.2018
    güzel

    Cihaz güzel. Ekstra harddisk takılabilir yuvası var. Ram yuvalarının ikisinde 4er GB Ram takılıydı onları 8er GB ile değiştirdim. Freebsd yi de çaktım süper oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2018
    freedos ve 4+4 çekirdek.

    freedos olmasının yanında gerçek zamanlı 8 çekirdek olması müthiş. Bu tip bir işlemciyi bu kalitede bir bilgisayarda ancak iş istasyonunda bulabilirsiniz. Buda iş istasyonunun 1400 gr haliyle son nokta. Dolar bu haldeyken bile fiyat çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2018
    Laptop güzel

    Laptoptan önce değinmek istediğim konu laptopun kutusuyla hepsi buradanın kargoya verdiği kutu arasında devasa bir boşluk var bu hiç hoş değildi.(yani gelirken laptopun sallana sallana gelmemesi imkansız.)Laptopa gelicek olursak tn panelden çok kötü bahsedilmiş o tamamen iftira olmuş hiç alakası yok yorumlarla.Ayrıca zaten hızlı bir cihaz ve ben 4 saat hiç kalkmadan başında araştırma yaptığımda hiç ısınmadı ve fanı hiç çalışmadı.Sesi çok çok iyi.Klavyenin olduğu bölüm parmak izini baya bırakıyor ayrıca touchpad bana göre değil onuda göz önünde bulundurun.Son olarak bence özellikleri bunları bastırmakla beraber gerek ekran çerçevesi gerek parmak izi bırakması gerek touchpad yüzünden kesinlikle bir canlı görün deneyin bilgisayarı almadan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2018
    İki Yıldız

    Ürünü freedos diye aldım ama ubuntu yüklü geldi, bu benim için çok olumsuz oldu. Ubuntu kaldırıp windows yüklemeyle uğraşıyorum. Ürünün Windows seçeneğini windows 10 yüklü diye özellikle almadım Freedos yerine ubuntu yüklü geleceği belirtilmeliydi. En azından windows 10 yüklü alıp sürüm düşürürken daha az vakit kaybı yaşardım. Onun dışında laptop aşırı ince ve hafif. Ve çok hızlı şu anlık bir sıkıntısı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2018
    Beş Yıldız

    Artıları: - Oldukça küçük adaptörü. - Kasanın alüminyum (veya benzeri bir mataryel ile) kaplı olması. Dolayısıyla sıcaklığı tüm kasaya yayıyor ve fanı çok nadir çalışıyor. Bu da size sessizlik olarak geri dönüyor. - Donanımı güncel ve aynı anda bir kaç programı çalıştırmak için yeterli. Garantisi bittikten sonra içini açıp 16GB ram eklemeyi düşünüyorum. - İşletim sistemine ekstra ücret ödenmemesi ve Ubuntu ile uyumlu olması. (İsterseniz Windows da kurarsınız.) - Yansımasız IPS Led Ekranı. - Şık görünümü. Eksileri: - Daha önceki yorumlarda bahsedilen kasanın içinden cızırtı sesi gelmesi. Bu cızırtı sessiz bir ortamda fark ediliyor. Başka bir probleme ileride açar mı bilmiyorum. - Klavyesine alışamadım, tuşların hareket yolu biraz kısa geliyor bana.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 28.03.2018

    aynı gün kargoya verildi bilgisayar tam bi canavar inanılmaz şık ve hızlı

  • İnce Hesap aracılığıyla, 28.03.2018
    Tavsiye ederim

    çok seri çalışıyor ve 14 inç model olduğu için yanınızda gezdirmek kolay oluyor tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2018
    Çok Başarılı

    Çok şık çok ince çok kibar çok hızlı çok kullanışlı özelliklerine göre fiyatı çok iyi, I7-8.nesil- 8 GB Ram-4 GHz -SSD tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2018
    Başarılı bir 8. nesil ultrabook

    Faydası olmasını dilediğim bazı konuları anlatayım. Öncelikle bu laptop fiyat performans cihazı olarak oldukça başarılı bir ürün. Hafif ve cihaz gerçekten hızlı. İçindeki ddr4 ramler 4+4 geldi. Klavye alttan aydınlatmalı, tuşlar rahat bir sorun yok. Enter tuşu resimlerdekinden farklı ve daha büyük geldi. Yinede eski enter tuşları gibi değil. Touchpad çok rahat ve özelleştirilebiliyor. Ekranda kameranın yanında stereo mikrofonlar var. Dahili ses çıkışı kasa altında ve çok kaliteli değil. Orta seviyede. Yanında gelen bir WAVES MaxxAudio Pro yazılımıyla ses netliği toparlıyor iyileşiyor. Ekran IPS görüş açısı hayli rahat ve renkler canlı. Antiglare özellikli yansımıyor. İçinde gelen m.2 SSD disk oldukça hızlı (500/500MBs). Ayrıca 1 adet 2.5inc hdd slotu boş geliyor. Buraya alt kapağı açıp ekstra bir disk daha takabilirsiniz. Klavye etrafında parmak izi bırakan bir materyalden üretilmiş. Bir sorunu var ki nasıl olacak bilmiyorum, Tüplü tv lerden hatırlayacağınız bir elektronik sesi vardır, Coin whine denilen bir donanımsal bir cızırtı geliyor içinden. Bu bazen artıyor bazen tamamen kesiliyor. Araştırınca gördüm ki başkaları da yaşıyormuş. Sessiz bir odada bazen fark ediliyor. Ofis ortamlarında fark edileceğini sanmıyorum. İçinde ubuntu işletim sistemiyle geldi. Alışık değilseniz hemen bir windows kurmanız gerekecektir. Power tuşunda parmak izi okuyucusu hayli konforlu ve iyi çalşıyor. Şarjı 4-5 saat bandında ama kullanım şekline göre artabilir azalabilir. Geekbench skoru 15bin üzerinde bir cihaz bu. O yüzden bu fiyata alınabilecek en iyi ultrabooklardan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2018
    10 numara

    Alırken şüphelerim vardı. internette çok az bilgi var. Risk alarak satın aldım ve memnun kaldım tavsiye ederim. Ekran kartının Radeon 430 çıkma sorunu oldu ama güncelleme yapınca düzeldi. Kasa kalitesi çok iyi. Full metal. Ekran IPS, klavye ışıklı. win 10 kurdum, oem lisans aldım. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2018
    inanılmaz

    iş için aldım. solidworks performansı inanılmaz. büyük montajları bile harika kaldırıyor. kesinlikle bluetooth mouse öneririm. ms designers mouse ideal. şarj gayet başarılı. parmak izi ile oturum açma büyük rahatlık. işlerimi hem hızlandırdı hem verimini arttırdı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2018
    Kesinlikle Alın

    Cihaz çok hızlı ve ince tasarım. Şiddetle öneriyorum. Metal kasa macbooktan farksız

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell Vostro 5471 FHDS55F81N Intel Core i7 8 GB Ram 256 GB SSD 14 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell Vostro 5471 FHDS55F81N Intel Core i7 8 GB Ram 256 GB SSD 14 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat