Hometech Alfa 110A Intel Atom 2 GB RAM Nvidia Geforce 32 GB 11.6 inç Laptop-Notebook Yorumları

Hometech Alfa 110A Intel Atom 2 GB RAM Nvidia Geforce 32 GB 11.6 inç Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(306 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Yetersiz, kalitesiz, fiyatının yarısını hak etmiyor

    Başka bir yerden bir çalışanım satın aldı. Kullanım deneyimimi kısaca şöyle özetleyeyim. En büyük problem şarj. Cihazın şarjı %15 altına düştü ve kağandı ise açamıyorsunuz, servise gitmek zorundasınız. Bu sebeple 2 defa servise gittik. Sürekli donma oluyor. Ram kapasitesi çok düşük olmasına bağlıyorum. Disk kapasitesi yetersiz. 32 Gb fırt diye doluyor. Verilen paraya biraz ilave ile daha iyi bir ürün alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    yetersiz hafıza

    Sadece windows ve office hafızayı dolduruyor hafıza aşırı yetersiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata telefon yok olduğunu unutmamak gerek

    Ben bu notebook'u film izlemek,ofis programi kullanmak ve internete girmek için aldım. Eğer fazla bir beklentiniz yoksa alabilirsiniz ama hafif yavaş geldi ama fiyatina göre iyi.Sadece youtube a girerken çok kastı.Film izlemek isterseniz indirip izleyin,Yoksa film sitelerinden izlerken kasmalar,donmalar olabilir.Kutusu açılmamış jelatinli geldi ürün.Beklentim yok ben beğendim eğer iyi bir performans bekliyorsanız almamaniz sizin yarariniza olur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    uzak durun

    Ben hepsiburadadan değil ama başka bir yerden Hometech alfa 110a bilgisayar aldım. Almaz olaydım. Ne bilgisayar ne tablet bu kadar kötü birşey olamaz. Şimdiye kadar 4-5 defa servise yolladım ama hala aynı çöp. Artık servisteki elemanlar mı yetersiz yoksa bu tabletten bozma bilgisayar (!) mı yetersiz hiç bilmiyorum. Ne format atabiliyorsun ne film izleyebiliyorsun ne internete bağlanabiliyorsun. Aldığıma o kadar pişmanım ki. Servis her defasında yaptık diye yolluyor ama aynı şekilde kullanılmıyor. Kilitleniyor. Adamı yaptığı, yapacağı işten soğutuyor. Filmi bile bu tabletten izlemeyip telefondan izliyorum. Servisi kaç defa aradım ama sonuç yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    office ve windows 10 hazır geliyor

    arkadaşlar cihaz kullanima hazir geliyor yani ilaveten windows office kurmaniza gerek yok, kibar ve kullanisli ayrıca çok büyük olmadığı için ve hafif olduğu için iş için ideal. saygilarimla

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok kullanışlı, hafif ve ekonomik

    Merhaba; bu dizüstü bilgisayar, - çok kullanışlı, - hafif, - ekonomik, - şarj süresi uzun, - internet, muzik, video ve ofis programları gibi temel işler için kesinlikle çok yeterli ve bu işlerde hızlı Tavsiye: Alacak olan kişilere güncellemeleri kapatmalarini tavsiye ediyorum, hem 32gb lik hafızanın çok çabuk dolmamasi hem de pc'nin yavaslamamasi için. Bildigim kadar bu ürün Türk malı, ayrıca kendi içerisinde orijinal işletim sistemi olmasida çok güzel. Sunum, internet ve ofis programları için gayet yeterli ve ekonomik, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/Performans ürünü

    Ürün video izlemek için kullanışlı.En fazla 2-3 sekme açılabilir browserda.Malum RAM düşük. Ayrıca CCleaner adlı programı mutlaka yükleyin. Kayıt defteri hatalarını düzeltiyor. Bu sayede anlamsız donmaların önüne geçiyorsunuz. Ücretsiz Open Office programını internetten indirip kurabilirsiniz.(MS Office e gerek yok). Hafif programdır , kasma yapmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tuslar bozuk

    ikide bir bozuluyor. yine tuşları bozuldu. bence almayın. ben aldığıma pismanim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    GTA 5 Oynayan Arkadaş

    GTA 5 sadece 70GB datası var yalan söyleme . Bu ürünle yazışır mail atar ve yatağınızda film izlersiniz . Fazlasını beklemeyin . Fiyat performans ürünü diye kendinizi kandırmayın . MMC hafıza kartı ile çalışıyor . Tabletin klavyeli hali .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Almayı düşünüyorum

    Arkadaşlar bu bilgisayar kaç cpu çekirdekli oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    gündelik işler

    çöp diyenlere çok bakmayın sonuçta fiyatı belli ve görünüşü ve gündelik kullanımı için uygun fhd ekranı var ekran gayet başarılı video ve ödev işleri için alınır .

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi ürün

    Ürün elime ulaştı ben çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çöp

    Dış tasarımı apple macbook air dan çalmışlar dandik teneke bişey zaten bedava verseler almam

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.05.2023

    Ürünün güncellemelerini düzgün yaparsanız günlük kullanım için ideal.Abartıp kötüleyenleri anlamıyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    urunum geldi paketleme harika şimdilik hiçbir konuda sıkıntı yaşamadım fakat garanti belgesi yoktu onu napabilirim bilmiyorum, sizde yardımcı olursanız.. düzenlendi:birkaç ay içindi bozuldu almayın

  • Trendyol aracılığıyla, 07.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç bir işe yaramiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 20.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    zamaninda iyiki almışım dediğim minik sevimli ancak benim işimi fazlasıyla gören bir bilgisayar oldu. çok büyük bir işlev beklememek gerek ancak hafif günlük işlerinizi rahat yapabileceğiniz bir mini bilgisayar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.01.2022
    bilgisayar

    Olumlu yönleri: beş para etmez berbat sakın almayın paraya yazik

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: İşletim sistemi Windows 10 olan bu dizüstü bilgisayarın tüm özelliklerini çok beğendim. ekran çözünürlüğü 1920 x 1080 piksel olan bu bilgisayardan film izleyebiliyorum .kalınlık ve genişlik olarak tam benim tarzımı yansıtan bu laptop hem uygun fiyatlı hem de yüksek performanslı bir ürün. ben severek kullandığım için bu ürünü hepinize tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.10.2021
    Olumsuz Eleştiri.

    Olumsuz yönleri: Bu bilgisayar uzun bir zamandır bende ve çok aşırı ısınıyor. Bazen donuyor ve hiçbir işlem yapmıyor. O anki görüntü neyse o anki görüntüde takılı kalıyor. bir iki sefer de mavi ekran hatası veriyor. Ve ayrıca ısındığı zaman şarz olmuyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hometech Alfa 110A Intel Atom 2 GB RAM Nvidia Geforce 32 GB 11.6 inç Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hometech Alfa 110A Intel Atom 2 GB RAM Nvidia Geforce 32 GB 11.6 inç Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat