I-Life Zed Note Intel Atom 2 GB Ram 32 GB SSD 11.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

I-Life Zed Note Intel Atom 2 GB Ram 32 GB SSD 11.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(82 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Çok yavaş

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Merhaba, yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Fiyatına göre güzel bir ürün ofis işlerimde ve internette kullanıyorum. İşimi görüyor. Dahili hafızası en az 64 olmalıydı bence. Ama işimi görüyor. Fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Rahatça sunum hazırlayabileceğiniz, gerekli okumalarınızı yapabileceğiniz kullanışlı ve her özelliği portatif olmaya göre esnek ayarlanmış bir bilgisayar. Alırken boşa alacağım diye çok korkuyordum ancak güncelleştirmelerini tamamladıktan sonra oldukça hızlı bir şekilde hiçbir sıkıntı çıkarmadan kullanmaya başladım. Şarjı yaklaşık 8-10 saat gidiyor, evde bulunan 32 GB hafıza kartını da takınca çok boş yerim oldu. Ayrıca OneDrive ile uyumlu çalışmasını da gözardı etmemek gerekiyor. Bazı eksileri de var, eliniz çok kolay kapatma tuşuna temas edebilir. Şarj yuvası ve kulaklık girişini karıştırabilirsiniz. Fiyatına göre son derece makul bir bilgisayar. Özel program kullanmayı gerektirmeyen bölümlerde okuyan öğrenci, öğretmen ve çalışanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Sakın almayın! Klavyesi bozuldu hemen. Film izlemek için aldım sesi berbat çıkıyor. Dokunmatiği bile dandik. Çok pişmanım 100-200 lira daha verin gidin sağlam bir şey alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans Ürünü

    Uzun süredir klavyeli tablet / ultrabook / küçük notebook arayışı içerisindeydim, lakin ebatta ve de işlemcide çok kararsızdım 11,6 inç ve 13,3 inç arasında Intel Atom ve Intel Pentium / Celeron N serisi işlemcili modeller arasında git gel yaşadım ve geçtiğimiz hafta sonu bu modelde karar kıldım. Öncelikle en büyük korkum 32 gb nın yetersiz olacağı ve diğer benzer farklı marka ürünlerin kullanıcılarının 32 gb nin windows güncellemeleri almadığına yönelik şikayetleriydi 32gb demek pratikte 28 gb demek. Ürünü almış kişilere sorduğumda böyle problemlerin olmadığı söylemeleri ve de ürün fiyatının neredeyse windows 10 lisans fiyatı kadar olması neticesinde ürünü aldım. Ürün 15 gb kadar boş alanla geldi, hemen güncelleştirmeleri yaptım, tüm güncelleştirmelerin tamamlanması yaklaşık 1 gün kadar sürdü.Ürünü aktif olarak son bir kaç gündür kullanıyorum ve de amacına hizmet ediyor, ben bu ürünü her an yanımda taşıyabileceğim, işte monitöre bağlayabileceğim, yer yer çıktı alabileceğim, yer yer office programlarını kullanabileceğim bir ürün olarak aldım ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Ürüne 4 portlu usb hub, mini hdmi - hdmi kablo, ve de 64 gb micro sd kart aldım ve de normalde hep yanımda taşıdığım 17 inç msi oyuncu laptobumun yerini bu ürün aldı, oldukça hafif ve duruşuda kaliteli, pil konusunda da başarılı. Sadace usb porttan klavye taktıktan sonra kendi klavyesi sanki fn tuşuna basılıyormuş gibi tepki vermeye başladı ama bunu da ayarlardan değiştirebileceğimi sanıyorum. Ürün boşta iken yaklaşık 1.3 Gb ram harcıyordu hiç bir program yüklü değilken, zaten benim yükleyeceğim programlar printer ve monitör driverları ve programları olduğundan fazlasıyla yetecek. Usb bağlantılı kabosuz barkod okuyucuda test ettim sonuç başarılı. Bu ürün ile oyun oynayamazsınız ama sosyal medya hesaplarınıza girer, film izler muzik dinlerseniz, ofis işlerinizi halledersiniz. Ürünün hoperlörleride yüksek ses veriyor ama tiz ses. Bence oldukça hızlı ve başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KRONİK KLAVYE SORUNU

    3-5 kullanımdan sonra klavye çalışmama sorunu bendede baş gösterdi kronik sorunudur. Tüm güncellemeler yapılmıştır. Bu sorundan dolayı aldığıma pişmanım. Diğer tüm özelliklerine bir şey diyemem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu paraya iyi

    Küçük kardeşim var ortaokula gidiyor ona aldım. Çok üstün performans beklemeyin . Ufaktan derslerine yardımcı günlük kullanılan bütün uygulamalar için kullanışlı bir cihaz . Bu yaşta bi çocuk için düşünüyorsanız alın . Telefonu çok yormamak adına arada film vs işin ofis işyeri kullanımında da düşünülebilir .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet iyi

    Ne için aldığınız çok önemli bu bilgisayarı, ben okulda pdf dosyalarını ve office programlarını kullanmak için aldım ve son derece memnunum. Benim işlerimi gayet iyi görüyor okula ağır laptopumu götürmektense bunu götürüyorum fazla ağırlık yapmıyor. Ayrıca beklentilerimi biraz daha aştı ve python indirip kurabildim biraz geç açılıyor ama açıldığı zaman gayet güzel kod yazabiliyorum sıkıntı yaşamadım, oyun olarak age of empires 3 kurdum biraz kasmasına rağmen düşük kalitede multiplayer gayet iyi oynanabiliyor, ekranı da bu fiyatana göre çok çok güzel, dizilerinizi ve filmlerinizi izleyebilirsiniz ve ekran dokunmatiği çok iyi çalışıyor ama ekran parlaklığı bazen yetersiz kalabiliyor. Kötü taraflarından biri ise depolama sıkıntısı 32 gb hemen doluyor ben micro sd aldım yanında size de almanızı tavsiye ederim, bir diğer kötü tarafı ise 4-5 uygulamayı beraber açtığınız zaman ekran gidip geliyor çok fazla uygulama açmayın kullanırken, klavye ve touchpad kalitesiz ama fiyata daha iyisi de olamazdı diye düşünüyorum. Ben genel olarak çok beğendim eğer bu bilgisayarı benim gibi hafif işlerde kullanacaksanız kesinlikle değer.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kalite iyi performans kötü

    Arkadaşlar öncelikle kargo şirketi ve paketleme çok kötü. gününden 1 gün geç geldi oda aynı olumsuz yanlardan. ve ayrıca hız olarak da gerçekten beklentimin altında kaldı. Ancak malzeme kalitesi laptopun kendi tasarımı pili özellikle ekran kalitesi oldukca iyi. Bu laptopu iş için kullanırsınız diyenlere cevabım şu 2 işi aynı anda yapamazsınız arka plandakini daima tekrar yükleyerek ana ekrana getiriyor. bunu bilerek alın ancak ses kalitesi tiz ama oldukca yüksekti film izlemek ve kücük işler için oldukca basarılı. ekran cerceve oranı çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Urun fiyatina gore guzel is goruyor ekran dokunmatigi guzel hafiflikte guzel bir sorun yok ufak isler icin ideal internete gir cik office kullan hepsi bukadar bazka bisey yapma

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet Yeterli

    Alacaklar için detaylı bilgi vermek isterim. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, elektronik mühendisiyim. I-life a bir şans vermeli diye aldım, kullanım amacım oyun vs değildi, ofis programlarını kullanayım, müzik dinleyip video izleyeyim ve internette gezebileyim diye aldım. 2 haftalık deneyimim sonucu memnun kaldığımı söylemeliyim. Ekran harika full hd, ayrıca parlaklık seviyesi yeterli. İnternette 10 sekme açarak geziyorsanız kasıyor ama benim gibi 3 den fazla sekme olmadan kullanırsanız yeterli. Ofis programları sorunsuz ve performans tatmin edici. Dokunmatik olağanüstü güzel, klavyesi harika tam elime göre çok hızlı yazabiliyorum. Şarjı 4-5 saati rahat kurtarıyor. Daha ne olsun. Eksi yönleri ise şarja takılı kullanımda bir süre sonra doğal olarak ısınma yapıyor ama problem edecek boyutta değil. Ses kalitesi bas sesler yok ama stereo net ses veriyor. Bu fiyata normal. Cihaz keşke 3 GB ram olsa tadından yenmezmiş bence tek eksiği ram .. Sonuçta şayet oyun ve performans gerektiren işler yapmıyorsanız, tüy kadar hafif, ekranı full hd ve dokunmatik böyle bir yeterli cihazı bu süper fiyata alıp kullanmak çok akıllıca. Hepsiburada ya ise I LIFE ı bize kazandırdığı için teşekkürlerimi sunarım. Hızlı kargo ise muhteşem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok yavaş

    tabletim bundan hızlı hafızası direk doldu aman almayın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Zarif makine

    Ogrenci icin ve internette dolasmak ya da film icin idare eder. Fiyatina gore performansi iyi. Hafiza sorunu cozulurse zaten bu fiyata satilmaz. Kullaniyorum simdilik guzel tasimasi da kolay cunku hafif.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Uygun fiyat

    Günlük kullanım için eşime aldım. Hem tablet hem pc gibi kullanılması çok güzel. Şarzı gayet iyi çok hafif ve kullanışlı hız ve performansı internet ve office kullanımı için yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    oyun oynamayacaksanız gayet güzel bir bilgisayar full hd film oynatıyor harici hard disk bağlanabiliyor gayette hızlı tek dezavantaş dahili hafıza az olması

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok aşırı güzel kesinlikle alabilirsiniz herşeyi göründüğü gibi

  • HepsiB. aracılığıyla
    efsana 5 yıldız

    çok güzel bir ürün hepsiexpres ile vaktinde geldi.dokumatiği çok iyi pili çok iyi. şarjda unutursanız korkmayın 100% olunca şarjı kesiyor keinlikle alın çok başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam bir küçük ev aleti :)

    Atom işlemcili 2 gb ram li olan bir makine windows 10 ile ne kadar iyi olabilir ki? Cevap : Bu makine kadar :) Müzik film ofis programları gayet güzel çalışıyor.Windows 10 uygulamaları ile daha bir çok özellik var.Babam bile dokunmatik olmasından dolayı bize yancı olmaya başladı. Plastik kalitesi çok iyi değil kapak biraz sert çıtırdıyor korkuyorum kapağı açarken :D ama zamanla yumuşayacaktır. Dokunmatik başarılı gayet stabil çalışıyor.Şarjı 4 saat amaçsızca video müzik uğraşmamıza rağmen yüzde 40 lara geldi.Biraz müzik video atacağım resim depolayacağım derseniz 64 gb lık bir micro sd kart almanızda yarar var.Kısa zamanda güncelleme vesaire yer sorunu ile karşılaşacaksınız.Sesi biraz tiz ama bu kadar ince bir alete stereo ses koymaları bile başarı.Hafif olması çok iyi.Ekran teknolojisi bir tık geri ilk çıkan android cep telefonları kıvamında mat donuk bir görüntü veriyor.Tuşlar ve pad gayet güzel kaliteli gözüküyor.Mini hdmi ile tv ye bağladığımda renkler gayet net ve canlıydı.Dayanıklılık uzun soluklu olursa piyasada kesinlikle tutunur.Oyun ve grafik programları ile işiniz yok evde veya dışarıda bir kafede oturayım nete gireyim ofis programlarını kullanayım mailleri takip edeyim arada film vs izleyeyim derseniz alınabilecek bir alet.Hepsiburada ya I-LIFE ile bizi tanıştırdığı için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye etmem

    ürün berbat alır almaz klavye arıza yaptı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bilgisayar

    Bence idare eder ama kötü denilebilir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
I-Life Zed Note Intel Atom 2 GB Ram 32 GB SSD 11.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. I-Life Zed Note Intel Atom 2 GB Ram 32 GB SSD 11.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat