I-Life Zed Air 3 Intel Pentıum 3 GB Ram 32 GB SSD 13.3 İnç Laptop - Notebook Yorumları

I-Life Zed Air 3 Intel Pentıum 3 GB Ram 32 GB SSD 13.3 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ekran çok güzel

    Gerçekten ıps panel çok güzel.Ama içindeki 32 hafıza yetersiz.O yüzden 256 gb m2 ssd aldım ve windowsu ssdye kurdum hafıza sorunu ortadan kalktı.Biraz daha hızlandı bilgisayar

  • HepsiB. aracılığıyla
    cihaz ve satıcı firma çok başarılı.

    Ürün Fiyatına göre çok iyi. Ekran görüntü kalitesi süper. 1920 x 1080 çözünürlüğün hakkını veriyor. Beklentilerin çok üzerinde hızlı. 64gb sd kart takarak 2bin küsür liralık bilgisayarlar kadar performans alabilirsiniz. Kulaklık girişindeki bir sorundan dolayı garantiye gitti geldi cihaz. Bu süreçte satıcı firma çok yardımcı oldu ve yetkili servisi Arena çok hızlı şekilde sorunu çözüp bilgisayarı geri yolladı. Kendilerine Teşekkür ediyorum. Destek konusunda hiç şüpheniz olmasın .

  • HepsiB. aracılığıyla
    3 puan

    2 gün önce sipariş verdim bugün geldi pakaetlemede sıkıntı yok. PC hafif ince zarif gerçekten şık görünüşü var. Dezavantajları 1_ PC ye fan koymamışlar ısınma sorunu var bunu alırken bilmiyordum hayal kırıklığı yaşadım 2_ 32 .gb eMMC den kalan size 12GB 3_ mousepad ve keyboard ÇÖP Dedikleri gibi bu paraya bu kadar.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.05.2020

    Mrb arkadaşlar bende cihazı yeni aldım şarza taktım iki saat sonra açayım dedim açılmıyor neden acaba komple şarz olduktan sonra mı açılacak nedir anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2019
    Bu Fiyata Pentium 7.nesil Kaçırmayın Derim!

    Öncelikle bilgisayarın performansı günlük işler için gayet yeterli. Ofis işleri için tarayıcıda gezmek film falan açmak için son derece iyi bir bilgisayar. Batarya süresi de gayet iyi tam deneme fırsatım olmadı ama 7-8 saat film izletir diye düşünüyorum. 3 gb ram olmasına bakmayın tarayıcıda falan gezerken hiç sıkıntı olmuyor ram kullanımı 2.5gbı bulunca ssdsini ram olarak kullanıyor ve hiç bir problem kalmıyor. Depoama olarak tabikide 32gb yetmiyor ama isteyen hafıza kartı takarak isteyende m2 ssd takarak bu sorunu çözebilir. Youtubede 4K 60FPSvideoları rahat donmasız açıyor ayn şekilde telefondan çektiğiniz yüksek çözünürlüklü videolarında kolaylıkla altından kalkıyor. Üründe fan yok ama günlük kullanımda aşırı ısınma gibi bir durumu yok kasa metal olduğu için hemen soğuyor zaten. Bu fiyata İntel Cerelon işlemcili bilgisayar alacağınıza kesinlile bu bilgisayarı almanızı tavsiye ederim pişman olmazsınız artı olarak keşke cerelon yerine pentium almışım dersiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2019
    Beş Yıldız

    Ürün 5 üzerinden 5 lik. Fiyatına göre aşırı başarılı. Lakin malesef ısınıyor ve bu beni biraz korkutuyor .

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2019
    Tavsiye ederim.

    Bilgisayarı bir haftadır kullanmaktayım.Tasarım olarak cok beğenerek aldım. Benim için önemli olan ekranın FullHd olması ve mat olması en büyük etkenlerden.Boyut olarak cok kullanışlı ne cok kücük ne çok büyük taşinabilirliği güzel. İşlemci 4 çekirdekli gördügüm kadarıyla tam kullanımda 2.45Ghz oluyor. Ram kullanımı masaüstünde 1.7Gb o yüzden 3gb ram yeterli olmus diye düsünüyorum.Grafik performansı olarak youtubedan 4k video actım hiç kasmadan oynatıyor.Oyun bilgisayarı degil fakat elimde hazırda olan silkroad oyununu acıp bi baktım pekte oynanabilir gelmedi bana fps cok düşük kalıyor.ısınma olarak kurulumları güncellemeleri bitirdikten sonra normal günlük kullanım sırasında ısınma yok. oldugundada cok aman aman bi sıcaklık olmadı aida64 den baktığım kadarıyla cpu 70 derecelerde idi fan olmamasına kıyasla güzel. Hafıza olarak 32 gb yetersiz kalıyor son windows güncellemesi yarıda kaldı yapamadım ardından kasanın arkasında m2 SSD için boş soket oldugunu gördüm. Kingston SA400M8-120G Model M2 SSD yi sipariş ettim format attım suan bu sekilde kullanıyorum 150 Gb hafızam oldu. Biosta 2 adet ram görünüyor 1.5Gb olarak ve 2 tane boş soket görünüyor içini acıp bakmadım ama ramleride değiştirip belki daha performanslı olabilir.Batarya olarak cok memnun kaldım 7 saat kullanma imkanım oldu. Hoparlör kalitesi olarak idare eder. kamerası kötü :)

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.06.2019

    Arkadaşlar bende ürünü yoğun araştırmadan sonra aldım ürün gayet güzel malzeme kalitesi Harika ilk defa alüminyum kasa deneyimliyorum Kurduğum programlar İ tunes /whats up/meta traser/camtasia ekran kaydı/ brackets web geliştirme programı Bence bu bilgisayar yeterli diyebilirim benim için şarjsüresi muhteşem

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2019
    Bir Yıldız

    Parmesan elektronik bana kullanılmış ürünü sattı. İçinde ilk alıcısının faturası bile var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2019
    İnce hafif günü kurtaracak pil ömrü diyebilirim tempoya göre

    arkadaşlar ürünü emsalleriyle kıyasladım hatta let go da bir alt modeli olan i life zed note yi test etme şansı yakaladım internetten şikayetler varmıdır diyede araştırdım vede aldım ürün gayet güzel ama depolama kısmı biraz daha yüksek sunulabilirdi ram4 gb olabilirdi ssd alıp takırması tavsiye olunur genel kullanım için iyi çizim proğramlarını açmaz ama web kodlama yada diğer koblamaları yapacak arkadaşların işini görücektir diye düşünüyorum meta trader borsa proğramı i tunes brackets web geliştirme proğramı whats up wise disk cleaner Kurdum ve çalıştırdı sıkıntısız bir şekilde

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2019
    M2 SSD Destekliyor

    Merhaba arkadaşlar,cihaz cidden çok güzel gerek boyutları ve ağırlığı, gerek günlük kullanım performansı açısından. Buradaki yorumlara bakıp micro sd kart söyledim ilk önce ama memnun kalmadım iade ettim. Cihazın altında m2 ssd takmak için slot var ama aldığım tek çentikli m2 ssdyi takınca bilgisayar açılmadı. Sonra distribitörlerinin teknik servisine ulaştım ve bana geri dönüş yaptılar Kingston SA400M8-120G Model M2 SSD 120 gb modeli deteklediğini söylediler. Aldım bu modeli (çift çentikli bu arada ve alt tarafı size bakacak şekilde takmanız lazım) ve bilgisayara baştan reset atıp en eski windows haliyle takıp diski bilgisayara tanıttım.Sonra güncellemeleri yapıp biostan boot seçeneklerini vs ayarladım.Şu an sorunsuz çalışıyor.Almak isteyen arkadaşlar buna dikkat etsin, biraz meşakkatli bir iş ama şu an 150 gb hafızam var laptopta.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2019
    Güzel Cihaz

    Öncelikle hızlı gönderi için teşekkürler, ürünü alalı yaklaşık 1 ay oldu kesinlikle bu fiyata gerçekten iyi bir cihaz. Alacaklara tavsiyem daha hiçbir şey kurmadan regedit ayarlarını yapın ve varsayılan hafızayı değiştirin. Ben yanına 64gb sd kart taktım ve hafızayı sd kart olarak gösterdim. Hafıza sorunu ortadan kalktı. Güncellemeler vs her şey yolunda. Photoshop CC bile rahatlıkla kullanabiliyorum. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2019
    f/p urunu

    fiyatina gore cok guzel bir urun incecik hafif dosya aktarimi yt netflix google icin kullaniyorum fakat tek sorun var 32 gb hafiza yuzunden windows updatelerini yapamiyorum 64 gb sd card taktim cozemedim keske 64 luk olsaymis cihaz bu arada ayarlardan touchpad in hassasiyetini arttirirsaniz kullanimi cok daha kolaylasiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2019
    Dört Yıldız

    Önceki laptopun ağırlığı sebebiyle liseye giden kardeşim boyun ağrısı çekiyordu. Neredeyse kitap ağırlığında hafif ve kullanışlı bir ürün. Özellikleri de belli başlı programları kaldırmaya yetecek düzeyde. Fan olmadığından uzun süre kullanılması uygun değil. Ömrü ne olur zaman gösterecek ancak genel anlamda fiyatına göre iyi bir tercih gibi duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2019
    urun harika

    patrona aldım gözüm kaldı kendime de almayı düşünüyorum ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2018
    YANLIŞ BİLGİ VAR...

    üründe SSD ile hafıza artırımı olduğu yazıyor , aradım müşteri hizmetlerini ama SSD ile artırım olmadığı, bilgilerin yanlış olduğu, düzeltilmesi gerektiği söylendi. iade etmeye uğraşmadım. genel olarak tasarımı ve performansı iyi, ekran kalitesi güzel. evde film ve internet kullanımmı için yeterli bir ürün. fazla program yüklemesi yapmamak lazım. hafif ısınma oluyor ama rahatsız etmiyor. bütçeye bağlı olarak biraz daha verilip hafıza sorunu olmayan bir ürün alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2018
    olmamış

    umdugum gibi çıkmadı biraz daha üstüne ekleyip bir leptop alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2018
    Dört Yıldız

    32 gb bellek çok az yeni program yüklemek zor. 64 gb bellek kartı ekledim ama program yüklemesi için kullandıramadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2018
    Worth of money

    performing very well with latest windows 10. One word for this product- Worthy

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2018
    Great Deal :)

    Value for money. Great deal !!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
I-Life Zed Air 3 Intel Pentıum 3 GB Ram 32 GB SSD 13.3 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. I-Life Zed Air 3 Intel Pentıum 3 GB Ram 32 GB SSD 13.3 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat