Apple iPad Pro 11 64 GB 11 İnç Wİ-Fİ Tablet Yorumları

Apple iPad Pro 11 64 GB 11 İnç Wİ-Fİ Tablet yorum ve tavsiyeleri

(46 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    1)Hepsiburada ya , Gala İletişim e , kargo firmamıza bağlı olarak tüm emekçilere teşekkürlerimi sunuyorum 2)Şayet günlük hayatta köşe yazısı youtube netflix sosyal medya gibi programları kullanıyorsanız ve bir smart keyboard aldınız mı sizi en az 5 yıl götürecek bir cihaza sahip olacaksınız 3) 11 inç yeterli bir ekran büyüklüğü , saygılarımla

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Belirtilen tarihte,ambalajında ve faturası ile ulaştı.Gala iletişime teşekkürler ancak yurtiçi kargo ürünü benim dışımda birisine bana telefon dahi etmeden bırakmış.Daha dikkatli olunması gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi işçilik

    Kargo Gaziantep den Tekirdağa 2 günde geldi güzel paketlenmiş ürünün kutusunun köşesinde ufak bi göçme dışında hiç bir sıkıntı yok. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.12.2021
    Merhaba, ben Cemal. Ürün, resim ve açıklamadaki miktarla eşleşmediği için para iadesi istiyorum, Ürü

    Olumlu yönleri: Merhaba, ben Cemal. Ürün, resim ve açıklamadaki miktarla eşleşmediği için para iadesi istiyorum, Ürün iPad 11 Pro 2018 karton kutusundan eksik 1 Ürün hızlı şarjı desteklemiyor 2 Ürünün yanında şarj aleti yok 3 Ürün yok iPad için kılıf veya kılıf yok Lütfen paramı iade edin ve teşekkür ederim Olumsuz yönleri: Merhaba, ben Cemal. Ürün, resim ve açıklamadaki miktarla eşleşmediği için para iadesi istiyorum, Ürün iPad 11 Pro 2018 karton kutusundan eksik 1 Ürün hızlı şarjı desteklemiyor 2 Ürünün yanında şarj aleti yok 3 Ürün yok iPad için kılıf veya kılıf yok Lütfen paramı iade edin ve teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Apple’dan şaşamamak gerektiğini bir kez daha anladım. Ürünün özelliklerini zaten biliyordum. Uzun bir arayışın ardından almaya karar verdim. Şimdi canım tabletime kılıf da alacağım. Kullanımı çok kolay telefonumla bağlantı kurarak beraber kullanabiliyorum. Güvenle alabilirsiniz. Satıcının ilgisi ve paketlemedeki özen de beni çok mutlu etti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çok güzel bir ürün ve gelmesi için geç kalmamıştı. Bu ürün için şirkete teşekkür et

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.03.2021
    iyi satıcı

    Olumlu yönleri: güzel alışveriş oldun eşklürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    KALİTELİ

    Olumlu yönleri: Apple ın bugüne kadar ki en gelişmiş teknolojileriyle donatılarak baştan aşağı yeniden düşünülüp tasarlanmış bir tablet. Şimdi bir ipad ile yapabileceğiniz her şey yeniden tanımlanıyor. Yeni tam ekran tasarımıyla hangi açıdan tutuyor olursanız olun hep görüntü kalitesi çok başarılı. Açıkçası bu fiyat evet pahalı ama bu ürün tabletden çok daha fazlası. Bence bütçeniz elverişli ise kesinlikle deneyimlemelisiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    MUHTEŞEM

    Olumlu yönleri: Tek kelime ile muhteşemmm. Tam ekran tasarımı çok iyi olmuş. Çok ince. Şu ana kadarkilerin en iyisi inanılmaz. Dokunmatik hassasiyeti çok çok başarılı. Kısacası herşeyiyle mükemmel. Eğer ihtiyacınız varsa ve bütçeniz elverişli ise bu ipad i keisnlikle almalısınız. Gerçekten muteşemmmmm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.03.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Muhteşem

    Olumlu yönleri: Apple, iPad olayını mükemmelleştirmiş gerçekten. Sanırım piyasada daha iyisi yok. Procreate ile birleşince çizim/eskiz işiyle uğraşanlar için muazzam bir alet. Olumsuz yönleri: Apple Pencil 2.nesile mecbursunuz ve kalem çok pahalı. 1. nesille de uyumlu değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2020
    Sorunsuz Alışveriş, kaliteli ürün

    Not almak için ideal, paperlike ekran koruyucularla kesinlikle kağıda yazıyormuş hissini alacaksınız, daha karmaşık notları daha rahat alabileceksiniz. Ürün harika. Alışveriş problemsiz. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2020
    güzel ürün

    hiçbir sorun yaşamadım. tüm beklentimi karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2020
    En iyisi

    En iyisi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2020
    İpad

    Araştirdim bundan iyisı yok biraz pahalı ama olsun kalite her zaman pahalıdır

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2019
    İPad Pro 11 Wi-Fi-celluar gerekli mi?

    Ürüne lafımız yok ürün gerçekten güzel ama belli bir süreden sonra bu kadar paraya değer mi ? Şahsen değmez ! Alırken acele etmemenizi ikinci el satan sitelerden bakmanızı öneririm. Tüketim çılgınlığı başka nedeni yok ! Ürünü satıyorum bilginiz olsun :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2019
    Apple kalitesi...

    Apple kalitesi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2019
    EFSANE

    Ürünü almadım daha ama 2 aya yakın bir araştırma yaptım galiba bunu alacağım ürün çok dikkatimi çekti ve bu ürünü almam için bir neden ise bu tasarımı diğer özelliklere bakacak olursak 512gb ve 1tb çok pahalı olmuş kalemin kenara yapışması ayrı daha güzel bir özellik ben bu ürünü beğendim umarım yorumum birisine faydalı olmuştur almanızı tavsiye ederim n

  • NI1 aracılığıyla, 16.12.2019
    Uygunsuz ürün sorumsuz satıcı

    Hayır çünkü benim beğenip aldığım ürün de Wi-Fi + Cellular özellik vardı. Bu tip firmalar sizin üzerinizden sahtekarlık yapıp farkli özellikli ürün gönderiyorlar. Size dönüş yapıncada satıcı firma ile görüşün deniyor. Yazık!!!

  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2019

    Ürün sıfır ilanda belirtildiği gibi

  • NI1 aracılığıyla, 07.12.2019
    İş İçin Çok İyi

    İşinizi kolaylaştıracak bir ürün. Çizim ile de ilgileniyorsanız Procreate ile sizi kimse tutamaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple iPad Pro 11 64 GB 11 İnç Wİ-Fİ Tablet kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple iPad Pro 11 64 GB 11 İnç Wİ-Fİ Tablet yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat