Apple iPad Pro 2018 64 GB 12.9 İnç Wi-Fi + 3G 4G Tablet PC Yorumları

Apple iPad Pro 2018 64 GB 12.9 İnç Wi-Fi + 3G 4G Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Müthiş 🙌

    Öncelikle Satıcı Firmaya Teşekkür etmek isterim. Ürün sorunsuz bir şekilde bana ulaştı. 3 gündür kullanıyorum Apple yine farkını koymuş cihaz çok fena hızlı akıllı İmkanınız varsa hiç düşünmeyin. Type C ile 65inç tv ye bağlıyorum zaman zaman müthiş bir olay. Tekrar Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    eksiksiz sorunsuz hizli geldi tesekkurler :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2021
    hassas ekran

    Olumlu yönleri: cok hizli estetik hafif boyut olarak cok iyi kamerasi da fena sayilmaz ses kalitesi gayet gzel her turlu seyahatte ve iste rahatlikla kullanilir Olumsuz yönleri: asiri ince ve ekrani cok hassas asla kilifsiz kullanmayin ilk seyahatimde kalin bir dosya arasina koymus olmama ragmen ekrani catlamis maalesef cok uzuldum 😒

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    uygun fiyata aldık. zaten satıcı Teknosa, problem yok.

    Olumsuz yönleri: .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    BEĞENDİM

    Olumlu yönleri: Boyutu oldukça güzel ve kullanışlı. asla ısınma yapmıyor. Hızlı şarj oluyor ve şarjı uzun süre dayanıyor. Çözünürlük kalitesi çok iyi. her alanda rahatlıklana kullanabilirsiniz. Ekran kalitesi çok iyi görüntüler canlı ve gerçekçi. Fiyatı da kullanımı da aşırı iyi ve güzel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    Başarılı

    Olumlu yönleri: Efsane bir tablet. Bir tabletten daha fazlası resmen. Benim evde ki laptoptan daha kullanışlı. Her dakika yanımda taşıyorum. Telefonum gibi. Sunum, slayt, Excel düzenleme gibi bir çok işimi arabada bile kolaylıkla yapabiliyorum artık. Gerçekten böyle bir tablete ihtiyacım varmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı teslimat, özenli paket.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.09.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Günümüzün popülerliliğini koruyan bir marka diyebiliriz.Bir bilgisayardan farksız olmasıyla beraber bize birçok özelliğide sunuyor çok beğendiğimi söyleyebilirim bir bilgisiyardan daha fazlası.Oyun alma kapasitesi ve kusursuz eşsiz kullanımı ile elinizden düşmeyecek bir ürün küçükten büyüğe herkesin hayranı olmayı başarmış durumda.Fiyat yönünden herkesin bütçeye uymasada bir kere alıyım en iyisini alıyım diyenlerdenseniz mutlaka tercih noktası olabilir diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün 1 günde elime ulaştı, paketlemede herhangi bir sıkıntı yoktu. Ürün özelliklerini belirtmeme gerek yok alacak olan zaten biliyordur :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.08.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: 6 gb ram bir tablet için çok iyi değil mi apple yaparsa süprzi olmaz gerçi :) 128 gb dahili bellek ayrıca gelişmiş ekran teknolojileri ve 12 mp arka kemarasıyle şahane bir model şahsen ben sahip olmak isterim :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.08.2020
    KALİTELİ

    Olumlu yönleri: apple nin güzel bir modeli bence. Hem işletim sistemi olark hem 4 gb ram hem de bellek olarak ( 256 gb ) olarak gayet iyi kayın biraderimde var kullanmıştım rahat ve zevkle kullanılabilecek bir model

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    ON NUMARA

    Olumlu yönleri: Yüksek performans gösteren harika bir cihaz, şarjı uzun süre gidiyor ekran görüntüsü aşırı canlı ve net ses kalitesi muhteşem performans olarak mükemmel bir cihaz marka kalitesini göstermiş, On numara beş yıldız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: İş için kullanıyorum çok fazla seyahat ettiğim için laptoptansa ipad tercih ettim. Klavye takıp bilgisayar gibi kullanıyorum, apple storedan kalem aldım defter gibi not alarak kullanıyorum. Klavyeyi kullanamadığım zamalarda bu şekilde kullanıyorum. Normalde tabletlerde kalemi geç algılıyor ama bunda eş zamanlı not alıyorum. Kısacası bilgisayarı da aratmıyor her işimi kolayca hallediyorum gittiğimiz konferanslarda da yine fotoğraf çekmek için kamerası gayet iyi. Ekran çözünürlüğü de gayet yüksek. Pandemi sürecinde Home Office’e dönünce zoom üzerinden pek çok toplantı gerçekleştirdik ön kamerasının da görüntü kalitesi az ışıkta bile iyi. Wifi çekim gücü de çok iyi laptobun çekmediği internetten düştüğü anlarda sorunsuz bağlanıyor. Ben çok memnunum almayı düşünen herkes tereddüt etmeden alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Her zamanki Apple kalitesi.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.06.2020

    Apple yine pişman etmedi, üç aydır kullanıyorum, çok memnunum. İnşallah sorunsuz bir şekilde yıllarca kullanırım. İndirim dönemlerinde kaçırmayın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    süperrr

    Olumlu yönleri: 12, 9 inç'lik ekran boyutu ile çok kullanışlı ve taşıması çok kolay. Hafif. 256 gb depolama alanı var fazlasıyla yeterli oluyor. Ekran çözünürlüğü çok başarılı gerçekten. Çift kamerası bulunuyor. Elektronik aletler de ilk tercihim her zaman apple.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: uygulamalar arası geçiş hızı iy donma falan yok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Ürün mükemmel. Yani bir tabletten çok daha fazlası. Kalemini de aldım. İş notlarımı falan da tutuyorum. Toplantılarda falan çok kullanışlı. Gerçekten mükemmel. Fiyatı biraz yüksek evet. Değer mi açıkçası daha uygun olabilir fiyatı ama piyasada daha iyisi de varmı bence yok. İhtiyacınız varsa ve bütçeniz yeterli ise kesnlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2020
    "efsane "

    Olumlu yönleri: Apple iPad daha önceki serilerini kullanıyordum...ama bu tablet tamamen farklı.tasarımı inceliği,hızı,performansı,kamera,ses,kayıt...vb bi çok özeliği... Şarjıda gayet iyi gidiyor... Pencil 2 serisi ile gayet mühteşem ikili... Tek sıkıntı cihaz uzun süre kullanımda ısınma söz konusu...

  • Teknosa aracılığıyla, 06.04.2020

    Eğer bir fotoğrafçı ya da videographer iseniz kendinize bir şeyler katmanız gerekir. Müşterilerinize sunduklarınızı altın tepside sunmak gibi düşünün bunu. Müşteri geldiği zaman kötü bir tablet verip fotoğraflarınız bunlar demek var ipad pro verip yüzlerinin gülmesini görmek var. Verdiğiniz paranın hakkını veriyor. Ayrıca basit lightroom düzenlemeleri ile müşteriye şöyle olacak böyle olacak diyebiliyorsunuz. Bir nevi ofis asistanı gibi bir cihaz bu ipad pro. Tavsiye ederim iş amaçlı alınacaksa.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple iPad Pro 2018 64 GB 12.9 İnç Wi-Fi + 3G 4G Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple iPad Pro 2018 64 GB 12.9 İnç Wi-Fi + 3G 4G Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat