Bosch KGE58AW41N Buzdolabı Yorumları

Bosch KGE58AW41N Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2019
    HARİKA, NOFROSTLARA GÖRE ARTISI BÜYÜK

    LOWFROST BUZDOLAPLARI, NOFROSTLARA GÖRE ÇOK DAHA SESSİZ ÇALIŞIR, ÇOK DAHA AZ ELEKTRİK TÜKETİR(NOFROSTA GÖRE YARIYARIYA FARKEDER), ENERJİ KESİNTİSİ DURUMUNDA İÇERİSİNDEKİ ÜRÜNLERİ ÇOK DAHA UZUN SÜRE SOĞUK TUTAR. ÇOK DAHA SAĞLIKLIDIR. TEK DEZAVANTAJI İSE YILDA BİR KEZ BUZ ÇÖZDÜRMENİZ GEREKMESİDİR. ZATEN BUZDOLABINI TEMİZLERKEN ONU DA ARADA YAPIVERİRSİNİZ. BEN 6 YILDIR KULLANIYORUM, ÇOK DA MEMNUNUM. BOSH KALİTESİ DE YADSINAMAZ TABİİ Kİ.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2018
    "Türkiye de kalitenin adresi..."

    Olumlu yönleri: Gayet kulllanışlı ideal bir dolap .

  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2018
    tavsiye ederim

    ürün gayet iyi bir ürün, bir üst modelegöre inox dışında aynı özellikleri var. rakiplere görede nispeten daha iyi görünüyor.

  • NI1 aracılığıyla, 02.12.2016
    Beyaz esya

    Güzel ürün teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 24.09.2016
    Bosch

    Kurban bayramında 10 gün izine çıktım, 10 günde 5 kw saat elektrik kullanmış,  parasal ifadesi, yaklaşık 2 tl lik tüketim. Enerji tüketim yönünden başarılı, dolap tıkır tıkır çalışıyor, mağaza ile taşımayla ilgili sorun çıkmıştı,fakat sorunu söz verdikleri gibi çözdüler, önemli olanda bu zaten. Kendilerine teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 30.08.2016
    A+++

    ürün enerji tüketiminde başarılı ve cok sessiz çalışıyor

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2015
    A+++ low-frost

    Ürün no-frost ürünlere nazaran daha uygun fiyatlı, daha düşük tüketimli. 2 yıldır kullanan bir arkadaşımın dolabını uzun süredir inceliyordum, ben de almaya karar verdim. Çok memnunuz :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KGE58AW41N Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KGE58AW41N Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat