Bosch KGN57AW25N Buzdolabı Yorumları

Bosch KGN57AW25N Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2016
    Gürültülü ve uzun çalışma

    Ürün Tasarımını ailece beğendik ama, gürültü seviyesinde çalışma sesi, gece yatak odasından rahatsız oluyoruz, +4, -18 ayarında uzunca çalışıyor, seyrek ve kısa duruş yapıyor, dolayısıyla enerji tüketimi yükseliyor, 1 kez değişim yapıldı, süreç hala devam ediyor, keşke hepsiburada dan almış olsaydım, iade sanırım daha kolay olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2016
    Güzel ürün fakat bazı eksikleri var.

    Ürününün soğtuması ve bölmeleri güzel. Fakat biraz gürültülü çalışıyor. Artı örneğin 7 dereceye alınca soğutma bölmesinde ürünler bozuluyor, 4'e alınca ise aşırı soğtuyor orta karar diye bir olay yok. Ya hep ya hiç :D

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.01.2015

    Yaklaşık olarak 7 ay önce aldığım bosc'un buzdolabından çok memnun kaldım. Memnun kalmamdaki nedenlerin başında çok az derecede enerji tüketmesi ve fiyatındaki uygunluk ayrıca kullanmaya elverişli olmasındandı. Aldığım ilk günden itibaren gayet memnun bir şekilde kullanıyoruz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.11.2014

    Annem kışlık sebze meyveyi buzluğa doldurmayı çok sevdiği için özellikle dondurucu kısmının alt tarafta olması oldukça kullanışlı oluyor. İki tane sepete istediğiniz kadar şey koyabiliyorsunuz. A+ sınıf olduğu için elektrik tasarrufu da sağlıyor. Uygun fiyata oldukça kaliteli bir buzdolabı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KGN57AW25N Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KGN57AW25N Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat