Vestel 49UB8300 49 inch UHD Uydu Alıcılı 4K Smart LED TV Yorumları

Vestel 49UB8300 49 inch UHD Uydu Alıcılı 4K Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(386 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    yerli mali herkez bunu kullanmali

    tv sahane bu fiyata bu kalite iyi hic tereddut etmeden alinabilir tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    TV İhtiyacınız varsa kaçırmayın

    Alırken biraz tereddütlüydüm. Ama görüntü kalitesi harika. Çerçeve ve ayaklar öyle aham şaham değil. Ama kötü de değil. Ancak görüntü kalitesi ve ses oldukça iyi. Kaliteli bilinen yabancı marka bir led tv daha var evde. çocuk odasına koydum onu. Özellikle TRT 4K kanalında belgesel izlerken görüntü oldukça iyi. Eksileri Kumanda kaliteli ama orta tuşların tasarımı pek ergonomik değil. Yani orta tuşa basmaya çalışırken üst tuşa basabiliyorsunuz. Birde usb den film izlerken ileri sarma hızı max. 8x. Keşke 16 x olsaydı. Daha hızlı filmin istediğimiz kısmına giderdik. Sonuç olarak bu fiyata alına bilecek en iyi tv diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    fiyatına göre gayet iyi, ürünü satan mağazadan yetkili servise kadar sorun yaşamadık. özellikle kargo çok çabuk geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel bir ürün

    Bu paraya çok iyi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    on numara ürün servi ücretsiz gelip kurdu düşünmeden alın

  • HepsiB. aracılığıyla
    F P harika

    Her özelliği olduğu için almıştım ve her özellği rakipleriyle yarışır düzeyde. 4 k uydu alıcı olması ayrca harika. 1 yıldan fazla kullanıyorum çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    GKHN07

    Ürün gayet iyi tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    düşünmeden alın

    Ürün kalitesi görüntüsü sesi tam bir fiyat performans ürünü . hiç düşünmeden alın. 4k görüntüsü çok iyi. tek sıkıntısı internetten dizi film izleyememek . Ama netflix denen uygulama çok iyi. haberiniz olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşem

    Ürünü 2017 ocak ayından beri kullanıyorum, pc ve ps4 bağladım sorunsuz çalışıyor çok memnunum, kafanızda soru işareti varsa fiyat olsun onun haricinde gönül rahatlığıyla alabilirsiniz...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ben 2 yıldır kullanıyorum televizyon genel olarak performansından memnunum.Mesela bilgisayarımın desteklemedigi 4k ve x265 formatindaki yüksek kalite filmleri izleyebiliyorum fakat 4k kalite desteği sanıyorum yetersiz çünkü diğer marka tvlerde cam gibi görüntü olurken Digitürk 77.kanal HD kanal ile Digitürk 400.4k kanal ile arasında çok az fark var.Fakat içerdiği özellikler ve fiyatına göre iyi bir ürün.Fakat şunu belirteyim smart tvyi özellikle ip TV fazla kullandığınızda kendi kendine kapanıp açma sorunu oluyor.Bu yüzden dikkat etmenizi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatina göre harika bir ürün!

    Ayni ozellikte diğer markalara daha fazla para vermeye gerek yok, gayet basarili kaliteli ürün yapmışlar. Eksi yanlari çerçeve biraz kalin, kumanda performansi ve kanal geçişleri yavaş kalıyor. Bunlari sorun etmeyecekseniz bu fiyata daha iyisi zor bulunur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    49ub8300

    tam bir fiyat performans ürünü. diğer markalara bos yere para vermenize gerek yok 1 haftadır inceliyorum cok kullanisli ve goruntu kalitesi oldukca yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    super

    kesinlikle hepsiburada çok hesaplı bir site.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans servis.

    fiyat ve kalite açısından mukemmel. istanbuldayım servis i hic bu kadar iyi beklemiyordum geldi titiz bir şekilde kurdu ayarlarını yapıp anlatıp gitti hiç bir alru sormama gerek kalmadı. 4k sı cok iyi renkler tam istediğim gibi

  • HepsiB. aracılığıyla
    VESTEL VESTEL

    TV DUVARA CUK DİYE OTURDU .ÖZELLİK ZATEN SAYMIYORUM ANLATILMAZ YAŞANIR DİYORUM ;) ..KARGO YURTİÇİ İTİNAYLA İLGİLENİYORLAR ..PİYASAYA GÖRE ALINABİLECEK EN İYİ TV .SAMSUNG LG PHİLİPS ALICAĞINA..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    bu fiyata daha iyisi bulunmaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    fiyat olarak piyasadaki en iyi televizyon servis hemen kurulumu yaptı teşekkür ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    TEŞEKKÜRLER

    Yorumlar kararimda etkili oldu.Fiyatina göre en iyi tv. Daha once Hepsi burada ayrıcalığını yaşadığım için tereddütsüz aldim,siparis sonrasi 3 is günü dolmadan saglam itinali teslim edildi.Görüntü kalitesi bir çok tv den daha iyi. TEŞEKKÜRLER HEPSİ BURADA..........

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyata göre t.v.

    T.v. Geçen hafta kullanmaya başladım ,tv hakkındaki görüşlerim şunlardır. Kanal geçişleri Orta hızda diğer Vesteller modelleri ile aynı diyebilirim (48fb7300 gibi) görsele takılmıyorsanız panel çerçevesi biraz kalın bunun dışında tv de göze çarpan durum yok fiyat performans karşılaştırması yapılacaksa alınabilecek bir televizyon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata bu ürün, Harika

    Çok tereddüt edip alsamda ürünü alıp kullanınca fiyatına göre çok iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Almak isteyip tereddütte olanlar düşünmesin. Bu ürün kaçmaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 49UB8300 49 inch UHD Uydu Alıcılı 4K Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 49UB8300 49 inch UHD Uydu Alıcılı 4K Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat