LG 49UK6100 49" 123 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları

LG 49UK6100 49" 123 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 11.01.2019
    fevkalade güzel

    Menüsü kullanışlı, kanal gecicleri her dahili uydu alıcılı tv ler gibi biraz geç 2-2.5sn görüntü kalitesine bayıldım muhteşem ve çok net. Full HD kanallar bile full HD bir tv ye göre daha net. Ses odayı doldurup kulağınızı doyuran cinsten temiz ve kaliteli.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 08.01.2019
    Kargolanma süreci ve ürün kalitesi

    Samsungun 49uk6200 siparişini sizden yaklaşık 4 gün önce vermiştim. Aslında daha öncedende sizlerden boyut olarak daha ufak siparişler verdim hiç bir sorun yaşamadım. Bu sefer ürün daha büyük ve pahalı olduğu için biraz tedirgin oldum. Ama ürün hem 2 gün içerisinde teslim edildi hem kurulum sürecinde hem ürünün teslimatı sürecinde hiç bir sorun yaşamadım. Ürünün kurulumunu sağlattıktan sonra bir kaç günde cihazı kullandığımda ses kalitesi görüntü kalitesi kanal geçme hızı smart özelliği olsun tamamen kusursuz diyebilirim. Bu siparişte sizlerden çok memnun kaldım bundan sonrada gönül rahatlığı ile sizlerden sipariş verebilceğimi biliyorum ve tv almayı düşünen arkadaşlarımada kesinlikle sizleri önereceğim...

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 03.01.2019
    Çok iyi!

    Geçen ay yeni evimiz için aldığım bu televizyondan çok memnum. Diğer tvlerde ayaklar hep ortada oldugu ıcın ben bıraz endişeleniyordum düşermi masaüstünde sağlam dururmu bunda durum farklı her iki köşesinden ayak var daha sağlam duruyor zaten . Maç yayınlarını izlemek için özellıkle bu tvyi aldımki parlama ve cok fazla ışığı engellesin ürün tamda belirtildiği gibi fiyatıda piyasaya gore oldukca uygun alın kaçırmayın derim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 03.01.2019
    fiyat ve kalite

    Web sitenizden 49uk6200 siparişi verdim. 2-3 tane teknoloji firmasında aynı ürüne baktığımda en iyi fiyat sizlerde olduğu için daha öncedende sizden sipariş verdiğim için yine güvenerek siparişim verdim. Ürün 2 gün içerisinde tarafıma ulaştı kurulumunu sağlatıp kullanıma başladıktan sonra buryada bir kaç cümle yazmak istedim. 4K ULTRA hd smart dahili uydu alıcılı 1600hz tarama hızına sahip bu kadar kaliteli bir cihaz bu fiyatta iken kesinlikle almayı düşünenen kişiler varsa bence hemen sipariş vermelidir.Kargo sürecindede bir sorun yaşamadığım için emeğinize teşekkür etmek isterim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.01.2019
    İSTEDİĞİM KALİTEDE

    Smart performansı ve panel kalitesi tam istediğim gibi. Genelde internetten film izliyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. LG 49UK6200 modeli smart tv severler için fazlasıyla yeterli düzeyde.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.01.2019
    EN İYİ FİYAT

    Daha öncedende sizlerde mikrodalga fırın siparişi vermiştim kargo süreci olsun veya ürün hakkında bilgi alma olsun gayet memnun şekilde alışverişimi sonlandırmıştım . Bizim ufaklık tv yi kırdığı için yeni bir tv almak için baya araştırma sağladım ve en uygun fiyatı sizlerde gördüğüm ve daha öncede memnun ayrıldığım için tekrar sipariş verdim 49uk6200 hep teknik olarak hem fiyat olarak en iyi sizin tarafınızdan satılmakta . Ürün elime dün geldi ve kurulumunu sağlattım 2 gündür kullanıyoruz ve yine çok memnun kaldığım için teşekkürümü iletmek istedim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.01.2019
    49 inc kalite ve fiyat

    49UK6200 modeli diğer firmalara göre en uygun sizde gördüm teknik özellikleri cidden bu ürünün çok iyi dahili uydu alıcısı 4k özelliği smart desteği 1600hz tarama hızı bu fiyata alınabilcek en iyi cihaz bence . Ürünün kargolanması konusundada hiç bir sorun yaşamadım ve kurulumunu sağlatıp kullanmaya basladım . Üründen çok memnun kaldığım için sizlere önermek istedim . Kargo sürecinde ve ürünü almadan önce görüştüğüm personellerede ayrıca teşekkür etmek isterim

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.01.2019
    Gerçekten ürün çok güzel

    Ürün gercekten hakediyor parasını çok memnun kaldık alacak olanların kafasında soru işareti kalmasın.Teslimat konusunda İstanbul Bilişime çok teşekkür ediyorum,bu konuda çok iyiler.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 01.01.2019
    Super

    Ürün 1 gün içerisinde elime ulaştı daha kutusunu açmadım 2 ay sonra açıcam fakat kargonun hızlı bir şekilde ulaşması artı bir yönü. Üründe bir sıkıntı çıkmazsa alınabilecek en iyi TV lerden biri zaten LG tüm televizyonlar içerisinde en iyisi firmaya ve kargo şirketine ayrıca teşekkür ediyorum.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 31.12.2018
    Yeni model tv

    Yakın zamanda taşınma durumundan dolayı eski televizyonumu değiştirmem gerektiği için bu modeli aldım. Önceki televizyonum eskiydi ve 102 cm di. Şimdi 123 cm olan 49UK6200 modelini aldım. Oturma odama tam ideal oldu. 4k uydu alıcısı ve smart özelliğide var.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 27.12.2018
    Oğlumun Odak Noktası...

    aslında tvyi oğlum için aldık odasında Play Station oynamak vakit geçirmek istiyordu. Normalde salondaki tvye bağlıydı ancak malum orda geçirdiği vakit yüzünden ikinci bi tvye ihttiyaç duyduk.yorumlarına farklı sitelerden bakıp bana bunu alın diye tutturunca bizde araştırdık babasıyla . öncelikle fiyatına göre oldukça etkileyici bir performansı var 4k özelliğiyle oyunlarda oldukça iyi sonuç aldıgını görunrusunun hdaha ıyı olduğunu soyluyor. 3 Hdmı girişi olması hem oyun konsolunu hem ses sistemini hemde uydu alıcısını bağlayabildik. oynadığı oyunun cıkardıgı seslerı soylemıyorum bile ses sistemi o kadar iyiki bazen komşulardan sikayet bile gelir oldu.Arkadaşlar bu siteden alınan ürünlerin ambalajı teslimatından birde müşteri hizmetlerinin yardımcı olmasından cok memnun kaldım sizede tavsiye edıyorum kesinlikle alın.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 22.12.2018
    LG KALİTESİ ORTADA

    Tv nin fiyatı en uygun istanbul bilişimde buldum. Görüntü kalitesi çok net ve canlı. Android telefonunuz varsa LG TV PLUS uygulamasyıla smart özelliğini kullanmak daha kolay oluyor.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 18.12.2018
    Aciliyet ve güven

    Çok acil olduğu için belirtmek istedim . Sitenizden az önce 49uk6200 siparişi verdim. Vermeden önce gerekli araştırmaları sağladım ve diğer teknoloji firmalarına göre en uygun fiyat sizde . Ayrıca 4k ultrahd smart dahili uydu alıcısı 1600hz tarama özellikleri gibi fiyatına göre çok kaliteli bir cihaz olduğunu belirtmek isterim. Asıl yazmamdaki sebep şu ki evdeki televizyonumuzu 3 yaşındaki çocuğum oyuncak atarak kırdı :( ve şuanda tv siziz. o yüzden hem acil şekilde sipariş verdim hemde kırılmaz ekran koruyucu ekledim. En kısa sürede teslim edeceğinize inanıyor ve başarılarınızın devamını diliyorum

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.12.2018
    çok beğendim

    ürün bugun elime ulastı kurulumunu yaptı arkadaslar ve ürünü gerçekten çok beğendim renk doygunluğu filmlerdeki kalitesi beni aşırı mutlu etti

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 12.12.2018
    Dört Yıldız

    Bence bu fiyata alınabilecek sorunsuz led smart hız normal fiyata göre ben ce alınabilir ama lg den şaşmayın daha önce plazma vardı onun sesine alışmıştık bu biraz daha zayıf ses olarak ama optik çıkışı olması amfiniz varsa harika ses alabilirsiniz

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 05.12.2018
    istanbul bilişim güvencesi

    Sizden 3 ay önce bir notebook almıştım gönderiminde ve ürünün kalitesinden çok memnun kalmıştım . Bu sefer eski tv mi değiştirmek istedim. Araştırmalarımın sonucu fiyat olarak en uygun sizde görmeme çok sevindim zaten güven dereceniz bende %100. hem okuduğum yorumlar hemde araştırmam sonucu güç tüketimi konusunda cidden çok iyi bir cihaz 4k dahili uydu alıcısı ve smart özelliği yanısıra 1600hz tarama hızı ile cihaz cidden tam bir kalite. Az sonra alımımı sağlayacağım lütfen ilgilenip gerekli özeni yine göstermenizi temenni ederim :))

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 05.12.2018
    hızlı kargo

    ürünü gece sipariş verdim gündüzüne geldi bu ne hız arkadaşlar sağolun. Küçük ekrandan buyuge gecince göze buyuk geliyor ama alışıncada vazgeçilmez oluyor. film izlemeyi sevenler kaçırmasın

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 03.12.2018
    Yılların kalitesi

    Bu zamana kadar aldığım bütün cihazlar lg olmuştur belki hastalıktır bendeki ama bu güne kadar hiç sorun yaşamadım bu cihazıda sitenizde uygun görünce aldım model yükselttim ve yine yanılcağımı sanmıyorum kalitesini konuşturmuş yine lg

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 01.12.2018
    BAŞARILI

    eski televizyon plazmaydı görüntü kalitesinden memnundum ancak elektrik tüketimi çok yüksekti . Bu ürünün görüntü kalitesi daha kaliteli ve elektrik tüketimi çok daha iyi .wifi özelliği 4K olması ve bir sürü özelliğe sahip smart TV olması ürünü öne çıkartıyor. tek eksiği sihirli kumanda olmaması.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 07.11.2018
    LG ŞAŞIRTMA BENİ

    Eskiden beri LG kullanırım tasarımını hızını seviyorum önceki tv yüksek elektrik geldiğinden dolayı yanmış tekrar lg aldım bu sefer kasko yaptırdım işi garantiye aldım yani görüntü kalitesi çok güzel trt 4k da özelikle neredeyse görüntünün içinde gibisiniz ses çıkışlarıda güzel net ve canlı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 49UK6100 49" 123 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 49UK6100 49" 123 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat