Philips SHS390 Kulaklık Yorumları

Philips SHS390 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi bir ürün

    Ürün elime yeni geçti hemen denedim.Bass özelliği düşündüğümden çok daha iyi.kulak ve boyun kavrayışı da takdiri hakediyor ve hepsiburada fiyatı da piyasanın altında yavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kargo Hariç Süper Ürün...

    Bu Kulaklıktan DAha Evvel Kullandım. Kız Arakdaşımın Çok Hoşuna gittiğini Görünce Bir adet de Hepsiburadadan almak istedim. Ürün mükemmel ses veriyor. Kulağınızı kavrıyor ve bass, tizzleri kesinlikle çok güzel duyuyorsunuz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2011
    süperrr

    Bu ürünümü mouse ile birlikte almıştım süper ötesi ses kalıtesi çok iyi kulağınıza takmadan bile dinleyebilirsinz:) o kadar dışarıya ses veriyor yani...Tabi bu biraz kötü bir özellik olsada ben gayet memnunum....

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2011
    ömrü uzun değil!

    kulaklıklarda belli bir zamandan sonra rastlanan bir sorun temassızlık. Bu üründe 1 yılı dolmadan meydana geliyor. Kulaklardan biri tamamen iptal oluyor ve garanti kapsamına girmiyor. iki kere hataya düşüp aynı ürünü kullandım tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2010
    İdare eder..

    Bu ürünü geçen hafta bu siteden markasına güvenerek aldım. Ancak beklediğim gibi çıkmadı. Kutusunda hassasiyet olarak 106 desibel yazmasına rağmen düşük. Ayrıca kablosu işe yaramaz, ucuz mal görüntüsüne sahip. Bu kulaklığı bilgisayar, tv, mp3 çalar gibi farklı müzik kaynaklarında denedim. Ses tatmin edici gelmedi. Kulaklıklarda müzik kaynağı ve kulaklık gibi kablo kalınlığı da istediğiniz sesi almada etkili. İnce kabloya sahip kulaklıklar beklentilerinizin altında ses veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2010
    Ürün fiyatına göre ideal

    ürünü 3 gün önce sipariş verdim ve elime yeni ulaştı.hemen denedim ses oldukça yüksek ses bekleyenler bu ürünü almasın ses düzeyi cok yüksek değil fakat ses net ve anlaşılır derecede..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2010
    gayet yeterli bir ürün.

    ürünü yaklasık olarak 2 3 aydır kullanıyorum. benim için yeterli bir ürün. sesi falan güzel veriyor. kaliteli bir ürün bass özelliği cok iyi. kulakta uzun süre kaldığında kulağı biraz ağrıtabilir doğal olarak.tavsiye ederim almak isteyenlere.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2010
    çok özel bi ürün!!

    ürün bugün bana ulaştı..hepsiburadaya teşekkürler..ürün çok özel hakkaten kendini belli ediyor.ses kalitesi çok iyi diğer kulaklıklarla farkı hemen anlaşılıyor. hafif şık sağlam pişman olmazssınız..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2010
    Dayanıklı

    Birçok kere yere düşmesine ve kablonun üzerinden sandalye ile defalarca geçmeme rağmen hala sorunsuz çalışıyor. Uzun süreli kullanımda(3saat+) kulakta biraz ağrı yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2010
    philips kalitesi

    arkadaşlar ürün bugün elime geçti almadan önce tereddüt etmiştim ama kullanmaya başladıktan sonra gerçekten çok memnun kaldım normal kulaklıktan bile daha fazla ses veriyor baslar çok iyi bu fiyata göre bence çok uygun alın kesinlikle pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2010
    Ergonomik

    Siparişi dün verdim, bugün elime ulaştı. İlk defa bir ürünü bukadar hızlı aldım :)) Ürüne gelince kullandığım eski kulaklığa göre sesi biraz boğuk gibi geldi. Yüksek sesli müzik dinleyenler için bir dezavantajı var, dışarıyı rahatsız edecek derecede ses veriyor. Öyle dolmuşta, otobüste tam gaz şarkı dinlemek isterseniz çevrenizden şikayetler gelebilir. Bunlar dışında ergonomik olarak kullanımı rahatsız etmiyor. Tavsiye edebilirim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2009
    Fiyatına göre çok iyi

    süper hızlı gönderi olayını anlamadım normalde alışveriş yaptıgım sitelerle aynı farkyok ama ürün fiyatına göre iyi başka markalarda var ama çogunu deneme imkanım oldu bence budur tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2009
    Şık Tasarım

    Beklentileriniz çok fazla ise mesela superbass vs.. bu ürün size uymaz. Yok benim gibi ufak ufak etrafı rahatsız etmeden müzik dinleyecek yada diğer işler yapacaksanız tamda size göre diyebilirim. Tek kusuru kablosu çok kısa 1 m. civarında bir kablosu var oda kasadan bağlantı için sıkıntı. Yok benim kullandığım gibi masaüstüne bağlayacaksanız problem olmuyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2009
    fiyat/performans oranı yüksek

    bass beat özelliği etkili ve çok iyi bassları var. Tiz ler o kadar iyi değil ama equalizer ayarlarıyla biraz oynayarak yeterli seviyeye getirilebiliyo. Alınılabilitesi yüksek bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2009
    Çok güzel

    Arkadaşlar ürünü yeni aldım ses yükseliği süper, bassta gerçekten hissedilir derecede bu fiyata alınabilecek en iyi ürün. 10 üzerinden 10

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2009
    Harika bir ürün

    çok güzel kullanışlı ve rahat bir kulaklık. ses kalitesi çok güzel. diğer ense kulaklıklarına göre çok rahat. kulaklarda hiç bir basklı yapımıyor. kulak arkasını acıtmıyor. bu kullaklıktan vaz geçemem. ince bir jakı var. Masaüstü bilgisayar için kablosu biraz kısa gelebilir. masa üstünde kullanacaksanız ilave olarak uzatma kablosu almanızı öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHS390 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHS390 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat