Apple Watch Series 4 44 mm Gümüş Rengi Alüminyum Kasa ve Deniz Kabuğu Spor Loop Akıllı Saat Yorumları

Apple Watch Series 4 44 mm Gümüş Rengi Alüminyum Kasa ve Deniz Kabuğu Spor Loop Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Apple Watch S4 44mm

    Ürün gayet güzel paketlenmişti tam olarak 1 günde elime ulaştı. Ek olarak güzel cihaz fiyata değiyor imkanı olan herkes alsın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Ürünün siparişini pazar akşamı verdim salı günü elimdeydi. Ürün sapasağlam ve kısa sürede elime ulaştı teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Troy Apple

    Troy Apple dan verdim. Günü Gelmeden Gönderemeyeceklerini Belirttiler. Ben Rica Ettim Ve Erken Teslimat Sağladılar. Üründen Bahsetmeye Gerek Yok. Teşekkürler ❤️

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2019
    Şu an en iyisi bu

    Ben HB'den değilde başka bir teknoloji mağazasından aldım. Siyah rengini aldım. Fiyatı da aynıydı zaten. Gidip görerek almayı tercih ettim. Daha sonra bir de Apple kırmızı loop kordon aldım. Güzel uyum sağladı. Ürün hakkında söyleyecek bir şey yok. Çok çok başarılı bir saat. 5 serisi almanıza gerek yok. 4 serisi işinizi çok rahat görecektir. Arasında çok az fark var zaten. Daha fazla ödemeye değmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2019
    Saat varya mükemmel

    Hakiki saat kardeşim biraz geç geldi ama deydi 5 günde geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2018
    Tek kelimeyle mükemmel

    Çok başarılı, elim ayağım oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2018
    Ürün çok güzel ancak pahalı

    Ürün çok başarılı. Yenilikçi özellikleri rakipsiz. Ama pili yine de az gidiyor . 1 gün çok az. E-simli modelleri gelecek yakında. O zaman telefona da ihtiyaç kalmayacak. Hepsiburada indirim yapmasını bekliyorum almak için. Her zaman farklı fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Bekliyoruz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple Watch Series 4 44 mm Gümüş Rengi Alüminyum Kasa ve Deniz Kabuğu Spor Loop Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple Watch Series 4 44 mm Gümüş Rengi Alüminyum Kasa ve Deniz Kabuğu Spor Loop Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat