Wiky Watch 2 Pembe Akıllı Çocuk Saati Yorumları

Wiky Watch 2 Pembe Akıllı Çocuk Saati yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Hayal kırıklığı

    8 ay kadar çalıştı. Son aylarda şarj olamama sorunu vardı. Şimdi artık açılmıyor. Okullar tatil oldu diye sanırım...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    gayet kullanışlı bir cihaz ertesi gün elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Urun ertesi gun elime ulasti guzel paketlenmis sorunsuzudu. Calistirma da zorlandim ki bunda saticinin bir sucu yok. Telefonla bir sekilde baglanti kuramiyor donanim formdan bayagi bir okuduktan sonra ertesi gun calistirmayi basarabildim ses kalitesi gayet guzel. Telefon koldan ayrilinca uyari mesaji geliyor. Telefonu dugmesinden kapamaya calistigimizda surekli sos aliyorum uzaktan kapayalim bari dedik. Cok onemli degil. Kendi sitesine oranla gayetuygun bir fiyata aldim. Simdilik sorunsuz. Beklentilere gore memnuniyet degismekle birlikte biz memnunuz. Hizli ileti icin tesekkur ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Değmez

    Ürüne verereceğiniz oaraya kesinlikle değmez uygulama yetersiz basit bir tarih ayarlaması bile yapamıyorsunuz piyasada cok daha iyi muadilleri var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ara sıra, bazı bazı..

    ürün arasıra konumu doğru gösteriyor , bazen de hakikaten doğruymuş gibi tereddütsüz bir şekilde 500 metre ileride bir apartmanı işaret edebiliyor, olur da çocuk kaybolur, saaatinden bulurum diyorsanız geniş çaplı bir arama yapmaya hazır olun. ben memnun değilim, sık sık da inernete bağlı değil diye uyarı geliyor....

  • HepsiB. aracılığıyla
    Cok kotu bir marka WIKY

    Urunun saglam oldugunu dusunupte almayin kesinlikle, en ufak sorununuzda firma urunun arkasinda durmuyor ve cok basit sorunlar icin bile sizi gunlerce mesgul edebiliyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güvenli ve hızlı servis için teşekkürler....

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.01.2021

    iyi bir cihaz kulaklık gırısı ıyı olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2019
    Şarj dayanıksız

    İlk günler iyi gibiydi fakat bi kaç hafta sonra şarjı bir günü bile çıkarmaz oldu ki pc yada powerbank harici şarj etmememize rağmen. Konum ve arama özelliği güzel sorunsuzdu fakat şarj olayı çok can sıkıcı bi hal aldı bile. Az para değil gidip basit bir cep telefonu alsaydım keşke demiyor değilim şimdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2019
    Üç Yıldız

    fena değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2019
    Çok fazla sorun

    Bu marka gpsli saatlerde kötü yorum çok fazla gördüm okudum başka yerlerde. Dikkat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2018
    Beş Yıldız

    teslimat 24 saat olmadan gerçekleşti. Kullanımı ve kurulumu kolay. Özellikle okula giden çocuklarımız için gereken bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2018
    Üç Yıldız

    Su geçirmez özelliği olmaması dışında diğer özellikleri iyi. bence su geçirmez bir ürün almayı düşünelim derim. ben aldım memnundum ama torunum suya düştü hemen müdahale ettik ama kurtaramadık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2018
    Dört Yıldız

    İş görür ancak beklentiyi çok yüksekte tutanlar için hayal kırıklığı olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2018
    İŞ görür.Fiayatına göre iyi

    Fiyatına göre iyi.Saat üzerinden değil .Ebeveyn ait akıllı telefon üzerindeki uygulama ile ayar yapılabiliyor. 60 aylık erkek çocuğu çok rahat arama yapabiliyor.Minik bir kullanım kılavuzu var.yeterli.Malzeme kalitesi zayıf ama yeterli.Dokunmatik iş görüyor.Uzaktan Kapama var.Açma yok. GPS Her kontrolde uygulama üzerinden güncelleme yaparsanız 10mt kadar doğru gösteriyor.Ses alış verişi çok iyi.Arandığında otomatik açılma var mı bilmiyorum ben bulamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2018
    Dört Yıldız

    Daha iyi olabilirdi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2018
    olumsuz

    saat için başka sitelerde dahil tüm yorumları okudum, araştırdım hatta ürün TR yetkili bayisini aradım. saat on numara ancak su geçiriyor. yani kullanıcı nihayetinde çocuk bu yüzden bozuşma ihtimali çok yüksek..

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2017
    Wiky Watch 2 Akıllı Çocuk Saati

    1-Ürünün uygulaması yüklenmesi işlemi kolay ve kitapçıkta anlatılmış. 2-Ürün uygulaması içinde reklam barındırıyor açıyorum reklem giriyor devreye 3-ithalatçı firma bu uygulamanın parasını ödemiyor mu acaba 4-Anlık takip yapamıyorsun yenile dediğin zaman bekliyor uygulamayı kapatıp açman gerekiyor. 5-Şarj kablosu çok basit ve sonrdan eklenmiş gibi duruyor. 6-SOS alarmı için başka bir düğme konulsa iyi olurdu.Bazan kapatacağım derken SOS alarmı veriyor. 7-Saat çıktı mesajı iyi 8-WİFİ ye bağlandığı zaman bambaşka bir yeri gösteriyor.Çocuğun eve geldiği bu şekilde anlıyorum. 9-Konuşmayı Dışarıya veriyor bir kulaklık girişi olsaymış iyi olurdu.Konuştuğunuz herkez duyabiliyor. 10-Bunların dışında bu fiyata biraz pahalı sistem. 11-Çocuğunuza bu telefonu alana kadar bu paraya bir normal akıllı telefon alın ve bedava olan life360 uygulamasını yükleyin anlık nereye gittiğini harita üzerinden yenileyerek görebilirsiniz. 12-Hepsi burada ya ve kargo ya teşekkürler. Hiç bir sorun yaşamadım. Saygılarımla

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2017
    Gayet iyi

    Gayet güzel ihtiyacınızı karşılayacak tır

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2017
    Beş Yıldız

    güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Wiky Watch 2 Pembe Akıllı Çocuk Saati kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Wiky Watch 2 Pembe Akıllı Çocuk Saati yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat