Garmin Vivosmart 4 Siyah Akıllı Bileklik Yorumları

Garmin Vivosmart 4 Siyah Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün biraz küçük

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün biraz küçük

  • NI1 aracılığıyla, 22.08.2020

    Uzun araştırmalardan sonra aldım. Halen bu ürün kadar tüm özelliklerin birarada yer aldığı başka bileklik yok. Garmin Connect uygulaması da çok başarılı. Uygulamada öok detaylı verilere ulaşabiliyorsunuz. Vivosmart 5 çıkana kadar en iyi akıllı bileklik bu.

  • NI1 aracılığıyla, 05.08.2020

    Ürünü hediye etmek üzere aldım. Halen aynı markanın Vivosmart 3 modelini kullanıyorum. Çok memnunum. Bu bir üst model olduğu için çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.06.2020
    Güzel ürün, hızlı ve sorunsuz alışveriş

    Ürün çok kaliteli gerçekten memnun kaldım. Sipariş verdiğim gün kargolandı ve ertesi gün elime ulaşmıştı. Satıcı firma da çok ilgili. Bu tip bir ürün almayı düşünen herkese kesinlikle tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 29.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Hız ve özenli ambalaj için teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 16.03.2020

    Nabzı diğer üç aletimden Omron tansiyon aleti, Beurer oksimetre ve Sigma göğüs bantlı nabız ölçer) daha düşük gösteriyor.Oksimetre de Beurer'e göre biraz daha düşük gösteriyor. Ancak neyi ne kadar düşük gösterdiğini bildikten sonra benim için mesele yok. Adım sayarı başarılı. Cep telefonu yazılımı ve onunla eşleşmesi sorunsuz. Kaliteli bir alet. Artık saati öğrenmek için cep telefonuna bakmaktan kurtuldum. İnce, şık bir tasarım. Kayışı esnek olduğundan rahatsız etmiyor. Yalnız alacakların kayış uzunluğuna dikkat etmesi gerekiyor. İki kayış uzunluğu seçeneği var: Smal/Medium ve Large. Üreticin sitesinde bunların kaç cm bilek çevresine denk geldiği bilgisi var.

  • NI1 aracılığıyla, 10.07.2019
    iyi

    İyi. Dürüst oldukları için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2019
    Beş Yıldız

    Gayet güzel bir ürün....

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel bir ürün....

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Garmin Vivosmart 4 Siyah Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Garmin Vivosmart 4 Siyah Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat