Bosch KDN75VW30N A++ Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı Yorumları

Bosch KDN75VW30N A++ Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hasarlı geldi ve ceva lojistik berbat bir kargo hiç bir şekilde hizmetten memnun kalmadik

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı ve aracılara teşekürler. Teknofish satıcı Borusan taşıyıcı Ürün istediğim köy adresine teslim edildi ve Servis ile kuruldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hem zamanında geldi, hem de montaj da zamanında yapıldı. Bosch kalitesi ortada. Ürüne gelince çok geniş. Hanım çok beğendi. Kullanışlı. Bu ürünü alan kişi derin dondurucu almasına gerek yok. Gayet sessiz çalışıyo. Tavsiye ediyorum kesinlikle.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet geniş. Derin dondurucu bölümü de ihtiyaç duyulan genişlikte. Sessiz. Bosch nin her ürünü hakkını veriyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2021
    beğendim

    Olumlu yönleri: Ürün gerçekten muhteşem performansa sahip ve oldukça sessiz bir ürün. Büyük iç hacimli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.01.2021
    kullanışlı

    Olumlu yönleri: Öğrenci evime taşınınca bir buldolabına ihtiyacım oldu annem de babam da bunu almak istedi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Boyutu biraz küçük ama iç hacmi çok geniş bir buz dolabı. Fiyat olarak diğer buzdolaplarına göre uygun ama bu buzdolabı özellik olarak daha güzel bir buzdolabı. Çok sessiz çalışıyor. En düşük ayarda çalıştırmama rağmen içerideki bütün yiyeceklerim buz gibi oluyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    "MEMNUN KALDIM"

    Olumlu yönleri: Elektrikten %40 tasarruf sağlayan soğutma performansı mükemmel olan şık bir tasarımı olan yüksek performansa sahip kaliteli olan buzdolabımdan memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "BEĞENDİM"

    Olumlu yönleri: dolap alacağım arkdaşlar bunu çok önerdi şimdi inceledim de güzelmiş sahiden . Üstten donduruculu ve 550 lt hacimli bir no frost dolap. Haliyle dondurma ve soğutmaada da bir hayli iyi. Beğendim ben de alabilrim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: 140 lt dondurucu net hacimli toplam da 550 lt hacme sahip , hızlı soğutma ve hızlı dondurma özellikli buzmatiği de olan bosch un sevdiğim bir buzdolabı modeli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Sorunsuz teslim aldık. Keşke tüm ürünlerimizi böyle teslim alsak. Sonraki siparuşlerde bizi üzdünüz. Mümkün mertebe bu siteden alışveriş yapmayacagım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.03.2020
    "bosch buzdolabı"

    Olumlu yönleri: Buzdolabı 1 hafta sonra geldi. kurulumu yapıldı. Kullanıyoruz. şimdilik mumnunuz. Teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Annemlere aldık bu buzdolabını ge.çen sene. Çok eski modeldi artık tekliyordu biz de ablamla beraber bu buzdolabını aldık anneme. Çok kullanışlı , kaliteli bir buzdolabı. Soğutma performansı faşlan çok çok iyi. Hem derin dondurucu kısmı hem de normal dolap kısmı çok başarılı. Almayı düşünen herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: Ürünün çok güzel çok ince bir dizaynı var dış görünüş olarak çok sevdiğim ürünlerden bir tanesi iç özelliklerde piyasadaki normal bir buzdolabı özelliklerine sahip öyle farklı çok garip bir özelliğe sahip degil Ancak tek Şikayetim farklı bir özelliğe sahip olmamasına rağmen piyasadaki diğer ürünlerden çok daha fazla bir fiyat istemeleri Bunun haricinde bir şikayetim olmadı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: sağlam dayanıklı bir buz dolabı gerçekten teknik özellikleriyle kullanışlı olmasıyla diğer buzdolaplarından hemen farkını gösteriyor a sınıfı hem düşük enerji harcıyor hem de bir özelliği sayesinde yiyecekleri dondurmadan bozmadan uzuzn süre muhafaza edebiliyor çok hoşuma gitti çok memnun kaldım bosch markasının bu ürününden

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2019
    "süperr performans"

    Olumlu yönleri: Bayağı güzel bir buzdolabı. Çok kullanışlı. Sessiz sessiz çalışıyor kimse hissetmiyor bile. Fiyatı biraz pahalı ama özelliklerine bakınca gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Meyve ve sebzeler uzun süre çürüşmeden kalabiliyor. Diğer ürünlere göre daha az enerji tüketiyor. Enerji tasarrufu sağlıyor. Dondurucusu da kaliteli. Tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Geniş rafları sayesinde daha fazla ürün alabiliyor özel yumurtalık bölmesi ve soğutması harika küçük derin dondurucu kısmı diğer doplalara göre gniş sayılır ve etleri koymalık tam enerji tasaruflu bir ürün ve güzel paketlenmiş hiçbir hasar olmadan geldi güvenilir ve hızlı kargo

  • NI1 aracılığıyla, 12.08.2019
    bosch brüt ve ic hacim konusunda yanıltıyor

    ürün sogutma konusunda işini yapıyor sebzelik ve 0 derece olmasi guzel.urunun orta cam raflari egilip sallanıyor plastikten imal edilmis hiç sevmedim yeniden cam kestirmek zorunda kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2019
    Bir Yıldız

    berbat

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: eskı tıp bır buzdolabı yanı dondurucu bölmesı ustte bu dolabın. Hanı daha kullanıslı olmasından zıyaden bız dondurucu bölmesının genıs olması nedenı ıle sectık bu dolabı. 140 lıtre gıbı net bır dondurucu hacmıne sahıp bu dolap. A++ enerj tuketımı ıle de calısıyor. yanı cok memnun kaldık bız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KDN75VW30N A++ Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KDN75VW30N A++ Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat