Siemens KG86NAI30N A++ 682 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox Yorumları

Siemens KG86NAI30N A++ 682 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.06.2020
    "."

    Olumlu yönleri: .. Olumsuz yönleri: .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.01.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Buzdolabım diye demiyorum gerçekten mükemmel ötesi. Hangi özelliğinden başlasam bilmiyorum. Ben seçtiğim için mi ama ne kadar övünsem az geliyor buzdolabımla :)))) Ama şaka değil gerçekten mükemmel. Dolap hacmi bir kere mükemmel. 682 litre gibi neredeyse puzle dolapların hacmine yetişiecek :) Büyüklüğü çok iyi. Derin dondurucu kapasitesi de normal dolap kapasitesi de performansı da çok çok iyi. A++ enerji tasarrufu ile çalışıyor. Çok sesssiz çalışıyor. Yiyeceklerimiz çok uzun süre tazeliğ,ini koruyarak çürümeden saklayabiliyoruz. Pgerçekten çok kaliteli. Almayı düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.11.2019
    güzel

    gayet kullanışlı bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Siemens markasının üretmiş olduğu bu buzdolabı piyasadaki diğer buzdolabı larından çok daha fazla özelliğe ve çok daha fazla dayanıklılığa sahip olduğu için tercih ettim Komşumun tavsiyesi üzerine aldım ve çok da iyi yapmışım uzun yıllardır Sapasağlam kullanmaktayım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2019
    "memnun kalmadım"

    Olumsuz yönleri: buzluğu altta olan u buzdolabını iş verimize aldık ve çok memnun değiliz. Satmayı düşünüyoruz. 682 litre haznesi dışında cezbedici bir tarafı yok. Kalitesiz bir ürün. Çalışırken sesi duyulabilecek kadar çok çıkıyor. Buzlanma mevcut. Kargo başarısız ve çalışanları hakkında olumsuz düşünüyorum. geç elimize ulaştı. teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Evim de en sevdiğim eşya buzdolabım diyebilirim. Siemens KG86NAI30N bu buzdolabını aldım. Çok memnunum. Çok güzel bir buzdolabı kesinlikle. A++ enerji tasarrufu sağlıyor. Çok yüksek miktarları bile çok hızlı soğutuyor. 682 litre gibi çok büyük bir hacmi var en çok bu özelliğini seviyorum. Çok geniş . çok büyük bir buzdolabı gerçekten. Balık ve etleri iki katına kadar daha uzun süre taze tutuyor. Sebzeler de yine aynı şekilde uzun süre tazeliğini koruyor. Çok şık çok modern bir tasarımı var. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2018
    "süper süper"

    Olumlu yönleri: Geniş iç hacmi rafların ayarlanabilir olması nedeni ile fazlaca yiyeceğin saklanması yanında pişirilen yemeklerin rahatça tencerelerle muhafazasını sağlıyor. Çabuk da soğutma özelliği var. Enerji tasarrufu ile de çalışıyor. Her anlamda memnun kaldığımız bir buzdolabı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2018
    "rahat kullanım"

    Olumlu yönleri: Geniş hacmi rafların ayarlanabilmesi nedeni ile rahat kullanım sağlaması, sessiz çalışması, enerji tasarrufunda olması hep olumlu özellikleri olması nedeni ile satın alma sebebim oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2018
    "taviye ederim"

    Olumlu yönleri: Siemensi 2004 yılında almıştım ilk defa buzdolabı olarak ve o zamandan beri kullandım ancak artık ömrünü yavaş yavaş tamamlamaya ve eskimeye başlamıştı ben de yeni bir siemens alarak daha iyi bir hale getirdim mutfağımı ve yiyeceklerimi. Çok başarılı bir soğutma performansı var. Özellikle kullanılan gazın da çevreci olması ile birlikte de baya sevdim. Fiyatı çok yüksek ancak ben de 2004te aldığım siemens buzdolabı gibi bunun da uzun süre gitmesini istedim. Bence uzun süre gitsin deniyorsa hiç vakit kaybetmeden almak ve kullanmak en iyisi olacaktır. Genel itibariyle de basit bir yapısı var normal bir buzdolabı aslında ekstra bir özelliği yok gibi. Sadece biraz daha geniş ve gıdaları daha iyi muhafaza ediyor, koku karıştırmıyor ve A++ özelliğe sahip...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.10.2018
    "göz kamaştırıyor"

    Olumlu yönleri: Kullanalı epey oldu çok memnun kaldım.İçi tam istediğim derinlik ve genişlikte.A++ enerji sınıfına ait yeni bir model.İnox olmasıyla da göz kamaştırıyor mutfağımda çok şık duruyor.No frost soğutma sistemine sahip.20 kg dondurma kapasitesi bulunuyor.tam 7 adet kapı rafına sahip olması da avantajlarından.Soğutucu raf adedi ise 4.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2018
    Gürültüsü Olmasaydı İyiydi

    Dolap çok geniş. Herşeyinizi içğne alır. Satın almadan önce kapılarınızın ve dolabın genişliğini karşılaştırın. İçeri zor girebilir. Ses seviyesi 42 db diyor fabrika verisi ancak en az 45-46 db ses yapıyor. Sessiz dolap düşünene tavsiye etmem. Ses benim için sorun değil diyorsanız süper ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2018
    dünyayı içine alacak gibi

    eğer yeriniz varsa ürün mükemmel.mutfaktaki ses gitti.rahatça oturuyoruz

  • Media Markt aracılığıyla, 04.01.2018
    kombi tipi olması çok iyi

    gerçekten çok beğendim buzdolabını çok hoşuma gitti iç hacmi çok geniş bir buzdolabı soğutma sistemi de çok iyi buzluk kısmı da iyi donduruyor bence vereceğeniz paraya değiyor kesinlikle çok memnunum tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 15.11.2017
    Güzel

    tam istediğim boy ve hacimde gayet güzel bir dolap hızlı kargo için teşekkürler mediamarkt

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    Beş Yıldız

    Sorunsuz,hızlı teslimat uygun fiyat için teşekkürler Hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2017
    alacak olanlar hiç düşünmeyin

    1 yıldır kullanıyoruz. İç hacminin genişliği kullanım kolaylığı sağlıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 26.01.2017
    Güzel

    Buzdolabını beğendik. Kargolamada ve kargo tesliminde gecikmeler yaşandıysa da sorunsuz bitti. Mağaza yetkililerine teşekkür ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2017

    Vallahi tahminimden çabuk geldi , herhangi Bi sıkıntı da yaşamadık teşekkür ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Beş Yıldız

    İlk defa hepsi burada.com dan alışveriş yaptım,başta biraz tereddüt ettik ama iyiki almışız hızlı kargo sorunsuz teslimat dolap zaten harika hemde bu fiyata emeği geçen herkese tşk ler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2017
    harika

    İç Genişlik ve kapasite mükemmel. Harika bir buzdolabı. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens KG86NAI30N A++ 682 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens KG86NAI30N A++ 682 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat