Russell Hobbs 24710-56 Horizon 3'ü 1 Arada Beyaz El Blender Yorumları

Russell Hobbs 24710-56 Horizon 3'ü 1 Arada Beyaz El Blender yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 15.02.2023
    ÜRÜN PLASTİK YERİNDEN ERİDİ

    Merhaba ürünü severek aldım.Fakat 2 hafta olmadan plastik yerinden eridi duman çıktı ve kullanılamaz halde.amazzondan ürünü değiştirmesini istedim fakat ürün stoğu yok dediler ve değiştirmediler.Stoğu olmayan ürünün satışı nasıl oluyor.Tüketiciyi mağdur ediyorlar asla tavsiye etmiyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.01.2023
    Başarılı

    hafif minimal motor gücü kuvvetli bıçağı çok keskin tam istediğim gibi teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 28.06.2022
    Sıradan ! 👎

    + amazzon Kargo Paketleme Teslimat Hızı + tek artısı haznesi cam ; sağlık açısından 😪 😪 😪 -Ürün plastik kalitesi ele aldığınızda kalitesizlik hissi veriyor ; Basit -Gereksik bir ek kapak var. -Çalıştırma butonu ergonomik Ok ama tek seviye diğer tüm muadillerinde potasyometre tarzı bir hız ayarı var; bu üründe bıçaklar dönüyor yada dönmüyor arası yok. -Bıçaklar cam kabın yüzeyleri arasında boşluk var; burada malzeme kalırsa doğrama düzgün yapılamıyor. -bıçaklar ve döndürme mekanizması arasında o kadar boşluk var ki; haliyle buda ciddi gürültüye sebep oluyor. -aynı fiyata alabileceğiniz çok daha kaliteli Türk Markaları var ; yada az daha fazla para verip daha üst kalite bir ürün alın; tavsiye etmiyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 10.04.2022
    Kaliteli ürün

    Hiç şikayetim yok güzel ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 25.01.2022
    Plastik kapağı eridi

    Meyve sıkma işlemi sırasında her tarafından meyvelerin posasını saçıyor. Kapağı 3ncü kullanımda alt tarafından erimeye başladı, kaldırıp kutusuna koyduk. Ürüne hızlı teslimat için 1 yıldız veriyorum, başka hiç bir işe yaramaz.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.08.2021
    Başarısız

    Ürün metal kısmı ile gövde bağlantı kısmı ayrılıp mili döndüren plastik aksamın harabiyetine neden oldu. Elimde motoru çalışan ama işe yaramayan bir alet var artık. Malzeme kalitesi ve işçilik kötü.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.08.2021
    Güzel.

    İndirimden 240 liraya aldım diğer markalara bin basar..

  • Amazzon aracılığıyla, 23.06.2021
    Kullanışlı makine

    Motoru güçlü ve kaliteli parçaları. Meyveleri zorlama olmadan parçaladı beğendim. En güzel yanı motor kısmına kadar olan kısmı sökülüp makine de yıkanabilen parçalardan oluşması.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2021
    Göründüğü gibi değil

    Çubuk plastikten çıkıyor, plastik gövdeden çıkıyor. Servise gönderdik. 1 aydır ses seda yok... Malzemesi çok ucuz bir his veriyor Guncelleme: 1 aydan uzun bir sure bekledikten sonra , yenisini gonderdiler. Yenisi de ayni , kullanirken metal cubuk plastikten ayriliyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.06.2021
    2. kez servise gidiyor

    kaliteli hissi veriyor ama dayanıklı değil, ilk aldığım arızalandı servise gönderdim değişim yapıldı, bu gelen de arızalandı, onu da servise gönderdim bakalım o ne olacak, aralık ayında almıştım, aldığımdan beri 4-5 kez anca kullanmışımdır

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cok beğendim tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 10.05.2021
    Tavsiye etmiyorum

    5 ayda vadesini tamamladı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Malzemesi kaliteli durmasına rağmen iç dişleri eriyor. Uzak durun

  • Amazzon aracılığıyla, 03.05.2021
    Güzel ürün.

    Beklentilerimizi karşıladı. Genel olarak parasını hakettiğini düşünüyorum. Yarı güçteki ürünler 3 aşşağı 5 yukarı bu fiyatlardan satılıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.04.2021
    İki yıl dolmadan bozuldu

    Kaliteli bir ürün aldığımı sanıyordum ama iki yıl dolmadan bozuldıu

  • Amazzon aracılığıyla, 22.04.2021
    r.hobbs meyve sıkacağı

    kargo hızlıydı paketleme güzeldi ürünü çok beğendim motoru oldukça güçlü ayrıca şık ve kullanışlı tşk amazzon

  • Amazzon aracılığıyla, 09.04.2021
    görüntü güzel malzeme zayıf

    görüntü güzel ama malzeme premium hissi vermiyor. açıklamada 1 litre kapasite yazıyor ama gelen ürün kitapçığında 0,5 L yazıyor. ayrıca aldıktan sonra araştırdım yedek parça bulmak sıkıntıymış özellikle hazne ve kesici bıçak yok diyorlar umarım yedek parçaya ihtiyaç duymam ama olursa da amazzonun sorunu çözeceğine inanıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.01.2021
    Tavsiye edeceğim ürün

    Görüntü çok şık. Kaliteli ürün. Parçalama işlemini başarılı.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.01.2021
    Hasarlı ürün ve iade süreci

    Ürünün cam haznesi -öyle ufak bir kırık da değil- paramparça geldi. amazzon’dan ürün değişimi talep ettim fakat iade alabiliyorlarmış sadece. Böylelikle kredi kartımın sunduğu kampanya puanlarını kaybetmiş oldum. Para iadesi kısa sürede gerçekleşti ama bu alışveriş benim için amazzon’da yaşadığım ilk hayalkırıklığı olarak kayıtlara geçti.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.01.2021
    Güzel

    Boyutları biraz küçük olsa da güçlü bir cihaz.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.12.2020
    Kalite Sorunu

    Kaliteli gibi görünsede gerek plastik kapağı gerekse plastik alt kısmı oldukça kalitesiz, bunun dışında oldukça uygun fiyata aldığım için f/p olarak ürün başarılı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Russell Hobbs 24710-56 Horizon 3'ü 1 Arada Beyaz El Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Russell Hobbs 24710-56 Horizon 3'ü 1 Arada Beyaz El Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat