Miele SGEF3 Kırmızı Elektrikli Süpürge Yorumları

Miele SGEF3 Kırmızı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(55 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 07.11.2022
    Çok iyi süpürge

    Baya araştırarak aldım. Malum en meşhur markayla falan da kıyasladım. Toz torbalı istediğim için bunda karar kıldım.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.06.2022
    En iyisi

    İngiliz malı olan ile bu ürün arasında kaldık ve kararı bundan yana kullandık. İşini iyi yapmasının yanında sağlam olması da önemli derseniz miele rakipsiz. Her ne kadar Türkiye'de servis ağı çok kötü olsa da, sizi servise yıllarca düşürmeyecek cihazlar üretmeye kafa yormuşlar. Torbaları haftada 2 kullanımla 3 ay kadar gidiyor. Turbo başlığı ne var ne yok çekiyor olduğu için sürekli kullanmamak daha mantıklı. Bu cihaz ile birebir benzeyen farklı renkte makineler var. Onlar da turbo başlık denen çiviyi söken aparat yok. Sonradan alması da pahalı olduğu için almışken turbolusunu alın derim. Ayrıca miele mağazalarında ayni cihaz en az yüzde 25 daha fazla fiyatla satılıyor. Yazık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.01.2022
    gayet güzel.

    Olumlu yönleri: ürünü beklediğim gibi beğendim.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.11.2021
    Miele kalitesi

    Bunu annemlere aldık bugüne kadar herhangi bir şikayeti olmadı oldukça kaliteli ve kolu yormayan bir ürün .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2021
    Ürün hakkında

    Olumlu yönleri: hızlı ve çabuk ulaştı teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2021
    Gayet iyi

    Olumlu yönleri: Hızlı kargo güzel ürün

  • NI1 aracılığıyla, 22.10.2021
    kalite

    daha önce kullandığım ürün . çok kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 11.10.2021
    Guvenilir satici

    Urun tek kelime ike 10 nunara ,nazar degmesin cok memnunuz

  • NI1 aracılığıyla, 07.10.2021
    MİELE KALİTESİ

    Sıfır kutusunda geldi bütün aksesuarları tam.Çekim gücü harika ve ses düzeyi rahatsız edici değil. mağaza ilgili güvenle alışveriş yapabilirsiniz çok teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 21.09.2021
    Problemsiz Orjinal Kutuda Teslimat

    Ürün görsellerindeki gibi orjinal kutusunda iletildi. Çok memnun kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2021

    Urunu cok begendim 4 senedir evliyim bu 3 uncu supurgemm bir turlu istedigim çekim gucune sahip ve saglam aparatlari plan urun kullanamadim diger markalarin sadece adi var evimde 7 yaşımda bir kedim var onun icin tercih ettim torbalı supurge den vazgecmemek laizm miele cok dogru secim tesekkur ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kardeşim yeni evlendi ve ona ayrıca bir ev hediyesi almak istedim. Bu ürünü daha önce de duymuştum ve birkaç tavsiyeyle kesinlikle bunu almam gerektiğini düşündüm. İyi ki de öyle yapmışım. Kardeşimin evine gittiğimde bazen ben de kullanıyorum gerçekten inanılmaz bir ürün. Çekim gücü olsun az ses çıkartması olsun bayıldım. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) harika,

    Olumlu yönleri: tek kelime ile muhteşem bir ürün, imkanı olan alsın derim. çekim gücü, görüntüsü muhteşem. ağır bir süpürge de değil. hele de ben daha önce kocaman bir sulu süpürge kullandığımdan bu ayrı bir keyif. Olumsuz yönleri: iyi hoş da bir tane yedek toz torbası olaydı iyiydi : )

  • NI1 aracılığıyla, 19.08.2021

    Ürün çok başarılı, ilk bakışta çok yer kaplayacak ve ağır gibi duruyor ancak kullanırken çok hafif, uğraştırmıyor ve mükemmel bir çekiş gücü var. Ayrıca kullanmadığınız zamanlarda dik olarak da durabildiği için yer kaplamıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Annemin ısrarı üzerine aldığım bir elektrikli süpürge. Annemin ısrarlarında gerçekten haklı olduğunu gördüm. Ev zeminini, halıları çok iyi temizliyor. Performans açısından çok verimli çalışıyor. Tüketim olarak da gayet tasarruflu bir ürün. Arzum markası zaten inanılmaz kalite ürünler üretiyor. Fiyatından bahsedecek olursam, her açıdan fiyatını hak eden bir elektrikli süpürge. Kullanımı gayet rahat ve dinamiklik sağlıyor. Elektrikli süpürge arayanlar için tavsiye eder

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnun kaldım üründen süper

  • Amazzon aracılığıyla, 21.05.2021
    Çok kaliteli ürün

    Toz torbasız süpürgelere göre çok daha pratik ve işlevsel bir ürün. Torbasının hacmi fazla olduğu için de aylarca kullanılabiliyor. Tozla hiç muhatap olmuyorsunuz. Tozları bir haznenin içinde uçuşurken görmek gibi bir zevkiniz yoksa ve turbo başlığı sayesinde halılarınızı tertemiz yapmak istiyorsanız bundan daha iyi bir ürün bulamazsınız diye düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2021
    miele cat dog

    Olumlu yönleri: 14 yildir miele jazz plus kullaniyordum muadil toz torbası alinca motora toz kaçırdım yoksa daha uzun yıllar kullanırdım sonrasında kablosuz dyson mi yoksa tekrar miele mi diye tereddüt ettim kablosuz supurgeler tüm evi tek sarjla supuremediginden(günlük temizlik için ideal) tekrar miele almaya karar verdim bu modeli kullananların memnun olduğunu duyunca satın aldim cekim gücü çok iyi turbo fircasi sagyy halidaki killari topladı ve kabarttı kesinlikle tavsiye ederim Olumsuz yönleri: yedek parçaları çok pahalı daha önceki supurgemde bir defa supurge ayağı degistirmistik eşim fiyatını duyunca supurgenin kendisi kac paraki demisti😂ama 6yillikti supurge toz torbalarinida 10 sene öncesine göre baya kucultmusler eskiden kutuda 5adet oluyordu şimdi 4

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Beğenmedim

    Olumsuz yönleri: Ürünü kendi evim için almıştım. Sahip olduğu sulu çalışma sistemini hiç beğenmedim. Az bir şey tozda bile leş gibi koku veriyor. Bence hiç pratik değil. Ayrıca kablosu da kısa.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Güzel bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Miele SGEF3 Kırmızı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Miele SGEF3 Kırmızı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat