Felix FL 481 Water Effect Elektrikli Süpürge Yorumları

Felix FL 481 Water Effect Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Gerçekten Kaliteli. Her yanı filtre dolu.

    Ürün temiz güzel kullanışlı. Tasarımı zaten çok karizmatik. Kullanışlı ve yer kaplamıyor. Ağırlığıda fena değil, emiş gücü fevkalade, her yanı filtre dolu. Su filtresi, motor filtresi hava tahliye filtresi..E tabi bu kadar filtrenin bir de yıllık bakımı için değişimi var. 4 adet filtreye sahip. Uzunluğu ayarlanabilir metal teleskopik borusu ve emniyet kilitlerinin contalarıyla dört dörtlük bir makine diyebilirim. Kablosu topraklı değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatına göre performansı gayet iyi

    bu ürünü annem için hediye olarak aldım. Benim de sulu sistem fakat farklı bir marka süpürgem vardı ancak bu daha iyi, hem görünümü hem de perfomansı daha iyi diyebilirim. annem yeni süpürgesinden çok memnun, alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    beğendim

    ürün elime geçince hemen denedim çekimi çok güzel çokda sesi yok bende 1700tl lik üründe var en kötüsüde bu yeni ürün baktım bir yorum vardı hemen aldım aparatları kalitesis ama sorun değil ancak çekimi ve görseli iyi şık kolayda temizleniyor.en önemli sorunu ön tekerler iki tane ve küçük bu yüzdenöyle tutupda çekeyim demeyim hemen devriliyor üreticilerde yoruma bakarsa bence ön teker tekli ve biraz büyük olmalı devriliyor hemen.BEN SEVDİM ŞİMDİLİK DAHA DENİYORUZ TABİ

  • HepsiB. aracılığıyla
    canavar gibi bi makina

    en yüksek devirde halıyı kaldırıyor, vakumu gayet güzel ve güçlü süpürgenin ucu vakumdan dolayı zor kayıyor, bu da insanı yoruyor, devri düşürünce sorun olmuyor, susuz çalışmıyor ve sıvı çektiremiyorsunuz su kısmı sadece filtre olduğu için. her kullanımdan sonra temizlerim sorun olmaz deerseniz tam bir temizlik canavarı tasarımı da hoş, kolayca sökülüp temizleniyor. o kadar toz nerden çıkıyor anlamıyorum çamur oluyor her defasında içi, bunu görünce torbalı süpürge nasuıl temizlik yapıyordiyor insan.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ucuz, kullanışlı, güzel tassarlanmış.

    evimde İh*** halı yıkama makinesi var. bu aleti günlük kullanımlar için aldım ama halı yıkama makinası kadar iyi çekiyor ve kılı tüğü topluyor. halıyı kesinlikle kaldıracak kadar çok emiş gücü var. astım gibi hastalığınız varsa kesin sulu sistem alın.kesinlikle çok fazla ses yapmıyor. biraz önce annem içinde siparişini verdim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    felix,verdiğim değer değdi:))

    anneme anneler günü hediyesi olarak aldım.annem memnun kaldı.ablama da sipariş ettik.fiyatına göre güzel bir ürün.sessiz çalışması iyi bir özelliği.diğer siteleri gezdim en uygun fiyat burada kaçırmayın derim...teşekkurler hepsiburada.com.....

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2010
    tereddütlerim yersiz çıktı

    Ürünü alırken bazı tereddütlerimiz vardı.Ürün dün elime ulaştı.Verdiğim paraya değdiğini gördüm.Gerçekten güzel bir ürün.Çekiş gücü de güzel.Özellikle su haznesi çok kullanışlı.Ürünün küçük aparatlarını da makinenin üzerindeki özel bölmesi sayesinde elinin altında bulundurabiliyorsun.Herkese tavsiye ediyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2010
    Çekim gücü çok iyi güzel temizliyor

    Fiyatının hakkını veriyor tek eksisi borusu biraz kalitesiz geldi bana sanki yırtılcakmış gibi duruor ama cihaz çok iyi çekiyor suya hapsediyor fakat su haznesi az oldu için evi temzlerken 2-3 kere değiştirmek gerekebilior çünkü suyun içi çok fazla kıl tüy tozla doluyor bu zahmetli olsada iyi temizledinin bi göstergesi bence tavsiye ederim .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Felix FL 481 Water Effect Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Felix FL 481 Water Effect Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat