Honor 8X 64 GB 4 GB RAM 6.5 inç 20 MP-2 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Honor 8X 64 GB 4 GB RAM 6.5 inç 20 MP-2 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(287 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Efsaneee

    Baya iyi telefon bu fiyata inanilmaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Telefon ilk geldiğinde gerek görünümü ve kullanımıyla çok hoşuma gitmişti ve yaklaşık 3 aydır bu şekilde kullanıyorum fakat son 1 haftadır uygulamalarda vesaire gezerken hafif kasmalar hissetmeye başladım ve tüm uygulamaları kapatıp baştan açmam gerekiyor belki uygulamalarla alakalı bir problemdir fakat daha önce ki telefonlarda bunu yaşamamıştım, kamera tatmin edici ve fakat çok bir şey beklemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet yeterli

    Arkadaşlar telefon çok şık, kamera bir cep telefonu kamerasına göre oldukça yeterli, batarya tüketimi çok iyi, kirin 710 işlemci oldukça başarılı. Herhangi bir takılma bekletme falan yok. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Telefonu bitti bitiyor adlı satıcıdan aldık, ürünü oldukça hızlı kargoladı, ayrıca kargoda hasar görmemesi içinde oldukça iyi paketlemişler. Satıcıya da ayrıca teşekkürler. Ürünü huawei sitesinden sorguladığımda Türkiye garantili olduğunu da gördüm. Bence aklınızda soru işareti kalmasın, oldukça güzel bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok iyi bir telefon herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Telefonun Kamerası Çok Kötü

    Herkes kamerasına iyi demiş ama kalitesiz tabletle çekilmiş fotograflar gibi kamerasi var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Telefon biraz büyük ama bence iyi. Eşimde Huawei p smart 2019 var ondan bir tık Beklentilerimi karşılıyor

    Telefon biraz büyük ama bana göre iyi. eşimde Huawei P smart 2019 var. Ondan bir tık büyük. Kullanım olarak bir birinin aynısı. ben oyun oynamam. Yaklaşık iki gün gidiyor. Ptt kargo yavaşlığı dışında sorun yok. Perşembe sabah aldığı ürünü Pazartesi teslim etti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    guzel tlf

    bu parya alınabilecek en güzel telefon ekran büyüklüğü , parmakizi yüz tanıma , özellikleri güzel ,kutusundan kılıf + koruma camı mevcut , ithalatcı garantisi bence alınır sonuc olarak elektronik işi şans işi tşk .

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 numara 5 yıldız

    Ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum telefonu çok memnunum yoğun kullanmama rağmen 2 gün çok rahat yetiyor, diğer tüm özellikler telefonun çok üzerinde. Alana şimdiden hayırlı olsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler Bittibitiyor

    Ürün sorunsuz elime ulaştı. Kargo çok hızlı idi ve özenli paketlenmişti. Teşekkür ederim 🤗

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans Ürünü

    Ürünü bir mağazada denedikten sonra buradan sipariş verdim.Ürün güzel 4 yıldız olmasının sebebi ise NFC bu sürümde yok ve usb type-c girişi olmaması.Diğer yönlerden harika bir cihaz olması.19 şubatta sipariş verdim hepsi burada umarım kalitesini gösterir ve hızlı gönderir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefon çok guzel,,özenle paketlenmiş,garantisini baktirabilirsiniz gözüküyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    honor 8x den yazıyorum

    telefonu alalı 1 haftayı geçti 1)telefonun ekranı çok kaliteli renkler canlı ve net çentik küçük sayılır göze batmıyor kullanımıda gayet güzel ekranı keainlikle sizi üzmez 2)telefonun tasarımı çok güzel çerçeveler mat aliminyum ve kenarları oval. uzaktan bu ovallik sayeainde cihaz baya ince görünüyor ve bu çok hoş 3)kameralar. ışıklı ortamda cok net güzel fotolar çekebiliyor fakat düşük ışık performansı çokda hoşuma gitmedi zaten bu telefonda leica (yanlış yazmış olabilirim) lens yok sanırsam sonynin lensi. genel olarak kamera orta sekment bi telefon için gayet güzel buluyorum 4)pil. açıkcası pili bi harika. ekran gövde oranı bu kadar yüksek ve ips ekranlı bi telefon olmasına rağmen çok başarılı ben telefon elinden düşmeyen sürekli veri açık kullanan ve baya oyun oynayan bi insanım (pubg, asphalt gibi ağır oyunlar oynuyorum) bir buçuk günü çıkarıyor. şarj süresine açıkçası hiç dikkat etmedim. 5)performans.kirin 710 işlemci zayıf görünüyor lakin oyun performansı gayet iyi ve yeterli.ben pubg oynuyorum ve bazen saatlerce oyundan çıkmıyorum oyunu cihaz iyi girafikte yüksek kare hızda takılmadan donmadan oynayabiliyor. cihaz uzun oyunlardan sonra normal olarak ısınıyor ama aşırı değil lakin cihaz cok ısınınca hafif fps kaybı yaşayabiliyosunuz fakat öyle abartılacak bişi değil bunu bilin.asphaltta vs ise cihaz gayet akıcı oyun oynuyor günlük kullanımlarda ise hiçbir söze gerek yok mükemmel cihaz aşırı hızlı 6)arayüz.emui çok kullanışlı alışması kolay güzel bir arayüz. güç yönetiminde ise çok çok iyi parmak izi yüz tanıma da çok çok iyi huawei işte. eksileri 1)type c yok bu da olsaydı mükemmel olurdu ama çokta mühim değil. 2)bluetoot kulaklıktan müzik dinlerkene ses tizlerde karışıyor ( kişiden kişiye değişir) ve kablosuz için equelaizer desteklemiyor genel olarak cihaz benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı eğer oyunları en yüksekte oynarım çok profesyonel fotolar çekerim ve telefon hıphızlı dolmalı demiyosanız bu telefonu kesinlikle almalısınız diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefon süper kesinlikle tavsiye ederim hızlı kargo ve güvenli alışveriş için bittibitiyor ekibine teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Telefon gayet iyi dün elime geçti sıfır kutulu geldi fakat garantisi 1 ay önceden başlamış. Ben bu saticidan aldiktan sonra inter üzerinden saticiyi araştırdım bagzi kişilere 2. El telefon gönderdiklerini okudum gelene kadar şüpheliydim ama sonuç güzel sıfır ürün geldi. Ben memnunum sizde tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alan Memnun firmasına teşekkür ederim

    Ürünü internet üzerinden kullanıcı yorumlarını okuyarak ve video incelemeleri izleyerek almaya karar verdim. Fiyat aralığındaki en iyi ürünlerden biri (ithalatçı garantili olması fiyatı daha da uygun hale getiriyor). Alan Memnun firması üzerinden telefon elime ulaştı kargolama ve faturada herhangi bir problem yaşamadım. Ara şarj dönüştürücü de eklemişler saolsunlar. Kutu içeriğinden kulaklık ve silikon kılıf çıkıyor. 2 günlük kullanımımda ürünün şarj ve performansından memnn kaldım ilerleyen zamanlarda ne gösterir bilemiyorum. almayı düşünen yada kararsız kalan arkadaşlar için fiyatı uygun bulduklarında almalarını öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans Ürünü

    Ürünü Bodrum' dan hepsiburada dan sipariş ettim , ürün gayet iyi fakat sürat kargo oldukça süratsiz, yavaş ! Ürünün tek eksik olduğu yanı arka kamera performansının zayıflığı o da bu fiyatlarda bir ürün için gayet normal.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok iyi zamanın da teslimat oldu kolay gelsin

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteyi ucuza almak

    tam bir fiyat performans ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Eşim için aldığım telefondan çok memnunuz. Şarj sıkıntısı yok ayrıca fiyatına göre gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    telefona servet ödeme

    piyasada bu fiyata alınabilecek en şık en performanslı telefon.. görüntüsü çok yakışıklı hatta birçok iphone modelinden daha estetik.. telefona servet ödemek istemyenler için tek adres.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Honor 8X 64 GB 4 GB RAM 6.5 inç 20 MP-2 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Honor 8X 64 GB 4 GB RAM 6.5 inç 20 MP-2 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat