Samsung RSA1STSL1-XTR Buzdolabı Yorumları

Samsung RSA1STSL1-XTR Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.05.2020

    Buzdolabından çok memnunum yıllardır kullanıyorum lakin küçük gelmeye başladı acaba derin dondurucu bölümünü soğutucuya çevirebilir miyim bilgisi olan varmı çok memnun olurum...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.05.2020

    Buzdolabi 2 yil sessiz calisti simdi gece gunduz zirliyor teknik kisi olur gecer ďedi ama ses gittikce cogaliyor ne yapmamiz lazim kapagini acinca susuyor sonra tekrar devam bilgi verirmisiniz birde bosaltin 24 saat bekletin dediler 10 gun sonra yine ayni

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    hem dondurucu hem buzdolabı süper

    buzdolabını 4 yıldır kullanıyorum elektrik tasarrufu gayet iyi.dondurucu olması güzel.başka dondurucuya gerek yok.sadece biraz bazen ses yapıyor oda benim yerimden olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2016
    1+1 ekonomik buzdolabı

    HB dan işyerinden bir arkadaşım adına aldık, 2 senedir kullanıyor, çok sessiz ve ekonomik oluşundan memnun tavsiye olunur...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.07.2016

    Ürün gayet iyi ama arkası çok ısınıyor

  • NI1 aracılığıyla, 28.06.2016
    Ürün güzel, satıcı uyuşuk.

    Ürün gerçekten güzel. Kim gördüyse beğendi. Sessiz çalışıyor. İç kapasitesi olarak da bizi tatmin etti. Fakat satıcı ürüne aynı gün kargo yazmasına rağmen herhalde aradan 1 hafta falan geçmiştir. Yok samsung onaylamadı, yok ay sonu yoğunuz, yok bilmem ne derken beni oyaladılar. Fakat sorularıma hızlı yanıt verdiler. Hatta en son aradılar mahcup olduklarını bildirdiler. Güven sağladılar. Yani aceleniz yoksa ürünü alın, bi ara gelir işte. Üründen memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2016
    kullanışlı buzdolabı

    Gardırop tipi buzdolabı isteyenler için en uygun seçeneklerden biridir. Yalnız dolap resimdekinden daha büyük, kapıdan geçerken zorlandık. Derinliği ileriye doğru değil de sağa ve sola olması dolaba koyduğunuz her ürüne rahatça ulaşabilmenizi sağlıyor. Gösterge paneli dolabın kapısını kapattıktan 10sn. sonra kapanıyor ve açık kalmıyor. Bunu arıza sanıp servisi aramıştık, enerji tasarrufu için bu şekilde olduğunu öğrendik. Yani kac derece olduğunu kapağı açıp bakabiliyorsunuz. Soğutma sistemi gayet iyi. Sol taraf boydan boya buzluk, derin dorundurucuya ihtiyaç duymuyorsunuz. İnox olması ayrı bir güzellik, parmak izi veya çizilmeye karşı dayanıklı malzemeden yapılmış. Gri boya değil. Hepsiburada güvencesiyle bu fiyata kaçmaz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.05.2016

    Ürünün ne olduğunu anlamaya çalıştığımda mal muamelesi görüyordum ama yorumbudur gözümü açtı var sa yoksa yorumbudur o yüzden yorumbudur ya bi girdinmi bilgisayarında cep telefonunda reklam yönünden bellenir. Çok memnun kalırsın. YorumBudurooooooo

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2016
    #Fiyat#Kalite#Samsung#Hepsiburada

    Ürün görseli internettekine göre çok daha güzel, kalitesi samsung olması nedeniyle çok tartışılmaz.fiyat hepsiburada da her zaman en uygun. henüz kullanmaya başlamadım ancak şimdiden tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2016
    Çok memnunum

    110 kg ağırlığında büyük ebatlı buzdolap aldım. Alırken kafamdaki tek soru işareti: Acaba ürün zarar görmeden teslim edilir mi? sorusuydu. Ama horoz kargo çok itinalı bir şekilde ürünü teslim etti. Çok memnun kaldım ürün çok iyi. Teşekkürler hepsi burada ailesi, teşekkürler horoz kargo.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2016
    Çok memnunum.

    Ürünü iki yıldır kullanıyorum. Bir önceki buzdolabımda samsung marka idi. Bence samsung buzdolabında çok iyi. Hassas ısı kontrollü olduğu için sebzeler uzun süre dayanıyor. Çok sessiz ve görüntüsü oldukça güzel. Bence alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2016
    cok buyuk

    dolap dun geldi. gercekten tum isteklerinizi yerine getiriyo. ama resimden gorundugunden daha buyuk. eve girerken zorlandik. ben gecen hafta indirimli aldim. pisman degilim. sol tarafi derin dondurucu. yani extra derin dondurucuya ggerek yok. bence super.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2015
    Ekstra derin dondurucuya gerek kalmadı

    Dolap alırken yanında bir de derin dondurucu almayı düşünüyorduk ancak bu model düşüncemizi değiştirdi. Bir teknoloji mağazasında gidip inceledikten sonra fiyatı hepsiburadada daha uygun olduğu için buradan aldık. Servisi gelip kurulumu yapıp garantisini onayladı. Kullanımı çok keyifli, geniş ferah herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2015
    Üç Yıldız

    hic dusunmeden alin. ben aldim gercekten cok guzel sessiz caliaio baya

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2015
    Mükemmel

    Muhteşem bir dolap .Fiyati da çok uygun gerçi daha da indirime girmişti ama o zaman alamamıştım uzun süre takip ettiğim bir buzdolabiydi kararımdan vazgeçemeyip yine bunu aldım acayip kullanışlı herkese tavsiye ederim. 2 güne ulaştı kargo servis de ertesi günü kurdu.bu kadar çabuk geleceğini tahmin etmemiştim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2015
    Cok memnunum

    Urunu 2 yildir kullaniyorum.O Zaman da bu siteden yine uygun bir rakama almistik.gerek dondurucu gerekse sogutucu kisimlari gayet kullanisli.hic dusunmeyin derim....

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.06.2015

    Harika bir buzdolabı derin dondurucu bölümü çok geniş elime ne geçerse atıyorum tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2015
    memnun kaldım

    1 hafta önce hepsiburadadan aldım. en uygun fiyat buradaydı. almadan önce çok iyi inceledim. derin dondurucu oldukça geniş. soğutucu 540 lt dolaplara göre küçük görünüyor ama kullanınca hiç de küçük olmadığını gördüm. kullanışlı ve şık bir dolap. bana oldukça sessiz geldi.geldiğinde kapısında çizik vardı. servis kapıyı değiştirdi. samsung servisi çok hızlıydı. geldiği gün kurulum yapıldı. hem servisden hem dolaptan memnunum şimdilik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2015
    cokk guzell

    Harika bir urunn alali bir ay oldu cok memnunum cok kullanisli sol kisim derin dondurucu sag kisim buzdolabi ve baya genis;) Tavsiye ederim;))

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    site sayesinde çeyizim için tüm beyaz eşyalarımı bütçemi sarsmadan aldım ve evleneli 3 sene oldu. beyaz eşyalarımdan oldukça memnunum. iyi ki beyaz eşyalarımı site aracılığı ile almışım ve çok fazla para ödemek zorunda kalmamışım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RSA1STSL1-XTR Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RSA1STSL1-XTR Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat