Samsung RT50K6200S8-TR Buzdolabı Yorumları

Samsung RT50K6200S8-TR Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(48 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2017
    Herkese tavsiye ederim.

    Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Az elektrik harcıyor, sessiz çalışıyor, besinleri de uzun süre bozulmadan muhafaza ediyor. Raflar arası mesafe biraz daha fazla olsaydı mükemmel sıfatını hakederdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2017
    Beş Yıldız

    İyi fiyat teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2017
    Beş Yıldız

    Hızlı gönderim tşk horoz lojistik eve teslim.buzdolabı 10 numara tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2017
    mükemmel

    on numara bir mağaza hem iletişim hemde teslimatı mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2017
    Çok güzel ama cihaz garantisi 7 yıl olabilir

    Buzdolabı çok güzel 4 5 kişilik bir aile için ideal enerjisi çok iyi fazla yakmıyor genişliği güzel sürat kargo zamanında ulaştırdı ama bizim evin merdivenleri dar olduğu için baya zorlandık en sonunda kapısını söktük fakat biraz çizmiş olduk yapacak bişey yok firmanın kusuru yok iyi hesap etmek lazım on yıl motor 3 yıl cihaz biraz düşündürücü cihazda 7 yıl olabilir mantıken hepsiburadaya teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2017
    Beş Yıldız

    SAMSUNG BAYİSİNDE ÜRÜNÜ GÖRDÜM HEPSİ BURADADAN İSTEDİM SIKINTI YOK HOROZ LOJİSTİK GETİRDİ 3. KATA EVİN İÇİNE KADAR GETİRDİLER ÜRÜNÜ AYNI GÜN SERVİS GELDİ DOLABI ÇALIŞTIRDI HEPSİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM BU ÜRÜNÜ SAMSUNGUN KENDİ MAĞAZASINDA 2700 TL DEDİLER SPOTTA 2550 TL DEDİLER HEPSİBURADADAN 2330 TL KARGO DAHİL ALDIM KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM ÜRÜN DE HİZMET DE GÜZEL

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2017
    10 yıldızı hak ettiniz

    Normal bayiden bile 500 tl uyguna aldım teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2017
    Ödediğinizin karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz bir ürün

    Buzdolabı ile çamaşır makinesini beraber aldım. Buzdolabı gerçekten gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Güzel tasarlamışlar. performansı estetiği güzel. Benim olumsuz gördüğüm yek şey raflar arası dar olmuş. Dondurucu ve buzdolabını bağımsız çalıştırılıp kapatabiliyorsunuz. İsterseniz dondurucu kısmını buzdolabı moduna alarak buzdolabı gibi kullanabilirsiniz.Geniş ferah bakarken bile mutlu olabileceğiniz bir ürün. Dondurucu kısmı alt tarafta olarak tasarlanmış olanlardan mı alsaydım diyorum. Dondurucu dan çok buzdolabını kullanıyorsunuz ve her seferinde iki büklüm olmak veya çömelmek zorundasınız. Buzdolabı kısmı yukarı kısmında olsa daha kullanışlı olurdu diye düşünüyorum. horoz kargo ise ürünü teslim etmesi 10 gün sürdü.şehrimdeki kargo şubesi 9 gün beklettikten sonra teslim etti.kargo benim için sınıfta kaldı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2017
    Beş Yıldız

    iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2017
    ürünü beğendim

    mayıs ayı sonuna kadar 5 yıl garanti +2 yılda 85 tl ye ilave yaptırdım ürün şık kenarları deri görünümlü tekerlek ayarı varmı altına bakmadım fakat dolap geriye doğru hafif yatık duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2017
    Hepsi burada ve horoz lojistik ile mutlu, ucuz, hızlı ve güvenli bir Alisveriş ??

    Horoz lojistik ile gönderi sağlandı. 08/05/2017 pazartesi gecesi sipariş verdim. 11/05/2017 perşembe günü ürün elimize ulaştı. 12/05/2017 cuma günü servis geldi ve kurulum yapıldı. Horoz lojistik kargo değil arkadaşlar ürün düzgün geliyor. Çok ufacık gözle zor görünen bir çökme vardı. Bayiden 2750 TL idi taksitle. Hepsiburadan 2169 TL ye aldık 9 taksitle ve de kargo dahil fiyatı. Tek korkum taşınırken zarar görmesi idi onda da bir sorun olmadı. Birde samsung garantisi bayi ile aynı. 5 yıl idi. Servise 69 TL ödedik ve 7 yıla çıkardım. Şikayetvar daki horoz lojistik şikayetlerini dikkate almayın. Bayi ile hepsiburada.com arasında fiyat farkı olarak uçurumlar var. 581 TL. Aynı ürüne niye daha fazla ödeyesiniz. Bu kadar büyük bir eşyayı bir buzdolabını internetten ilk kez aldım ve memnunum. Teşekkürler hepsiburada ve horoz lojistik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2017
    Dört Yıldız

    Hızlı teslim aldım ve kuruldu, güzel görünüyor. İleride de memnun kalırım umarım..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2017
    Beklediğim gibi

    Büyük markette bakıp beğendiğim buzdolabını Hepsiburada dan % 20 daha ucuza aldım. 3 günde geldi servis kurulumunu yaptı. Birde samsung buzdolabını Nisan-Mayıs aylarında alırsan garantisinin 5 yıl olduğunu öğrendim buda güzel bir sürpriz oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2017
    hızlı kargo ve güzel ürün

    ürün ertesi gün elime ulasti. samsung servisi hizlica kuruluma gelip calisir hale getirdi. fiyat olarak cok uygun bir fiyata geldi. urun gercekten cok guzel ve kullanisli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2017
    Güzel dolap

    Hepsiburada gerçektende online satış işlemlerinde 10 numara. ürün güzel kullanışlı beğendik. teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2017
    samsung markasi herseyi nasil bu kadar iyi yapiyor

    almadan once cok arastirma yaptim,bosh marka buzdolabi almayi dusunuyordum,500 lt ustu fiyatlari gercekten cok pahaliydi.arkadasimin tavsiyesiyle samsung dolaplarina yoneldim,ve bu urunu satin almaya karar verdim.gayet sik,gosterisli.insallah uzun omurlu olur.bide hic bi urunde raslamadigim 10 yil motor garantili.10 yil sonra cope atmaya raziyim.alicak olan arkadaslarin urun hacmi bu kadar buyuk olan dolaba ihtiyaci varsa alsinlar.dusunmesinler

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2017
    kaliteli ürün

    Ama kargo geç geldi. Dolap sessiz çalışıyor geniş şık duruyor. ama inoxlar çok cabuk çiziliyor. Dolap süsünü cıkarırken(mıklatıslı olanlar) bile iz kaldı o derece. ve en ufak darbede iz bırakıyor. Tek olumsuzlugu bu bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2017
    Teşekkürler!!!

    Ürün çok güzel arkadaşlar.Fiyat olarakta bence mükemmel.Zaten samsung kalitesi.Hepsiburada ekibine ise özenli paket ve taşıma için teşekkürler.Gayet güzel ve sorunsuz bir gönderi oldu.Horoz kargo ile evimin içine kadar getirilip bırakıldı.Ürün sessiz ve şık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2017
    Harika

    Çok kısa zamanda geldi kargo. Paletleme ve özen muhteşem. Fiyat muhteşem. Garantisi samsung. Özelliklerde yazmıyor ama samsung distributörlü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2017
    gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

    gayet memnun kaldık iki üç gün içinde horoz lojistik tarafından teslim edildi...servis gelip kurulum yaptı herşey çok iyiydi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT50K6200S8-TR Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT50K6200S8-TR Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat