Vestel 43UD8350 43 inc 108 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD TV Yorumları

Vestel 43UD8350 43 inc 108 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD TV yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Tv den ne istersiniz? Aradigim hersey var. Ayni özellikkerde sirf marka icin fazla parası olana lafım yok. Ses cok iyi 6/7 de izliyoruz . Ayrica efsane cuma gibi yogunlukta bile iki günde elime ulastigi icin firma ve sürat kargoya teşekkürler

  • Media Markt aracılığıyla, 07.04.2020
    Güzel ürün

    1 senedir kullanıyorum gayet memnunum. Renk kalitesi, boyutu vs. yeterli. Bazen çok nadir olarak menü geçişlerinde donmalar oluyor. Onun haricinde fiyatına göre iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Vestel Televizyonun Ekranında Siyah Lekeler

    Olumsuz yönleri: Aldığımız televizyonun ekranında üç tane kocaman siyah leke olduğunu ve bunun içindeki pigmentlerinden olduğunu farkettik, satıcıdan bu konuda bilgi almak istedik, yardım istedik, daha cevap verme tenezülünde dahi bulunmamışlar. Lütfen ürününüzün alıcısını kaale alıp cevap verir misiniz, yardımcı olur musunuz!

  • Media Markt aracılığıyla, 05.11.2019
    Başarılı

    Herkese tavsiye edilir, ürün gayet kullanışlı. Şehirdışı teslimat ve kurulum için MediaMarkt a teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 06.10.2019
    Gayet güzel

    Ürün gayet başarılı. Görüntü kalitesi gayet iyi. 4k zaten. Bir smart tv den beklenecek özellikleri karşılıyor. Mobil cihazlar için yapılmış Smart center uygulaması da çok hoş olmuş. Tüm tasarımcı ve üretimde görevli arkadaşların ellerine, emeğine sağlık. Gururla yerli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Evimde ki televizyon bundan. İki yıla yakındır kulalnıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kablolu kablosuz intrenete bağlanıyor youtube netflix hepsi var isterseniz tarayıcıdan webden film izleniyor telefona bağlanabiliyor görüntü kalitesi olarak fiyatına göre çok iyi. Bençok memnunum. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi televizyon. Bir de yerli marka benim için bu da önemli açıkcası. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 21.08.2019
    başarılı

    fiyat ve performans olarak gayet başarılı bir ürün ve bu fiyata 4k tv gerçekten iyi

  • Media Markt aracılığıyla, 20.08.2019
    olmamış

    10 yılık samsung görüntüsü bundan iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: smart özelliği kesinlikle kullanışlı ve kaliteli. İşe yarıyor televizyonda yok yok resmen. Kablolu vede kablosuz intrenete bağlanıyor youtube netflix falan hepsi var mevcut isterseniz tarayıcıdan webden film falan da izleniyor telefona bağlayabilirsiniz sorunsuz. Görüntü kalitesi olarak fiyatına göre kesinlikle çok çok iyi fiyat performans açısından muazzam bir televizyon

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) mükemmel

    Olumlu yönleri: Bu Ürünü ikinci bir televizyon olarak aldım.Aynı boyutta FUll HD LG televizyonum vardı mukayese ettiğimde pek bir fark göremedim üstelik Vestelin 4k ultra HD olması ekstra bir avantaj.3 iş günü içinde teslim aldım ve 4.günü kurdurdum Bu paraya temin edilebilecek en güzel Televizyon..tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: 4K teknolojisini çok uygun fiyata satın almış oldum. Yerli malı olmasından ötürü fiyatları çok cazip. Görüntü kalitesi inanılmaz iyi. 1000 hz ekran yenilemesiyle geçişler çok iyi ve kaliteli. Çok gerçekçi bi yapı sunuyor resmen. Maçlar daha canlı ve renkli. sanki sahadaymışım hissiyatı veriyor. 108 ekranda odam için gayet uygun büyüklükte. hatta bazen ps bile oynuyorum. inanılmaz keyif alıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: ekran boyutu 109 cm. Yanı bızım odamız ıcın buyuk gorunumde bır tv. 4k ultra hd cozunurlugu sayesınde cok kalıtelı goruntu keyfı verıyor. Ses cıkısı da gayet ıyı. Dahılı uydu alıcılı bır tv, smart tv ve wifi özellıklerı de mevcut. Yanı kalıtelı ve ıyı bır gorsel keyıf verıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.05.2019
    Gerçekten çok güzel bir televizyon.

    Alırken tereddüt etmiştim ama kanal geçişleri kullanım kolaylığı, menüleri, ekran görüntüsü ve sesi olarak çok kaliteli samsung tv den sonra bu televizyonu aldım çok memnunum, 4k yayında görüntü harika.. Düşünülmeden alınabilir. Servis olarak ta çok iyi vestel servisi hemen ertesi sabah kurulumu yaptı.

  • Media Markt aracılığıyla, 17.05.2019
    GÜZELL

    alırken çok tereddütler yaşadım fakat 1 hafta kullandıktan sonra seve seve bitiremedim tv yi :). laptop ve telefon bağlantısı var. ayarlar menüsü kullanımı basit. ses, görüntü,renk on numara. film izlerken çok kalite istemiyor.480 pixel film ekranda pixel bozulması olmadan izleniyor netflixte. pc de donma yapan film tv de rahat oynuyor. kanal taşıma modunu bulamadım henüz onun dışında kalan tüm fonksiyonlar beklentilerimi güzel karşıladı. tedarik süreci biraz sıkıştırmayla 1 haftada geldi elime kurulum dahil. TEŞEKKÜRLER MEDİAMRKT :))))

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2019
    2 hafta oldu.

    bundan önce lg tv kullanıyordum.ekrani çatladı 205p tl ekran parası istediler bende vestel aldım. Çok kaliteli bişey beklemiyordum. eski tv ye daha çok para vermiştim. ama bu tv çok daha iyi çıktı . görüntü ve normal tv özelliklerine zaten lafım yok ama ara yüzü mükemmel çok içgüdüsel kumandada youtube netflix tuşları bile var. interneti kablosuz ve kablolu bağlayabiliyoruz. smart share gibi kablosuz ekran paylaşması lg ye göre daha hızlı sesi 100 kademeli 12 de dinliyoruz komşular rahatsız olmasın diye. şimdilik lg ye göre iyi olmayan özelliği renkleri biraz daha parlak ama bu çok fazla gözünüzü almıyor ben eski tvnin renklerini daha gerçekçi buluyordum. tabi yan yana koymadan anlamak zor fark edilmiyor neredeyse

  • Media Markt aracılığıyla, 12.05.2019
    Süper

    Vestele teşekkürler ürün süper fiyatıda çok güzel beklentimi karşıladı Tavsiye ederim Paramız ülkemizde Kalsın ...

  • Media Markt aracılığıyla, 02.05.2019
    Eksik parça

    Duvara asma aparatı 2 tane çıktı ama ürün güzel umarım arıza yapmaz

  • Media Markt aracılığıyla, 22.04.2019
    Vestel 43UD8350 43"

    Merak ettiğim bir ürün, umarım iyi çıkar

  • Media Markt aracılığıyla, 30.03.2019
    Vestel

    İyi bir ürün kaliteli.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 43UD8350 43 inc 108 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 43UD8350 43 inc 108 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat