Samsung RL4003RBASP-TR Buzdolabı Yorumları

Samsung RL4003RBASP-TR Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    Çok kaliteli

    2-3 kişilik aileye uygun çok kaliteli bir buzdolabı.Servisi de gelip hemen kurdu.Memnun kaldık

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2016
    Harika

    Gerçekten çok iyi ve çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2016
    Dört Yıldız

    Ürün gerçekten çok şık kullanışlı ve sessiz ancak geniş ailelere tavsiye etmem

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2016
    Mutluyum

    Gerçekten çok güzel bir ürün. Teslimat ertesi gün yapıldı Samsung servis bir sonraki gün geldi buzdolabı sorunsuz çalışıyor ve çok kullanışlı bir buzdolabı :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2016
    mükemmel

    Buzdolabı evde kesinlikle kendini gösteriyor. çok şık ve kullanışlı. fiyat olarak çok uygun. Servis çalışırken dolabın yanlarının ısınabileceğini ve bunun normal olduğunu söylese de çalışması sırasında hiçbir şekilde ısınma sorunu hissetmedim. ses seviyesi gayet makul. soğutması yeterli 2-3 kişilik aileler için ideal hacme sahip. yetkili servisin kurulum sırasında satmak istediği temizlik malzemesi ve akım korumalı prizi almayın. daha kaliteli akım korumalı prizler hepsiburadada 3te1i fiyatına bulunabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2016
    Mükemmel fiyat mükemmel hız

    Piyasadaki en iyi fiyat Hepsiburadada. Samsung garantisi ile inanılmaz hızlı bir şekilde teslim ettiler. Bunun için teşekkür ederim. Şimdi buzdolabı ile ilgi yoruma geçelim. Öncelikle kalabalık aileler için değil, tek başına yaşayan ya da yeni evli çiftler için ideal. Günlük kullanım düşünülmüş, dondurucu alt tarafa konmuş. Peynir bölmesi yok ancak üst raf bunun için uygun. Sebzelik rafı yeterli. Uzun şişeler için raf var ve dondurucu kısmı şok dondurma yapıyor. Buzluk bölümü yeni buzdolaplarında olduğu gibi ufak ancak çabuk buz yaptığı için bölmeye buzları kırarak depolayabilirsiniz. Led aydınlatma gayet yeterli, cam raflar ise şık duruyor. Başka markalarda benzer buzdolapları var ancak plastik kalitesi çok sakil duruyor. 10 yıl kompresör garantisi olduğunu unutmayın. Sadece Samsung servisi geldiğinde size temizlik malzemeleri falan satmaya çalışıyor. Bugüne kadar çeşitli inox cihaz kullandım hiç biri bu tarz özel temizlik malzemelerine ihtiyaç duymadı. Aklınızda olsun. Boyut olarak yeri dar olan evler ve ofisler için ideal. İhtiyacınız varsa düşünmeden alabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RL4003RBASP-TR Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RL4003RBASP-TR Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat