Samsung RT50H6360WW Buzdolabı Yorumları

Samsung RT50H6360WW Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.06.2016

    Soğutucu kısmı daha büyük olabilirdi dondurucu kısmı geniş ben tam tersi istemiştim iç ısıyı gösteren bir sistemi yok sanırım daha yeni kuşak modeller çıkmış bunun dışında bu segmet be fiyat için iyi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 05.05.2016

    Cihaz fiyat düşüklüğünden ve basit görüntüsünden dolayı çok cazip gelmeyebilir ancak fiyat/performansı en yüksek oranlardan birine sahiptir. Uzun yıllar düşünmeden kullanabileceğiniz sorunsuz bir cihazdır. Bu cihazı aldıktan sonra artık cep telefonundan sonra evdeki her elektroniği Samsung'a çevirebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2016
    çok memnunum

    çok memnun kaldım, hem dolaptan hem kurulum ve servis aşamasından

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2016
    Süper hızlı uygun fiyat

    Bu ürünü nişanlım ile çok araştırdık çeşit çeşit avm gezdik ama bu fiyata bulamamıstık. İyi indirimli zamanına geldi ve aldım. Çeyiz amaçlı aldım. Ürünü başka yerde görmüştüm içi epey geniş hacimli. Umarım evlendiğimizde sorun çıkmamış olur :) beyaz eşya alan arkadaşlar kesinlikle h.b kampanyalarını takip etsinler piyasaya göre cok cok uygun. Teşekkürler h.b ailesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2015
    Samsung al kafan rahat etsin

    2 kişi+2 çocuklu bi aile için gayet rahat yetecek kadar hacimli.dondurucu bölümü de yeterli ve ışık ayrı bir hava katıyor. Motor sesi az denecek kadar rahatsız etmiyor.Tek eksiği alt ayak kısmının kapaksız dizayn edilmiş olması bi ilginç duruyor dikkatli bakınca ama alışkanlık ta olabilir. Genel olarak f/p olarak alınabilecek bir buzdolabı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2015
    güzel

    tavsiye ederim güzel bir makine..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2015
    HARİKA Bİ ÜRÜN

    HERKEZİN TEREDDÜZSÜZ ALABİLECEĞİ Bİ ÜRÜN HIZLI GÖNDERİ İÇİNDE TŞK. EDİYORUM.SAMSUNG 1 NUMARA

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2015
    Çekinmeden Alınacak Bir Ürün

    Kargo şirketi ilçelere biraz geç getiriyor. Pazartesi günü kargoya verilen ürün Perşembe akşamı saat 20.00da teslim edildi. Taşımada herhangi bir problem yoktur. Ürüne gelince, inverter motor olması nedeniyle soğutma esnasında motor sesini biraz fazladan duyabiliyorsunuz. Önceki buzdolabında bu derece duymuyordum. Sağ ve sol taraflarında ısınma olmaktadır. Servis normal dedi. Ama diğer markalarda ısınma olmayabilir. Samsung alacaksanız pişman olmazsınız. Ama çokta mutlu olmazsınız. Bence sıradan bir ürün.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    cep telefonu gibi ürünlerde artık kendini kanıtlayan samsung beyaz eşya konusunda da oldukça başarılı. çok kullanışlı bir buzdolabı içerisine her şeyiniz rahatlıkla sığdırabiliyorsunuz. fiyatı da çok uygun, biz uzun zamandır kullanıyoruz ve gayet memnunuz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Geniş iç hacmi ve dondurma kapasitesi ile mutfağımın vazgeçilmezi haline gelen bu dolabı aldığım için gerçekten aşırı mutluyum. üstelik tabi ki yıllarını vermiş bir markadan dolap almak da zaten en akıl karı olan harekettir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.02.2015

    başlangıç ürün fiyatına göre iyi bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2015
    ıki gunde elime ulastı hızlı kargo

    urune gelince fiyatı cok iyi kalıtesi samsung beyaz esyada bence tartısılmaz evımdekı beyaz esyalar samsung buna dayanarak soyluyorum bu urunu kaynanama aldık uzun ıncelemem sonunda fıyatı ve urun cok kalıteli arcelık beko vestel arıston bunun yanında bı ıse yaramaz lg samsung elektroluks sımens bosch alınabilecek urunler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2014
    İDEAL

    Arkadaşlar ürünü buradan 1 ay önce aldım.Diğer marka ile samsung arasında gidip geldim.Diğer markanın kapısının en altında yumurtalık haznesi koyulduğundan sebzelik haznesi küçük olmuş.Samsung modelinin kapısının en altında hazne olmadığı için sebzelik oldukça geniş.Ürün sesesiz ve oldukça kullanışlı.SELAMLAR...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2014
    guzel bır cıhaz

    buzdolabını yaklaşık bır aydır kullanıyorum gayet şık ve kullanışlı bı cıhaz beyaz eşyadakı son zamanlardakı tercıhım samsung olmaya başladı gayet başarılılar

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.11.2014

    Buzdolabımızı değiştirip samsung buzdolabının bu modelini alınca rahat ettim. Raflarını rahatça çıkarıp takabiliyorum. İçi çok geniş. Yan gözleri ve sebzelik kısmı çok kullanışlı. Çok iyi soğutuyor ve çok sessiz çalışıyor. Süper bir model.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.09.2014

    Eşimle beyaz eşya konusunda kaliteden yöne tercihimizi kullandık. Bunun için Samsung RT50H6360 buzdolabını almaya karar verdik. YorumBudur*****’ da buzdolabının en uygun fiyatla nerede satıldığını öğrendik. Bütçemizi de düşünmemiz gerekiyor. Şimdi evliliğimiz ve buzdolabımız çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2014
    HARİKA ÜRÜN

    KULLANIŞLI BİR ÜRÜN KALABALIK AİLELER İÇİN ÇOK UYGUN YENİ TEKNOLEJİ MOTORA SAHİP ÇOK SESSİZ TAVSİYE EDERİM HIZLI TESLİMT VE KURULUM TEŞEKKÜRLER

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.07.2014

    Samsung RT50H6360 küçük aileler için ideal bir buzdolabı tavsiye ederm

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT50H6360WW Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT50H6360WW Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat