Samsung RT5962DTBSL A+ 585 Lt Çift Kapılı Buzdolabı Yorumları

Samsung RT5962DTBSL A+ 585 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2016
    Teşekkürler

    Daha önce İnternetten buzdolabı gibi büyük beyaz alışverişi hiç yapmamıştım. Ciddi tereddütlerim vardı. Ama her şey süper geçti. Üç günde evime teslim ettiler, Horoz lojistik elemanları buzdolabını mutfağa kadar getirdi. Hepsi Buradaya ve Horoz Lojistike teşekkürler.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 18.11.2015
    TEŞEKKÜRLER

    İstanbul Bilişimden daha önce LED TV almıştım, şimdide buzdolabı aldım. Her iki üründe de İstanbul Bilişimden memnun kaldım. Ürüne gelince uzun araştırmalar sonunda bu üründe karar kılıp, en uygun fiyata da buradan aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2015
    Oldukça geniş

    Mutfağımın ölçülerine göre en uygun dolap buydu. Bir yıldır kullanıyorum. Içi çok geniş, kapağındaki bölmeler kullanışlı. Çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2015
    güzel ürün

    Buzdolabını alalı yaklaşık bir hafta oluyor.Bosch ve Samsung arasında kalmıştım.Çevremde ikisinide kullananlar vardı.Herkes samsungu önerdi.Buzdolabı geniş olsun diyenler için bence ideal bir ürün. Teslimatı 1 hafta sürdü.Dışarıdakilere göre burada daha uygun.Hepsiburadaya teşekkür ediyorum.Ürün kalitesini belli ediyor.Geniş buzdolabı isteyenler düşünmeden alın derim.Alınca memnun kalacağınız bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2015
    Koku yapıyor

    Ürünü alalı 30 gün oldu buzdolabından kokular gelmeye başladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2015
    teşekkürler hepsiburada

    Ürünümü sipariş verdikten sonra 2-3 gün içinde teslim edildi servisi aradıktan sonra 1 saat içinde kurulumu yapıldı herşey 10 numara teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2014
    TKŞ.

    SİTE HIZLI GÖNDERİ İLE KARGO FİRMASINA TESLİM ETTİ KARGO FİRMASI SİPARİŞTEN ÖNCE GÖRÜŞMÜŞTÜM 7 İŞ GÜNÜ İÇİNDE EN GEÇ KAPIYA TESLİM EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER 6. İŞ GÜNÜ İÇİNDE SAĞLAM BİR ŞEKİLDE ADRESİME TESLİM ETTİLER HER İKİ FİRMAYADA TEŞEKKÜR EDERİM.GENİŞ HACİMLİ BUZDOLABI DÜŞÜNENLER İDEAL BİR DOLAP.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2014
    İstediğim Gibi

    Ürün şık ve istediğimiz gibi büyük. Yer sorunu olanlar ölçerek alırlarsa daha iyi olur. Kullanılan malzemenin kaliteli olduğu belli. Sessiz çalışıyor. Arkadaşlar mutfağa kadar taşıdılar. Bunun içinde kendilerine teşekkür ediyorum. İlçemizde olamyan Samsung servisi teslim edildiği gün Aksaray ilinden geldi ve ilgili bir şekilde kurulumu yaptı. Şimdilik her şey güzel inşallah ilerleyen zamanlarda da memnuniyetimiz devam eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2013
    çok iyi

    samsung marka buzdolabı elime ulaştı sevkiyat gayet düzenli ve hızlı geldi üründe gayet iyiydi teşekkürler.Samsung marka buzdolabını herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2013
    Geniş ve kullanışlı

    Beklentimi tam olarak karşıladı. Geniş ve çok kullanışlı bir dolap. Buzluk kısmı geniş. Teknik destek ve kurulum konusunda endişelerim vardı ama Samsung yetkili servisi ve ürün sağlayıcı firma çok yardımcı oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2013
    mükemmel

    Ürünü aldım 5 gün içinde kargo Bolu merkeze teslim etti. ben köye nasıl götüreceğimi düşünürken servisi aradım onlar biz götürürüz dediler ve götürüp teslim ettilet Anneme almıştım cok memnun içi çok geniş Süt tavalarını rahatlıkla koya biliyor. Ve hepsi buradaya teşekkürler piyasadan yüzde 40 daha ucuza aldım ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2013
    dolaptan ziyade

    Hepsiburada nın hizmet anlayışına bir kere daha hayran kaldım: 3 günde diyarbakıra ulaştırabildiler. Tek olumsuzluk kargonun kat çıkarmaması. Ürünü alalı 1 hafta oldu ve memnun kalacağımız gibi görünüyor. ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2013
    kullanışlı

    ürünü alalı 2 hafta oldu sessiz ve kullanışlı bir ürün elektrik tüketimi olarakta diğer markalara göre en az yakan bir dolap(firma verilerine göre) tabi bunu elektrik fatusaı gelince göreceğiz büyük buzdolabi isteyene tavsiye ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2013
    geniş ve kullanışlı

    çok araştırdım ve sonunda aldım. geniş bir buzdolabı almak isteyene hiç düşünmeden alsın derim. içi geniş enerji tüketimi düşük. tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 20.08.2013
    İSTAMBUL BİLİŞİME TEŞEKKÜR

    Cihazı baya araştırdıktan sonra almaya karar verdim. Ürünü en uygun fiyatla burdan aldım. Ürün gerçekten çok kaliteli kalabalık ailelere çok uygun . Bence fiyat performans olarak alınabilecek en iyi ürünlerden biri.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.08.2013
    helal

    en uygun fiyata hediye aldım. on numara hizmet teşekkürler istanbulbilişim. Kral cihaz.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 05.08.2013
    Samsung RT5962DTBSL

    geniş iç hacmi sayesinde birçok yiyecek ve içecek çok rahat bişekilde muhafaza edilebiliyor.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.08.2013
    CİHAZ VE İST BİLİŞİM KALİTELİ

    CİHAZ VE İST BİLİŞİM KALİTELİ

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT5962DTBSL A+ 585 Lt Çift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT5962DTBSL A+ 585 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat