Hoover HFDN 4S600PW-17 A +++ Sınıfı 12 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz Yorumları

Hoover HFDN 4S600PW-17 A +++ Sınıfı 12 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(46 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Merhaba, Üründen başta memnunduk ama daha 1 ay dolmadan cihazın alt sepet teker tutamağının sağ tarafı koptu ve servis tarafından değiştirildi.Bundan sonra cihazı çok daha dikkatli kullanmamıza rağmen 1 hafta sonra bu sefer yine alt rafın sol teker tutamağı koptu.Yine servis çağırdık,parça değiştirildi.Ardından 1 hafta dolmadan yine alt rafın iki teker tutamağı birden koptu.Servisle konuştuk ve bu durumda makinenin kronik sorunlu olduğunu ve cihazın satıcı ile konuşulup değiştirilmesi gerektiğini söylediler.Kısacası ürün bu arızadan dolayı kullanılamıyor ve başka bir ürünle değiştirilip mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Yeni bir marka, denemeye değer.

    Olumlu yönleri: Ürün başarılı, seçimi bilinçli yaptık. Teslim süresi uzun: 20 gün. Olumsuz yönleri: 20 günde teslim ve süreç otomatize olmuş, olumlu anlamda müdahale edilemiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Tuşları çok hassas göbeğim değince bile çalışıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.07.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) HOOVER HFDN 4S600PW-17 A+++ (-10%) Enerji Sınıfı12 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz

    Olumlu yönleri: ürün çok güzel ve sessiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.07.2021
    programlar çok güzel

    Olumlu yönleri: İki programı denedik ikisi de güzel Olumsuz yönleri: farketmedik

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Yeni taşındığım evime aldım. Ürün tam performans ürünü vereceğiniz fiyatı hak ediyor. Bulaşıkları harika yıkıyor parlaklığından da memnunum. Kuran ekip de çok kibar ve ilgiliydi. düzenli olarak filtre temizliğini yaparsanız parlatıcı ve tuz dengesini düzenli takip edip ayarlarsanız ömürlük bir makine olduğunu düşünüyorum. Kargoda gayet hızlı ve sağlam geldi herkese öneriyorum hiç düşünmeden alın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    başarılı

    Olumlu yönleri: üstü bulaşık makinanızın yiyeceğiz Beşikten düşmesi üzerine annemin yakınmalarını duydum ve ilk maaşımı alır almaz annem için GittiGidiyor'dan Hoover HFDN 4S600PW-17 marka Bir bulaşık makinesi sipariş ettik. ürün ullanmakta olduğunuz bulaşık makinasına oranı çok yüksek performanslı hiç çok beğendik açıkçası Bu markayı edinme noktasında her ne kadar tweet yaşasakta İyiki almışız dedik Ayrıca satıcı firmaya buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum ürün Son derece güzel ve özenli bir şekilde paketlenmiş Ti bu alışverişten çok memnun kaldım bu ürünü herkese tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bu fiyata bu kalitede ve özelliklerde başka bir makina yok. bu markanın çamaşır makinesinide kullanıyorum çok memnunum. özelliklerini diğer makinalar ile karşılaştırın göreceksiniz. elektrik ve su tüketimi çok iyi. sessiz ve içi gerçekten çok kaliteli. çok memnun kaldım. Hoower zaten Avrupa da beyaz eşya konusunda öncü bir marka. dokunmatik ekran anlatıldığı gibi çok hassas değil. gayet kullanışlı.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün horoz lojistikle 4 gün gecikmeli geldi günlerce bodrumda gezdi, yetkili servis kurdu gitti ama makine bir daha çalışmadı elektrik almadı ışıkları yanmadı günlerdir rezillik yaşıyoruz. Ne bu mağazadan ne de bu ürünü almayın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.06.2021
    Kalite, ekonomi ve ucuzluk..

    Olumlu yönleri: Emsalsiz ürün, emsalsiz fiyat yakaladım, aldım. Günlük kura göre fiyat oynuyor, uygun bulunca alın.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fiyatına göre kaliteli. gayet temiz yıkıyor.tam bir fiyat/performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Bu fiyat sıkalasındaki en iyi makina

    Olumlu yönleri: A+++ enerji sınıfı. makinalar arasındaki en sessiz çalışan makina. sepetleri oldukça geniş. 3-4 yıkamada gördüğümüz gayet iyi yıkıyor. Olumsuz yönleri: kablosuz bağlantı özelliği tam bir çöp. çalışmıyor. üzerinde durulacak birşey değil desekte çalışmayan bir özelliği neden koyarsın,neden reklamını yaparsın. bir çok yorum okudum. bu özelliği sıkıntısız kullanan hiç bir yorum okumadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.06.2021
    super hizli geldi

    Olumlu yönleri: urun cok cabuk ulasti elime

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Hoover

    Olumlu yönleri: Özellikleri yazdığı gibi. Olumsuz yönleri: Sepetleri pek alışık olmadığımız bir şekilde.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.06.2021

    Gördüğüm göreceğim en kötü ürün, servis ve firma. Ocak ayında aldığımız üründe ardarda çıkmayan sorun kalmadı, servis geldi parça değişimiyle çözeriz dedi çözemedi. Şimdi benim yapabileceğim bir şey yok diye kenara çekildi. Merkez çözmekten aciz. Oyalayıp duruyorlar. Uzak durun.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkürler, ürün çok beğendim👌 ve sezis hizli çalışıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürün harika bir ürün elektrik açısından tasarruf ettirdiğine garanti verebilirim. Geniş olduğu için çok kullanışlı her şey sığıyor bu zamana kadar neden almadım diye düşünüyorum. Tek başıma yaşadığım için ben hemen makineye atmıyorum kalıntılar oluyor ama o kalıntılardan bile eser kalmıyor. Zamanını ve programı detaylı şekilde göstermesi de benim için önemli bir özelliği

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Makina hiç temizlemiyor!

    Olumlu yönleri: Ürün geniş, teknoloji dolu. Olumsuz yönleri: Aldığımız ürünle beraber her türlü aksesuarı aldık, ve manual'a göre çalıştırmamıza rağmen aldığımız performans çok kötü, temizlik hiç iyi değil. Bu ürünü iade etmek isteriz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.05.2021
    Bilindik markalar çok pahalı.

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre özellikleri çok iyi yıkamasıda güzel memnun kaldık tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sezsiz bir makine. Satıcıya hızlı ve mükemmel kargo için teşekkür ederiz . Şuana kadar herşey yolunda. Markanın tek eksiği donanımsız servis elemanı. Su yumiatıcı satmaktan başka hedefleri yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover HFDN 4S600PW-17 A +++ Sınıfı 12 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover HFDN 4S600PW-17 A +++ Sınıfı 12 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat