Arçelik P 27YI Inox Ankastre Davlumbaz Yorumları

Arçelik P 27YI Inox Ankastre Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2020
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: Yaptığım kızartmalar olsun diğer yemekler olsun hiçbir koku bırakmadan çalışıyor. Çekim gücü kuvvetli belli ediyor ürün bunu baya. Filtresi de rahatlıkla temizlenebiliyor. Beni en memnun eden yanı ise çok sesli çalışmaması oldu. Her kademesinde ses artışı ufak oluyor. Ve kafanızı şişirmeden rahatca ortam içinde bulunabiliyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    ŞIK

    Olumlu yönleri: Çok şık duruyor ve çekim gücü baya kuvvetli evde yemek kokusundan eser kalmıyor özellikle soğan kokusunu hiç sevmem ama bu cihaz sayesinde kokuyu almıyorsunuz ürünün performansından baya memnunum tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kargoya dikkat

    Olumsuz yönleri: Kargodan hasarli geldi. Urunu kargodan alirken dikkat edin. Pakette ufak bir hasar dahi olsa urunu teslim almayin.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    GÜZEL ÜRÜN

    Olumlu yönleri: Üç kademe hız ayarı ile mükemmel çekim yapan kaliteli ve sağlam bir cihaz, filtereleri kolayca çıkarılıyor ve temzilnemesi kolay oluyor, 3 kademede çalıştırsam bile ses çok fazla olmuyor özellikle kızartma kokusundan evde dirhem koku kalmıyor piramit tasarımı ile şık ve rengi parlak duruyor.performansından ve kalitesinden memnunum kesinlike tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.06.2020
    Ürünün Takipçisi Müşteri odaklı

    Olumlu yönleri: Merhaba, ürünün takipçisi müşteri odaklı mağaza teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: piramit model davlumbaz biz evi yeni aldığımızda eski model vardı onu söktürüüp bu modelden aldık çok da memnunuz 2 tane yağ filtresi var kaset filtre aynı zamanda ve bulaşıkmakinesinde yıkanabilir bir filtre modeli aynı zamanda kullanımı kolay ve verim alıyorsunuz . biz çok memnunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    MÜKEMMEL

    Olumlu yönleri: Arçelikten hangi ürünü aldıysam memnun kaldım. Bu davlumbazı da hem tasarım olarak çok beğendim hem de performans olarak. Çok şık modern bir davlumbaz olmasının yanı sıra performansı da gayet başarılı. Üç kademeli hız ayarı var. Çok aşırı bir sesi de yok. Başarılı bir ürün kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    .

    Olumsuz yönleri: Normalde davlumbazlar standart olur ne özelliği olacak ki derdim ama bunu gerçekten hiç beğenmedim hem ggereksiz pahalı hem de kokuları yeteri kadar çekmiyor ben sevmedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: Malzemesi kaliteli, kullanımı kolay ve pratik, sessiz çalışması gayet güzel,emiş gücü gayet iyi, temizlenmesi kolay, kaliteli sağlam bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) mukemmel set

    Olumlu yönleri: Davlumbaz ile birlikte seti tamamlayan Arçelik ocak ve Arçelik fırın da aldım. Mükemmel bir set oldu. Inox rengin görünüşü bir harika. Teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik P 27YI Inox Ankastre Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik P 27YI Inox Ankastre Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat