Samsung RT46H5340SL Buzdolabı Yorumları

Samsung RT46H5340SL Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2017
    kaliteli bir ürün

    ürünü farklı bir yerden aldım ama bende yorum yapmak istedim yaklaşık 10 gündür kullanıyorum arkadaşların dediği gibi ilk kuurlumda kendini soğutmak için biraz yüksek sesle çalışıyor (eski buzdolabım sesinden 100 kat daha azdı yine de) sonrasında sen namına hiçbirşey duyamıyorsunuz arada inverter kompressörü sayesinde hafiften çalışma sesi geliyor oda belli belirsiz. soğutma mükemmel gerçekten dizaynı iç hacmi herşeyi mükemmel üründen çok ama çok memnun kaldım tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2016
    Fiyat ve kalite

    Ürünü mağaza da beğenip buradan satın aldım ve 2 gün içerisinde elime ulaştı teşekkür ederim hb

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2015
    tskler

    ürün çok hızlı elime ulaştı, profesyonel çalışma için teşekkür ederim. ürünü gidip mağazada begenip hepsiburada ile daha uygun fiyata aldım. taşındığımda kurduracağım için şu an kullanamıyorum ve teknik bir veri bilsiremeyeceğim. lakin marka kendini ispat etmiş bir marka sorun çıkacağını düşünmüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2015
    Samsung kalitesi

    Ürün oldukça iyi, geniş bir iç hacime sahip. Raflar arası sıcaklık farkı 0,2 -0,4 santigrat derece. Yani her rafa eşit soğukluk veriyor. Ama en güzel yanı inverter motoru. İlk çalıştırmada buzdolabını istenen sıcaklığa düşürmek için biraz gürültülü çalışsa da (yaklaşık yarım saat gibi) sonrasında çıt çıkarmıyor. Özellikle gece kulağınızı dolaba dayasanız bile ses çıkarmadığını görüyorsunuz. Horoz lojistik ise mükemmel titizlikle ve hızlıca ürünü bize teslim etti. Samsung servisi de şu ana kadar gördüğüm en profesyonel çalışan servislerden biri. Ürünün kurulumunu sorunsuzca hallettiler. Hepsiburadaya teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    yeni evlenen arkadaşım aldı samsung'un bu model buzdolabını. çok memnunmuş performansından. çok güzel soğtuyor diyor, servis hizmetide iyiymiş, hemen gelip kurmuşlar ve ilgili bir personelinin olduğunu söyledi. iç haznesini gördüm, oldukça geniş, kullanışlı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Dijital özeliğe sahip bu buzdolabını eşim uzun süre istiyordu ve sonunda aldık. bu buzdolabı özelikleri ile oldukça iyi bir buzdolabı. içi oldukça geniş olan bu buzdolabının en büyük sorunu elektriği fazla yakması oda olmasa süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2015
    Teknoloji

    Marka konusunda şüphe sahibi olan arkadaşlar, beyhude tereddüt etmesinler. Elektrik-Elektronik piyasasında itimat edilecek bir markanın değerli bir ürünü, tavsiye edilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.09.2014

    Yeni bir oturma grubu alma fikrimiz uzun zamandır vardı ancak beğendiğimiz bir model çıkmamıştı. Tam vazgeçiyorken 3a Mobilya Nika Koltuk Takımı ürünü ile karşılaştık ve çok beğendik. *****.yorumbudur***** sitesi üzerinden en uygun fiyatlı ürünü bulup aldık; çok da memnun kaldık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT46H5340SL Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT46H5340SL Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat