Samsung RT46H5002WW Buzdolabı Yorumları

Samsung RT46H5002WW Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2017
    memnun

    Ablama bozulan buzdolabının yerine hediye olarak abimle beraber aldık. Son derece memnun

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2016
    İlgi ve alaka için teşekkürler

    Köydeki dedemlere aldım. Köy olduğu için kargo biraz zorlandı ama teşekkür ederim kargo süresi ve teslimattan memnun kaldım. Kuruluma ertesi gün geldiler köy olmasına karşı. Buzdolabı gayet sade ve şık. Elektronik ayarlama yok. 5 tane soğutma kademesi var. Dondurucu kısmı bayağı büyük.soğutucu kısmı da idare eder. Benim gibi çekirdek aileye alacaksanız tavsiye ederim. Ama elektronik ayarlaması olsun, karmaşık görünsün falan derseniz başka modellere bakın. 3-4 kişilik bir aileye rahatça yetebileceğini düşünüyorum. Ben ürünün tanıtımında görsel yetersizliği ve açıklama yetersizliğinden dolayı 4 yıldız veriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2016
    sade ve mantıklı

    Öncelikle ürün çok hızlı elimize ulaştı ve kurulumu samsung servisi tarafından ertesi gün yapıldı. Orta boyutta bir buzdolabı, küçük aileler için ideal. Toplam hacmin epey bir kısmı buzluk. Üzerinde elektronik hiçbir buton tuş ya da gösterge yok, sadece 2 tane ayarı var, maliyeti kısmak için böyle yaptıklarını düşünüyorum, bunun da herhangi bir zararı yok. İçerideki ışık miktarı oldukça yeterli ve soft beyaz. Bir aydır kullanıyorum, rahatsız edici bir motor sesi olmuyor. Sevmediğim tek yanı iç rafların yüksekliği değiştirilemiyor, rafı çıkarıp bir alta bir üste takayım yer açılsın diyemiyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2016
    TESLIMAT SUPER..

    URUN HEM BURADA HESAPLI HEMDE TESLIMAT HIZLI GUVENLI.HEPSIBURADA ISI CÖZMÜS.TESEKKURLER.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2016
    rt46h5002ww buzdolabı

    hepsiburda ya teşekkürler hizli olduğu için ürünü alırken tereddüt ettim ama hiç bir sıkıntı yaşamadan ürünü teslim aldım gayet geniş kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2016
    ideal

    sessiz geniş kaliteli fiyatına göre ideal

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT46H5002WW Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT46H5002WW Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat