Samsung RT46H5002SA Buzdolabı Yorumları

Samsung RT46H5002SA Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2017
    Sessiz

    Alinabilecek en iyi piyat performans urunu

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2017
    Üç Yıldız

    Buzdolabı güzel ama dondurucu kısmı biraz daha küçük, soğutucu kısmı daha büyük olsa daha iyi olurmuş

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2016
    Kalite

    Samsungtan aldığım ikinci beyaz eşya, hepsiburada.comun gönderi hızı ve sistemi gerçekten çok iyi özellikle diğerlerini gördükten sonra. Samsungun servisi de gayet ilgiliydi, hızlı kurulum yaptılar. 4 kişilik bir aile için yeterli diyebiliriz, tabi alış veriş yoğunluğunuza bağlı. Zaten 10 yıl motor garantisi var, görünümü şık ve sessiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2016
    F/P gayet uygun

    Eski buzdolabımız standart tek kapılı eski model bir dolaptı. Bu sebepten araştırmam sonucunda (evdeki bulaşık ve çamaşır makinelerimizin de Samsung olmasının ve memnun olmamızın da etkisi var) hacmi geniş, derin donduruculu, inox olan bu modelde karar kıldık. Bence en büyük avantajlarından birisi soğutma ayarlarının dijital değil analog olması. Ben birazda tecrübeyle sabittir bu tarz beyaz eşyalarda dijitalleşen ürünlerin sonraki yıllarda sık sık arızalandığına defalarca şahit oldum. Bu nedenle de bu ürünü özellikle beğendim. İç resmi olmadığı için biraz tereddütte kalsam da geldiğinde ziyadesiyle beğendik özellikle eşim. Sade bir ürün derin dondurucu bölmesinde buzluk yok. Tek bir palet buzluğu var eski sistem. Bu nedenle derin dondurucu bölmesi çok geniş. Kapıları kulplu veya yandan değil ortadan. Bu da bizim için bir avantaj çünkü evde ufak çocuğumuz var ve ulaşıp açması imkansız. Sizinde bu tarz istekleriniz varsa kaçırmayın. Piyasada ki fiyatlara oranla çok uygun. Ayrıca Horoz lojistik e de teşekkür ederim eve kadar çıkarıyorlar sağolsunlar. Samsung servisi de çok kibar ve bilgilendiriyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2016
    hızlı kargo

    Ürün bir kaç günde ulaştı.Fiyat ve ürün çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2016
    vallahi süper

    kargo süper ürün süper takside ederim cokkk memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2016
    samsung çok iyi

    Zamanında ve sorunsuz geldi,servis hizmetide çok iyi.yeterli büyüklükte sessiz ve şık buzdolabıTavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2016
    Sessiz mükemmel

    hepsiburada.com teşekkür ler siparişim sorunsuz ulaştı buzdolabı harika çok Sessiz buzluk bölümü oldukça geniş alt kısımda yeterli 4 kişilik bir aile için ideal daha geniş olanları da tercih edilebilir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT46H5002SA Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT46H5002SA Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat